Serdar Oral

Serdar Oral

Son dakika Serdar Oral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Oral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Oral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Oral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar oral gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 serdar oral haberi bulunmuştur. Tüm serdar oral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti Bir süredir turizmci Mehmet Ferman Doğan ile aşk yaşadığı konuşulan Özgü Namal 6 aylık sevgilisinden ayrıldı.
12.01.2024 Magazin
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte!
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte! Özgü Namal, 2015’te oyunculuğu bırakarak Köyceğiz’e yerleşmişti.
17.09.2023 Magazin
Özgü Namal zafer işareti yaptı!  'Size helal olsun'
Özgü Namal zafer işareti yaptı! 'Size helal olsun' Dokuz yıl sonra setlere dönüş kararı alan Özgü Namal başrolü Özcan Deniz ile paylaşacak. Namal, önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıdı.
26.07.2023 Magazin
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim!
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim! Oyunculuğa ara verip İstanbul'u terk eden Özgü Namal, 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal, konuk olduğu Emir Ersoy'un sahnesinde duygusal ifadeler kullandı.
10.07.2023 Magazin
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.
6.07.2023 Magazin
Ünlü isim Özgü Namal geri döndü! 2020'de eşini kaybetmişti
Ünlü isim Özgü Namal geri döndü! 2020'de eşini kaybetmişti 2014 yılında hayatını birleştirdiği eşi Ahmet Serdar Oral'ın Ekim 2020'de hayatını kaybetmesinin ardından inzivaya çekilen ünlü isim Özgü Namal, gecelerde görüntülendi. 43 yaşındaki oyuncu, yaşadığı tarifsiz acıdan iki yıl sonra, önceki gece Beyoğlu'nda bulunan bir mekanda objektiflere yansıdı.
28.10.2022 Magazin
Özgü Namal toplantı için İstanbul'da: Bu kez güler yüzlü
Özgü Namal toplantı için İstanbul'da: Bu kez güler yüzlü Oyuncu Özgü Namal geçen ay Bodrum’da görüntülendiğini fark edince muhabirlere sert tepki göstermiş ve plajı terk etmişti. Namal, önceki gün İstanbul’da objektife yansıdı. Oyuncu bu kez güler yüzlüydü.
3.09.2022 Magazin
Özgü Namal,Oktay Kaynarca'nın setini ziyaret etti! Son halini gören inanamadı...
Özgü Namal,Oktay Kaynarca'nın setini ziyaret etti! Son halini gören inanamadı... 2014 yılında evlendiği eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, uzun süredir bir projede yer almadan gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Vaktini çocuklarıyla geçiren 43 yaşındaki ünlü isim, Onur Tan'ın yönettiği dizi setini ziyaret etti. Ünlü oyuncunun son hali sevenlerini üzerken, objektiflere uzun zaman sonra ilk kez tebessüm ederek poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2022 Magazin
Özgü Namal çileden çıktı! 'Hemen sil o fotoğrafları'
Özgü Namal çileden çıktı! 'Hemen sil o fotoğrafları' Eşi Serdar Oral'ı kaybettikten sonra Özgü Namal herhangi bir projede yer almadı. Basından uzak bir hayat yaşamayı tercih eden 43 yaşındaki oyuncu, beyazlamış saçları ve bir hayli zayıflamış haliyle Bodrum'da görüntülendi. Namal, yasal alandan görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.
5.08.2022 Magazin
Eşini kaybeden Özgü Namal yeni bir karar verdi!
Eşini kaybeden Özgü Namal yeni bir karar verdi! Oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2020'de kaybettiği eşi Serdar Oral'la yaşadığı Muğla Ayla Yaylası'ndaki çiftliği, 'Hiçbir eşyaya dokunmayın' şartıyla evine bakan Köyceğizli aileye verdi. Özgü Namal'ın 10 yıllığına kiraladıkları çiftlik evinin sözleşmesi, 2025 tarihinde doluyor. Namal, iki çocuğuyla İzmir'de inzivaya çekildi.
20.03.2022 Magazin
Özgü Namal yeni yıla yeni evle giriyor
Özgü Namal yeni yıla yeni evle giriyor Ünlü oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz yıl kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybeden eşi Ahmet Serdar Oral’la Anadolu Hisarı’nda oturduğu evinden taşınma kararı aldı.
24.12.2021 Magazin
Özgü Namal, Köyceğiz'e bir daha adımını bile atmadı!
Özgü Namal, Köyceğiz'e bir daha adımını bile atmadı! Oyuncu Özgü Namal, Ekim 2020' de eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybettikten sonra Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan evini kapattı.
16.05.2021 Magazin
Özgü Namal, 'Hükümsüz'den ayrıldı!
