Sertab Erener Konser

Sertab Erener Konser

Son dakika Sertab Erener konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sertab Erener konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sertab Erener konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sertab Erener Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sertab erener konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 sertab erener konser haberi bulunmuştur. Tüm sertab erener konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçtiği ilaç Sertab Erener'i hastanelik etti! Konserleri iptal oldu
İçtiği ilaç Sertab Erener'i hastanelik etti! Konserleri iptal oldu Güçlü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Sertab Erener, içtiği bir ilacın alerji yapması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcı, bu nedenle bugün Antalya'da ve yarın İstanbul'da gerçekleşecek konserlerini iptal etmek zorunda kaldı.
25.09.2021 Magazin
Sertab'ın Müzikali'nin özel konuğu Sezen Aksu
Sertab'ın Müzikali'nin özel konuğu Sezen Aksu Sertab Erener’in 120 Dakika, Konser, Gösteri ve Ötesi sloganı ile 3 yıldır kapalı gişe sergilenen Sertab'ın Müzikali, bu sezon Zorlu PSM'de izleyici ile buluşuyor. Sezonun ilk gösterisi önceki akşam yenilenmiş haliyle sahnelendi. Müzikalin sezondaki ilk gösterisinin özel konuğu Sezen Aksu'ydu.
13.09.2019 Kültür Sanat
İzmir'de Sertab Erener fırtınası!
İzmir'de Sertab Erener fırtınası! Türk pop müziğin en güçlü seslerinden, müzik hayatının 25'inci yılını kutlayan Sertab Erener, Ege Perla’da sevenleriyle buluştu. İzmir Ege Perla’da müzik ziyafeti yaşatan Sertab Erener’i yaklaşık 10 bin kişi izledi.
2.11.2017 Kültür Sanat
Sertab Erener'den 3 saatlik şov!
Sertab Erener'den 3 saatlik şov! Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Sertab Erener, büyük ilgi gören 'Oda Müziğinden Müzikale' turnesi kapsamında İzmir Kültürpürk Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
24.09.2017 Kültür Sanat
Sertab Erener'den turneye devam!
Sertab Erener'den turneye devam! Başarılı kariyeri ve güçlü yorumu ile Türk pop müziğinin efsane isimlerinden olan Sertab Erener, büyük ilgi gören turnesinin yeni konserlerini açıkladı.
8.09.2017 Kültür Sanat
Sertab Erener sahnede birden yere yığıldı!
Sertab Erener sahnede birden yere yığıldı! Sertab Erener, önceki gece Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konser sırasında elbisesinin azizliğine uğrayarak yere düştü.
1.08.2017 Magazin
Ayvalık'ta Sertab Erener konseri
Ayvalık'ta Sertab Erener konseri Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen konserde sahne alan Sertab Erener, hayranlarına keyifli saatler yaşattı.
12.07.2017 Kültür Sanat
Sertab Erener, Ege'de hayranlarıyla buluşacak
Sertab Erener, Ege'de hayranlarıyla buluşacak Bu yıl 25'inci sanat yılını kutlayan Sertab Erener, müzik severlerin karşısına çıkacak.
21.06.2017 Kültür Sanat
Sertab Erener ile Emre Kula aynı sahnede
Sertab Erener ile Emre Kula aynı sahnede Usta sanatçı Sertab Erener, ENKA'nın düzenlediği 29. Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları'nda eşi Emre Kula'yla birlikte sahne almaya hazırlanıyor.
13.06.2017 Kültür Sanat
Gazeteci, Erdoğan'ı dansa davet etti!
Gazeteci, Erdoğan'ı dansa davet etti! Gazeteci Nuray Başaran, komutanların eşleri ile dans ettiği sırada Erdoğan'ın yanına yaklaştı ve...
29.09.2021 Gündem
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede Sanatçı Sertab Erener ile gitarist, söz yazarı ve besteci Emre Kula, müzikseverlerle bir araya gelecek.
23.08.2023 Magazin
Sertab Erener konserinde polisten organizatöre telif baskını
Sertab Erener konserinde polisten organizatöre telif baskını  Sarıyer'de Sertab Erener konserinde polis ekipleri, organizatöre telif baskını yaptı. Konsere sivil polisler eşliğinde gelen MESAM ve MSG avukatı ile gözlemci, konser organizatörü ile birlikte tespit yaptı. 
8.08.2022 Magazin
Sertab Erener koronavirüse yakalandı! Konseri iptal edildi
Sertab Erener koronavirüse yakalandı! Konseri iptal edildi Sertab Erener, Covid-19'a yakalandı. Erener'in 27 Temmuz'daki konseri iptal edildi.
27.07.2022 Magazin
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak?
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda konserlerde boş kalan koltuklara “İstanbulKart” ile giriş yapılabileceğini duyurdu. İmamoğlu, “Konserlerde boş kalan koltuklar artık gençlerin” dedi. İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak, şartları?
19.08.2021 Gündem
‘2020’yi sevmedik’
‘2020’yi sevmedik’ Sertab Erener, Kerkisolfej organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.
16.08.2020 Magazin
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
Sertab Erener, Harbiye'de sahne aldı!
Sertab Erener, Harbiye'de sahne aldı! 27. yılını kutladığı müzik hayatında en üretken dönemlerinden birini yaşayan Türkçe popun etkili ve güçlü isimlerinden Sertab Erener, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
8.07.2019 Kültür Sanat
500 bin liralık davet!
500 bin liralık davet! 2014 yılından bu yana Amerika'da yaşayan Süreyya Yalçın ile eşi Ozan Baran, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Miami'deki The Deck at Island Gardens'da düzenlenen geceye sponsor oldu.
24.05.2019 Magazin
Sertab Erener, Sinema Senfoni Orkestrası ile beraber söyleyecek
Sertab Erener, Sinema Senfoni Orkestrası ile beraber söyleyecek Sertab Erener, Sinema Senfoni Orkestrası birlikte sahne alacak. 4 Mayıs'taki konserde sevilen parçalarını seslendirecek.
26.03.2019 Kültür Sanat
Sertab Erener, Ankaralılar'ı mest etti!
Sertab Erener, Ankaralılar'ı mest etti! Sertab’ın Müzikali, Ankaralılar'ın yoğun isteği üzerine 8 Mart Kadınlar Günü'nde yeniden sahnedeydi.
9.03.2019 Magazin
Sertab Erener’in Karadeniz turu başladı
Sertab Erener’in Karadeniz turu başladı Türk pop müziğinin en güçlü seslerinde Sertab Erener’in, Kerki ve Solfej ile gerçekleştirdiği Karadeniz turnesi başladı. Turnenin ilk durağı olan Trabzon’da hayranları Sertab Erener’e büyük ilgi gösterdi. Sanatçı, biletlerin günler öncesinden tükendiği konserde Trabzonlular tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
27.02.2019 Kültür Sanat
Müzikten besleniyorum
Müzikten besleniyorum Sertab Erener, ‘’Güz Konserleri’’ kapsamında Antalya Konyaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verdi.
14.10.2018 Magazin
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Eşim iki gün ortadan kayboldu!
Eşim iki gün ortadan kayboldu! Sertab Erener, eşi Emre Kula’yla ilginç bir anısını anlattı: “Emre’yle tanıştığımızda peşimize takıldılar. Bir gün bir arkadaşı aradı ‘Emre, vapurdaki televizyonda sizi gördüm’ diyince, Emre panikledi. Sonra iki gün kayboldu”
23.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sertab Erener Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sertab erener konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.