Gazete Vatan Logo
Magazin No:309 11. yeni bölüm fragmanında kına eğlencesi!

No:309 11. yeni bölüm fragmanında kına eğlencesi!

No:309 Fox Tv'de yayınlanmaya başladığı günden beri ilgi ile takip edilen dizilerin başında geliyor. Yayınlanan 11. yeni bölüm fragmanında da dikkat çekmeyi başaran No:309 yeni bölümde neler yaşanacak? Romantik sahnelerin yanında güldürmeyi de başaran No:309 bu hafta seyirciyi hangi hikayenin içine çekiyor? İşte merak edilen detaylar...

No:309 11. yeni bölüm fragmanında kına eğlencesi!

No:309 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümde farklı bir duygu yaşatan No:309 11. bölümde neşelendiriyor. Kına gecesi sahneleri ile eğlendiren No:309 11. bölümde izleyiciyi nasıl sürprizler bekliyor? İşte merak edilen detaylar...

Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulat'ın oturduğu, başrollerinde ise Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No: 309 24 Ağustos 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

NO 309 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.

NO:309'da sürpriz aşk dedikodusu!

No:309 adlı dizide karı kocayı canlandıran Gökçe Özyol ile Fatma Toptaş’ın set arkadaşlığı aşka dönüştü.

Sette başlayan oyuncu aşklarına bir yenisi daha eklendi. Fox TV’nin sevilen dizisi No:309’da rol alan Gökçe Özyol ile Fatma Toptaş’ın set aşkı gerçeğe dönüştü. Dizide karı kocayı oynayan ikili, yeni aşka yelken açtı. Bir süredir birlikte olduğu öğrenilen çift, geçtiğimiz ayda Bodrum’da birlikte kısa bir tatil yapmıştı.

Haberin Devamı

Onur Sarıhan (Furkan Palalı)

30 yaşında olan Onur, Sarıhanlar Holding'in iki veliahdından öne çıkanıdır. Ukala, gece gezmelerini seven, pahalı zevkleri olan, vurdumduyma, ve çapkındır.Hedefi bir gün Sarıhanlar Holding'in başına geçmektir.Dedesinden edindiği tecrübe , aldığı eğitim ve kafasında koyduğu her şeyi yapmasından dolayı ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yer almayı başarmıştır.Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur'un, evlenmeye hiç de niyeti yoktur. Dedesinin ölümünden sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.

Lale Yenilmez (Demet Özdemir)

Haberin Devamı

Lale 27 yaşında genç bir kızdır. İyi niyetli, yardımsever, fedakar, dürüst, kendi halimde bir kızdır. Üniversitede tarih eğitimi almıştır.Öğretmen olmak için yıllarca KPPSS' ye hazırlanır ancak atanamaz. Bundan dolayı annesinin yayında çiçekçi dükkanda çalışır.Leyla küçükken babasının evi terk etmesi ve 5 yıllık ilişkiden sonra aldatılması genç kızda travmaya neden olur. Aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybeder...Aslında kendine bile bile söyleyemez,derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çektiğini.