Seri Üretim

Seri Üretim

Son dakika seri üretim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seri üretim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seri üretim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seri Üretim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seri üretim gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.131 seri üretim haberi bulunmuştur. Tüm seri üretim haberleri aşağıda listelenmiştir.
ASELSAN'ın GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemleri ile bir ilk gerçekleşti!
ASELSAN'ın GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemleri ile bir ilk gerçekleşti! ASELSAN tarafından ambargolara yanıt olarak geliştirilen GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemlerinin ilk ihracatı gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasında görüntülendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadeleden hudut güvenliğine kadar pek çok alanda havadaki 'keskin gözü' olacak sistem; üretim aşamasından sonra optik performans ve lazer sistemi, titreşim, sıcaklık-soğukluk gibi birçok testi geçerek kullanıma sunuluyor. Keşif, gözetleme ve hedefleme fonksiyonlarını tek başına sağlayan sistem, TSK'ya güç katacak.
16.03.2024 Gündem
Türkiye başardı! İHA ve SİHA'ların vazgeçilmezi, seri üretim başladı
Türkiye başardı! İHA ve SİHA'ların vazgeçilmezi, seri üretim başladı ASELSAN tarafından insansız hava araçları (İHA), helikopterler ve uçaklar dahil hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500 ve ASELFLIR-410'un ilk seri üretimleri gerçekleşti. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Ambargolara yanıt niteliği taşıyan sistemlerimiz, milli imkanlarla geliştirildi ve kendi alanında dünyanın en iyileri oldu" dedi.
2.03.2024 Ekonomi
SSB'de 4 füze projesinin tedariki için imzalar atıldı
SSB'de 4 füze projesinin tedariki için imzalar atıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bu ürünler yurt içi ve sınır ötesinde, başta terörle mücadele olmak üzere yoğun ve kapsamlı faaliyetler icra eden Kara Kuvvetlerimize çok değerli katkılar sağlayacaktır" dedi.
3.02.2024 Ekonomi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları 2023 | Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı, Magnum Porsche kim kazandı? Magnum Porsche kazananlar listesi
Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları 2023 | Magnum çekiliş sonuçları açıklandı mı, Magnum Porsche kim kazandı? Magnum Porsche kazananlar listesi Magnum Porsche Taycan kura sonucu için araştırmalar yoğunlaştı. 2023 Magnum çekiliş sonuçları merak ediliyor. Eylül ayı Magnum 6. dönem çekilişi tamamlandı. Magnum çekiliş sonuçları kazananlar listesi katılımcılar tarafından sorgulanıyor. Magnum çekiliş sonucu kazananların isimleri kimkazandi.com'dan duyurulacak. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Ekim ayı Magnum çekilişi kazanan listesi sorgulama ekranı...
11.10.2023 Ekonomi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bakanlar Kacır ve Şimşek, Togg fabrikasında açıkladı: Önümüzdeki yıl 2,5 katına çıkacak
Bakanlar Kacır ve Şimşek, Togg fabrikasında açıkladı: Önümüzdeki yıl 2,5 katına çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin yerli otomobil Togg'un üretim tesisini ziyaret etti. Bakan Kacır, "Bu yıl toplam 28 bin araç üretilecek. Önümüzdeki yıl bu sayı yaklaşık 2,5 katına çıkacak" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise "Burada yerlilik oranının çok yüksek olması Türkiye için büyük bir başarı hikayesi" ifadelerini kullandı.
18.08.2023 Ekonomi
Hamburger Kaç Kalori? Hamburger Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Hamburger Kaç Kalori? Hamburger Besin Değerleri Ve Kalorisi... Hızlı ve pratik bir besin olması nedeniyle milyonlarca kişinin her gün tercihi olan "fast food" yemeklerinin başında gelen hamburger, her geçen gün daha da fazla tüketiciye ulaşmaktadır. Fast food denilince akla gelen ilk yiyecekler arasında yer alan hamburger bu alandaki liderliğini uzun yıllardır başka bir yemeğe kaptırmadan devam etmektedir. Hamburger hızlı ve lezzetli olmasının yanı sıra aynı zamanda yüksek kaloriye sahip olmasıyla da bilinir. 
