Serdar Denktaş

Serdar Denktaş

Son dakika Serdar Denktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Denktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Denktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Denktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar denktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 serdar denktaş haberi bulunmuştur. Tüm serdar denktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
KKTC'de Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı
KKTC'de Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy verme işlemi sona erdi. Seçimlere yüzde 55'e yakın katılım oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 50'nin üzerinde hiç bir aday oy alamayınca, seçimler ikinci tura kaldı. Seçimlerde Başbakan Ersin Tatar ilk sırada, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ise ikinci sırada yer aldı. İkinci tur seçimde Başbakan Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı yarışacak.
11.10.2020 Gündem
KKTC sandığa gidiyor!
KKTC sandığa gidiyor! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) halk, yeni cumhurbaşkanını seçmek için oy kullanmaya başladı. Kıbrıs Türk halkı gelecek 5 yıl görev yapacak cumhurbaşkanını belirlemek üzere saat 08.00'den itibaren sandık başına gitmeye başladı. Vatandaşlar, cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra, yüksek mahkeme yargıçlarının sayısının artırılmasını öngören anayasa değişikliği için de oy kullanıyor. Oy kullanma işlemi saat 18.00'e kadar sürecek ve kayıtlı 198 bin 867 seçmenin 738 sandıkta oy kullanabilecek.
11.10.2020 Gündem
Rauf Denktaş’ın ailesinden 'vefasızlık’ tepkisi! Halen bitmedi...
Rauf Denktaş’ın ailesinden 'vefasızlık’ tepkisi! Halen bitmedi... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş, bugün 8'inci ölüm yıl dönümünde anıldı. Denktaş'ın anıt mezarı bitirilemediği için anma töreni bu yıl da Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) anıtı önünde yapıldı. Denktaş'ın ailesi anıt mezarın tamamlanmamasına, 'büyük vefasızlık' diye tepki gösterdi.
13.01.2020 Siyaset
KKTC’de Serdar Denktaş'ın villası soyuldu
KKTC’de Serdar Denktaş'ın villası soyuldu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Maliye eski bakanı, Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın villası soyuldu.
6.07.2019 Gündem
KKTC'de hükümet krizi sona erdi
KKTC'de hükümet krizi sona erdi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Ulusal Birlik Partisi (UBP) ve Halkın Partisi (HP) koalisyon hükümeti kurulması için anlaştı.
21.05.2019 Gündem
KKTC'deki hükümet krizi sürüyor
KKTC'deki hükümet krizi sürüyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman liderliğindeki koalisyon hükümetinin istifasının ardından yeni hükümetin kurulması için yapacağı görevlendirme öncesinde mecliste temsil edilen siyasi partilerin liderleriyle görüşmelerini sürdürüyor.
14.05.2019 Dünya
Mustafa Akıncı siyasi partilerin liderleriyle görüşmelerine başladı
Mustafa Akıncı siyasi partilerin liderleriyle görüşmelerine başladı Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı yeni hükümetin kurulması için mecliste temsil edilen partilerin liderleriyle görüşmelerine başladı.
13.05.2019 Dünya
KKTC'de hükümet krizi! Resmen sunuldu
KKTC'de hükümet krizi! Resmen sunuldu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Başbakan ve Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman liderliğindeki koalisyon hükümeti istifa etti.
9.05.2019 Dünya
KKTC'de Denktaş istifa etti ve HP hükümetten çekildi
KKTC'de Denktaş istifa etti ve HP hükümetten çekildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Serdar Denktaş'ın görevinden istifa ettiği bildirildi. KKTC'de koalisyon ortağı Halkın Partisi (HP) hükümetten çekilme kararı aldı.
8.05.2019 Gündem
Erdoğan'dan Denktaş ailesine taziye telefonu
Erdoğan'dan Denktaş ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merhum Denktaş'ın eşi Aydın Denktaş'ın vefatı dolayısıyla, ailesini telefonla aradı.
2.02.2019 Siyaset
Denktaş’tan 23 bin  liralık bisiklet
Denktaş’tan 23 bin liralık bisiklet “Ekonomi zamanıdır, döviz bize uymuyorsa, biz dövize uyacağız” diyen KKTC Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın 23 bin liralık bisiklete bindiği ortaya çıktı.