Özgü Namal, 'Hükümsüz'den ayrıldı! Geçtiğimiz ekim ayında eşi Ahmet Serdar Oral'ın vefatıyla sarsılan Özgü Namal, seti İstanbul'dan İzmir'e alınan 'Hükümsüz' dizisinde ayrılmaya karar verdi. Ünlü oyuncu, yedi yıl sonra setlere dönmeye hazırlanıyordu.
13.12.2020 Magazin
Özgü Namal çocuklarıyla görüntülendi
Özgü Namal çocuklarıyla görüntülendi Özgü Namal, eşi Serdar Oral'ı kaybettikten sonra ilk kez çocuklarıyla Kavacık’ta ortaya çıktı. Oyuncunun saçındaki beyazlar dikkat çekti.
16.10.2020 Magazin
Doğaya kaçmak kalbi korur ama tek başına yetmez
Doğaya kaçmak kalbi korur ama tek başına yetmez Şehir stresinden uzaklaşıp doğal bir yaşamı seçmenin kalp ve damar hastalıkları açısından pozitif etkisi olacağını belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Uçar, bunun tek başına yeterli olmayacağını söyledi. Kalp krizi yaşının düştüğünü belirten Uçar, “Genç hastalarda köprü damarlar oluşmadığı için kalp krizleri ölümcül oluyor” dedi.
10.10.2020 Sağlık
Özgü Namal'ın eşinin ölüm nedeni akıllara o soruyu getirdi
Özgü Namal'ın eşinin ölüm nedeni akıllara o soruyu getirdi Büyük şehrin stresinden, karmaşasından, kirli havasından uzaklaşıp Muğla Köyceğiz’e yerleşmiş, doğayla iç içe bir yaşam kurmuştu Serdar Oral ve oyuncu eşi Özgü Namal. Kariyerlerinin zirvesinde seçtikleri daha huzurlu, daha sakin ve daha sağlıklı bu yaşam biçimi birçok kez haber de oldu. Ancak yoga ve nefes terapisti Serdar Oral’ın kalp krizi sonucu ani vefatıyla aile sarsıldı.
8.10.2020 Magazin
Serdar Oral kimdir? Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral kaç yaşında, nede vefat etti?
Serdar Oral kimdir? Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral kaç yaşında, nede vefat etti? Oyuncu Özgü Namal'ın uzun yıllardır birlikte olduğu ve iki çocuğunun babası olan Serdar Oral, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oral'ın cenazesi akşam üzeri sessiz sedasız toprağa verildi. Serdar Oral kimdir?
7.10.2020 Gündem
Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti
Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre; ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral hayatını kaybetti. Serdar Oral, dün sabaha karşı İstanbul’da evlerinde kalp krizi geçirdi. Oral, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Oral Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi. Ünlü oyuncu eşinin cenazesine katılamadı.
7.10.2020 Magazin
Özgü Namal'ın yeni mesleği şaşırttı!
Özgü Namal'ın yeni mesleği şaşırttı! Oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz’de bir çiftlik eve taşındı. Balkan eşekleri satın aldı. Oyuncu anavatanı Sırbistan olan ve eşek sütünden yapılan dünyanın en pahalı peynirini üretmek için çalışmalara başladı
9.11.2018 Magazin
Hanımın çiftliği
Hanımın çiftliği Nefes terapisti Serdar Oral ile tanıştıktan sonra oyunculuğu bırakan Özgü Namal’ın Muğla-Köyceğiz’deki çiftliği ilk kez görüntülendi.
28.06.2018 Magazin
Özgü Namal geri dönüyor!
Özgü Namal geri dönüyor! 2014’te reklamcı Serdar Oral’la aşk yaşamaya başlayan Özgü Namal, bir yıl sonra ilk çocuğu Nefes’i kucağına almıştı
19.06.2018 Magazin
Oyunculuğa veda eden Özgü Namal ortaya çıktı!
Oyunculuğa veda eden Özgü Namal ortaya çıktı! Nefes terapisti Serdar Oral ile tanıştıktan sonra oyunculuğa veda eden ve Köyceğiz’deki bir çiftlikte münzevi bir hayat süren Özgü Namal, iki çocuğuyla birlikte ilk kez görüntülendi.
3.01.2018 Magazin
Özgü Namal çocukları için serveti reddetti!
Özgü Namal çocukları için serveti reddetti! Oyuncu Özgü Namal 7 dizi 4 sinema filmi teklifini çocukları için kabul etmedi. İşte Özgü Namal'ın elinin tersiyle ittiği meblağ...
27.02.2017 Magazin
İkinci kez anne oldu
İkinci kez anne oldu Nefes terapisti Serdar Oral ile birlikte olan Özgü Namal (37) ikinci kez anne oldu...
16.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Oral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar oral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.