14.07.2023 Sağlık
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi Baykar’ın öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama Testini başarıyla geçti.
16.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu Baykar’ın öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA , insanlı savaş uçakları ile kol uçuşları gerçekleştirerek havacılık tarihinde birçok ilke imza attı.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
‘GÖZDE’ mühimmatı ile ilk atış
‘GÖZDE’ mühimmatı ile ilk atış Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile imzalanan Modern Mühimmat Tedarik Projesi kapsamında teslim edilecek GÖZDE güdüm kiti seri üretime hazır hale geldi. TÜBİTAK SAGE ile ortak olarak geliştirilen GÖZDE güdüm kiti, 500 lb. sınıfında MK-82 genel maksat bombalarını INS/GPS ve Lazer Arayıcı Başlıklı (LAB) güdümlü mühimmata dönüştürerek sabit ve yüksek hızlı hareketli (50-120 km/s) hedeflerin hassas vurulmasını sağlıyor.
11.05.2023 Gündem
TOGG’u meşale ve konfetiler ile karşıladılar
TOGG’u meşale ve konfetiler ile karşıladılar Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG Koçarlı halkı ile buluştu.
11.05.2023 Gündem
Togg CEO’su rakam verdi! İşte teslim edilecek otomobil sayısı
Togg CEO’su rakam verdi! İşte teslim edilecek otomobil sayısı Yerli otomobil Togg CEO’su Gürcan Karakaş, ''Kalitemizden ödün vermeden üretimlerimizi Mayıs ve Haziran ayında artıracağız. Mayıs ayında 1000’in üzerinde teslimat yapmayı planlıyoruz'' ifadesini kullandı.
26.04.2023 Ekonomi
Bayraktar KIZILELMA, Atatürk Havalimanı'na indi
Bayraktar KIZILELMA, Atatürk Havalimanı'na indi Milli insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, TEKNOFEST 2023'e katılmak üzere havalandı; saat 13.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. KIZILELMA, 27 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde halkla buluşacak.
25.04.2023 Gündem
Togg'dan bir hamle daha! Türkiye ve Çinli enerji firması Farasis ortak oldu
Togg'dan bir hamle daha! Türkiye ve Çinli enerji firması Farasis ortak oldu Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenen törenle, bugün Bursa'nın Gemlik ilçesinde atılacak. Açılış öncesi Togg CEO'su Gürcan Karakaş CNN Türk'e konuştu.
24.04.2023 Ekonomi
Yeni nesil Altay tankı TSK'ya teslim edildi! İşte özellikleri ve yetenekleri...
Yeni nesil Altay tankı TSK'ya teslim edildi! İşte özellikleri ve yetenekleri... Türkiye'nin yerli ve milli tankı TSK'ya teslim ediliyor. ASELSAN’ın geliştirdiği sistemler ALTAY Tankına yüksek atış gücü, yüksek beka kabiliyeti ve kendini koruma yetenekleri sağlıyor. ALTAY Tankının en ayırt edici özelliklerinden biri, beka kabiliyetini çok önemli seviyede arttıran AKKOR Aktif Koruma Sistemine sahip olması. ALTAY’daki ASELSAN ürünleri tankçılıkta Demir Üçgen olarak adlandırılan Ateş Gücü, Mobilite ve Beka başlıkları altında toplanıyor. Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve ASAM Strateji Uzmanı Eray Güçlüer, CNN Türk ekranlarına Altay Tankı'nın özelliklerini anlattı. Güçlüer "Bu tankların vurulması, mayınla durdurulması mümkünün değil. Bu böyle kalmayacak, geliştirilecek. İnanılmaz bir gurur. Ülkemizin belki de jeopolitik güvenliği 10 kat artmış durumda" dedi.
