Serdar Ortaç Chloe

Serdar Ortaç Chloe

Son dakika Serdar Ortaç Chloe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Ortaç Chloe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Ortaç Chloe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Ortaç Chloe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar ortaç chloe gelişmeleri de dahil olmak üzere 423 serdar ortaç chloe haberi bulunmuştur. Tüm serdar ortaç chloe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Serdar Ortaç bin pişman! 'Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor'
Serdar Ortaç bin pişman! 'Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor' Şarkıcı Serdar Ortaç, nafaka davası açıp bir dönem evine haciz koyduran eski eşi, İrlandalı model Chloe Loughnan'a, "Bütün çalışmalarımız kadına gidiyor. Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor" sözleriyle tepki gösterdi.
17.08.2021 Magazin
Serdar Ortaç: Chloe gitti, yasak bitti
Serdar Ortaç: Chloe gitti, yasak bitti Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta aşırı yağış nedeniyle Girne Rocks Hotel’deki konseri iptal edilen Serdar Ortaç, rötarlı konseri önceki akşam gerçekleştirdi.
2.12.2019 Magazin
Serdar Ortaç: Chloe'nin sevgilisi olursa...
Serdar Ortaç: Chloe'nin sevgilisi olursa... Serdar Ortaç, 5 yıllık evliliğini bitirdiği Chloe Loughnan hakkında konuştu. Eski eşi hakkında ortaya atılan iddiaların yalan olduğunu belirten ünlü şarkıcı, “Hanıma çok yüklendiler ‘Böyle yaptı, şöyle yaptı’ diye. Nereden biliyorlar! Hiçbir şey yaptığı yok!” dedi.
24.08.2019 Magazin
Chloe'yi annesi yalnız bırakmadı
Chloe'yi annesi yalnız bırakmadı Şarkıcı Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan'ın 5 yıllık evliliği geçtiğimiz hafta bitmişti. Chloe'nin İrlanda'da yaşayan annesi Lucy, haberi duyar duymaz soluğu İstanbul'da aldı.
16.08.2019 Magazin
Serdar Ortaç-Chloe boşanmasının detayları belli oldu!
Serdar Ortaç-Chloe boşanmasının detayları belli oldu! Serdar Ortaç, 2014 yılında evlendiği Chloe Loughnan ile dün Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. 5 yıllık evliliği 5 dakikada bitiren çift, duruşma sonrası "Severek evlendik, severek boşandık" açıklamasını yaptı.
9.08.2019 Magazin
Serdar Ortaç-Chloe Loughnan boşanıyor
Serdar Ortaç-Chloe Loughnan boşanıyor Uzun zamandır boşanacakları konuşulan şarkıcı Serdar Ortaç ile İrlandalı model eşi Chloe Loughnan cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.
7.08.2019 Magazin
"Serdar Ortaç Chloe'yi çok şımartıyor"
"Serdar Ortaç Chloe'yi çok şımartıyor" Yeliz Yeşilmen, Chloe-Serdaç Ortaç evliliğini masaya yatırdı. 'Chloe, Serdar'ın elini bile tutmuyor, ismini kullanıyor' dedi.
25.01.2019 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Türkiye'ye döndü
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Türkiye'ye döndü Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan uzun süredir kaldığı Amerika'dan dün gece döndü. Çiftinin boşanacakları iddialarını konuşulurken yeni bir haber geldi.
8.01.2019 Magazin
Serdar Ortaç: Chloe'den daha önemli dertlerim var
Serdar Ortaç: Chloe'den daha önemli dertlerim var Serdar Ortaç, önceki akşam yılın son konseri için sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, Maslak'ta bir hastanede yoğun bakımda yatmakta olan kardeşi Serkan Ortaç için üzgün olduğunu söyledi
31.12.2018 Magazin
Bol yıldızlı düğün
Bol yıldızlı düğün 1.5 senelik birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Selim Selimoğlu ile Bengü’yü mutlu gününde iş ve sanat dünyasından dostları yalnız bırakmadı
30.08.2018 Magazin
Chloe'den Serdar Ortaç'a: Dünyaya karşı biz aşkım
Chloe'den Serdar Ortaç'a: Dünyaya karşı biz aşkım İki hafta önce Miami'ye giden ve buradan paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın, bir Arap şeyhinin oğluyla birlikte olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Chloe bu iddialara inat Instagram hesabından eşine seslendi.
20.04.2018 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı!
Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı! Serdar Ortaç'ın 26 yaşındaki eşi Chole Louhnan, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından nasıl spor yaptığıyla ilgili videolar paylaştı.
1.02.2018 Magazin
Kayınpeder tek şartla evet dedi
Kayınpeder tek şartla evet dedi İrlandalı model Chloe Loughnan ile evli olan Serdar Ortaç, “Chloe’yi istemeye gittiğimde babası bana ‘mutlu eş, mutlu hayat. Bunu yapabileceksen ‘tamam’ diye öğüt verdi” dedi.
7.11.2017 Magazin
Serdar Ortaç müjdeyi verdi!
Serdar Ortaç müjdeyi verdi! Serdar Ortaç, Muğla konseri öncesi kısa bir röportaj verdi. Ortaç, hastalığı atlattığını ve yeni albümünün eylül ayında çıkacağını belirtti.
2.09.2017 Magazin
Serdar Ortaç: MS bana düğün hediyesi oldu
Serdar Ortaç: MS bana düğün hediyesi oldu 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahneye çıkan Serdar Ortaç’tan müjdeli haber geldi. Bir süredir MS hastalığıyla boğuşan 2018’de baba olacağının müjdesini verdi.
3.08.2017 Magazin
Eşim çalışsın sahneyi bırakırım
Eşim çalışsın sahneyi bırakırım Serdar Ortaç, Kıbrıs sahnesinde MS hastalığından dolayı şarkılarını oturarak söyledi ve dansçılarından yardım aldı. Serdar Ortaç, “Chloe çalışsın sahneyi bırakırım” dedi.
31.07.2017 Magazin
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti Serdar Ortaç ile eşi Chloe'nin, rol aldıkları son reklam filmi için 500 bin TL ücret aldıkları iddia edildi.
1.06.2017 Magazin
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim'
'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan çok özel açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç; 'Orlando'yu çocuk yapmak için istedim' dedi. İşte Serdar Ortaç'ın açıklaması...
31.03.2017 Magazin
Serdar Ortaç'tan kötü haber!
Serdar Ortaç'tan kötü haber! Konseri bomba ihbarı nedeniyle boşaltılan ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ın fenalaştığı görüntüler ortaya çıktı. İşte Serdar Ortaç'ın zor anları...
27.03.2017 Magazin
Her şey Chloe için! 600 bin doları kabul etti...
Her şey Chloe için! 600 bin doları kabul etti... Serdar Ortaç’ın başına Amerika'da talih kuşu kondu. Reklamdan 2 villa kazandı.
5.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Ortaç Chloe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar ortaç chloe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.