16.08.2018 Dünya
KKTC'de başörtülü öğrencilere diplomalarının verilmemesi protesto edildi
KKTC'de başörtülü öğrencilere diplomalarının verilmemesi protesto edildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) Hala Sultan İlahiyat Kolejinden mezun olan başörtülü öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lise diplomalarının verilmemesi bakanlık önünde protesto edildi.
22.06.2018 Dünya
KKTC'de hükümet kuruldu
KKTC'de hükümet kuruldu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa Milletvekili Tufan Erhürman'ın başbakanlığındaki dört partili yeni koalisyon hükümetini onayladı.
2.02.2018 Dünya
KKTC'de dörtlü koalisyon hükümetine destek
KKTC'de dörtlü koalisyon hükümetine destek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 7 Ocak'ta yapılan erken genel seçimlerin ardından 3 milletvekili çıkaran Demokrat Parti (DP), dörtlü koalisyon hükümetine destek verme kararı aldı.
29.01.2018 Dünya
Kıbrıs’ta seçim anketi kavgası
Kıbrıs’ta seçim anketi kavgası KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, partisini barajın altında gösteren araştırmacı Murat Gezici’nin iki yıl önce birinci göstermek için kendisinden 500 bin lira istediğini iddia etti
29.09.2021 Gündem
Kuzey Kıbrıs'ta erken seçimin tarihi belli oldu
Kuzey Kıbrıs'ta erken seçimin tarihi belli oldu Kıbrıs meclisi, ülkedeki erken seçimlerin 7 Ocak'ta yapılmasını kabul etti.
13.11.2017 Dünya
Serdar Denktaş yoğun bakımda
Serdar Denktaş yoğun bakımda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş yoğun bakıma kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Güzelyurt, Magosa, Maraş pazarlığı
Güzelyurt, Magosa, Maraş pazarlığı Cenevre’deki Kıbrıs görüşmelerinde tarafların karşılıklı hazırladığı haritalarda Rumlar; Güzelyurt, Magosa ve Maraş’ın kendi sınırlarında kalmasını, Türkler’e ise adanın yüzde 28’inin verilmesini istiyor
29.09.2021 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu KKTC'de
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu KKTC'de KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Çavuşoğlu'nu kabul etti
29.09.2021 Gündem
Türkeş’ten, Türkmen Elif’in sınır dışı edildiği iddialarına açıklama
Türkeş’ten, Türkmen Elif’in sınır dışı edildiği iddialarına açıklama Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Türkmen komutan Murat Paşa'nın kız kardeşi ve 6 yaşındaki yeğeni Elif'in sınır dışı edildiği iddialarına ilişkin, “Giriş işlemleri tamamlanıp geçici kimlikleri de verilmiştir” dedi...
29.09.2021 Gündem
Kumarhanede kazandığı 4.5 milyon TL’yi istiyor
Kumarhanede kazandığı 4.5 milyon TL’yi istiyor KKTC’ye tatile giden inşaat mühendisi Gözde Şafak Sezer, kumarhanedeki slot makinesinde ‘jackpot’ yapıp 4.5 milyon TL kazandı. Kumarhane yetkilileri “makinede teknik bir hata var” diyerek parayı ödemeyince ortalık karıştı.
10.06.2016 Yaşam
Serdar Denktaş istifa etti
Serdar Denktaş istifa etti KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş görevinden istifa etti.
29.09.2021 Gündem
Kıbrıs ile işbirliği anlaşması!
Kıbrıs ile işbirliği anlaşması! Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ile bir araya geldi
10.03.2015 Futbol
'Sorun muhakkak çözülecek'
'Sorun muhakkak çözülecek' TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF ile KTFF arasında yaşanan sorunun FIFA kuralları çerçevesinde çözüleceğini söyledi.
17.02.2015 Futbol
'Arkadan bıçaklandık'
'Arkadan bıçaklandık' Üç milli futbolcunun kulüplerinden bedelsiz ayrılarak Uşakspor ve Kastamonuspor’a transfer olması KKTC’yi karıştırdı.
9.01.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Denktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar denktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.