23.04.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar'tan KIZILELMA paylaşımı: Hızımızı her testte biraz daha yükseltiyoruz
Selçuk Bayraktar'tan KIZILELMA paylaşımı: Hızımızı her testte biraz daha yükseltiyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın 6. ve 7. uçuş testlerinde seri iniş-kalkış ve yüksek hızlı uçuş denemelerini gerçekleştirdiğini açıkladı.
19.04.2023 Ekonomi
Bayraktar KIZILELMA iniş takımları kapalı ilk uçuşunu başarıyla tamamladı
Bayraktar KIZILELMA iniş takımları kapalı ilk uçuşunu başarıyla tamamladı Baykar tarafından tamamen öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağının uçuş test kampanyası planlanan doğrultuda devam ediyor. Kampanya kapsamında yüksek hızlara çıkarak icra edilen Sistem Tanımlama Testi’nde Bayraktar KIZILELMA ilk kez iniş takımlarını gövde içine alarak yüksek hızlarda yaptığı manevra testlerini başarıyla tamamladı.
18.04.2023 Ekonomi
KIZILELMA bir testi daha başarıyla tamamladı!
KIZILELMA bir testi daha başarıyla tamamladı! Baykar’ın tamamen öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağı 4’üncü uçuşunda Sistem Tanımlama Testini başarıyla tamamladı. Bayraktar KIZILELMA'nın 2025 yılında TCG Anadolu gemisinden uçuş testlerine başlaması hedefleniyor.
15.04.2023 Bilim ve Teknoloji
DSP Genel Başkanı Aksakal: Seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğiz
DSP Genel Başkanı Aksakal: Seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğiz DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı. DSP, seçimlere AK Parti listelerinden katılacak.
7.04.2023 Gündem
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi Aday listeleri için sürede sona yaklaşılırken Ankara'da baş döndüren trafik yaşanıyor. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde neler oluyor? Millet İttifakı cephesinde 'dört parti CHP listelerinden aday gösterilecek' denildi. Uzlaştılar mı, yoksa bir kontenjan pazarlığı hala sürüyor mu? Öte yandan 'CHP ve İYİ Parti fermuar sistemiyle ortak liste çalışmaları yapıyor' deniliyordu. Son durum ne? İşte CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın canlı yayında paylaştığı kulis bilgileri...
7.04.2023 Gündem
Seri üretim TOGG'larla ilgili yeni paylaşım! Sevkiyatlar başladı
Seri üretim TOGG'larla ilgili yeni paylaşım! Sevkiyatlar başladı Geçtiğimiz günlerde ön siparişe açılan ve çekiliş ile sahipleri belirlenen TOGG'larla ilgili yeni bir paylaşım yapıldı.
7.04.2023 Gündem
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, şimdiden sınırları aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın teslim edilen ilk Togg T10X’lerin ardından ikinci teslimat Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tamamlandı.
4.04.2023 Dünya
Bu elektrikli otomobili 16 yaşındaki gençler kullanabilecek
Bu elektrikli otomobili 16 yaşındaki gençler kullanabilecek Bursa'nın İnegöl ilçesinde altı sanayicinin bir araya gelerek oluşturduğu elektrikli otomobil projesi Amperino'nun yeni tasarımı dikkat çekti. 3 kişilik ilk elektrikli mikro otomobil olarak adlandırılan tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canseven tarafından paylaşıldı. Amperino'nun 150 kilometre yol gidip, kullanıcısına park sorunu da yaşatmayacağına dikkat çeken Yakup Canseven; seri üretimine 2025 yılında başlanacak otomobili A2 ehliyeti ile 16 yaşındaki gençlerin kullanabileceğini söyledi. Amperino heyeti Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret edip projenin son aşamasını aktardılar. Bakan Varank da her yerli ve milli projede olduğu gibi Amperino'ya destek vereceklerini bildirdi.
28.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Seri Üretim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seri üretim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.