Serbest Dalış

Serbest Dalış

Son dakika serbest dalış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serbest dalış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serbest dalış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serbest Dalış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serbest dalış gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 serbest dalış haberi bulunmuştur. Tüm serbest dalış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaşıp öldü
Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaşıp öldü Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçiren Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.04.2024 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Antalya'da özel dalış gerçekleştiren Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, “Benim için de tarifsiz bir duygu. Çok mutluyum" dedi. Ercümen, dalış sonrası özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.10.2023 Gündem
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli?
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye serbest dalış tarihinde kadın ve erkeklerde sabit ağırlıkla 100 metreye inen ilk sporcu olan, sabit ağırlık çift palet branşında da 91 metre dalışıyla Türkiye rekorunu kıran Şahika Ercümen, yeni başarılara odaklandı.
17.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki’den Van Gölü paylaşımı
Bakan Özhaseki’den Van Gölü paylaşımı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabında, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü’ndeki temizlik çalışmalarına dikkat çekmek amacıyla bir paylaşım yaptı.
8.06.2023 Gündem
Şahika Ercümen Türkiye'yi geçti kıta rekoru kırdı
Şahika Ercümen Türkiye'yi geçti kıta rekoru kırdı Filipinler’in Cebu kentinde gerçekleşen Serbest Dalış Dünya Kupası'nın ayaklarından birisi olan Ida Depth Challenge’da Şahika Ercümen 85 metreye kadar dalarak hem Türkiye rekorunu geliştirdi hem de kıta rekorunu kırdı.
21.05.2023 Diğer Sporlar
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları…
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları… TSSF, milli takım kampında psikolojik şiddete ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını duyuran serbest dalışçı Fatma Uruk'u disiplin kuruluna sevk etti. Söz konusu gelişmelerin ardından Fatma Uruk hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Fatma Uruk kimdir?
4.10.2021 Gündem
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı!
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı! Milli sporcu Şahika Ercümen, Bahamalar'da düzenlenen Vertical Blue Serbest Dalış Dünya Kupası'nda Türkiye rekoru kırdı.
13.07.2021 Gündem
Emine Erdoğan, BM'nin Küresel Amaçlar Eylem Ödülü'ne layık görüldü
Emine Erdoğan, BM'nin Küresel Amaçlar Eylem Ödülü'ne layık görüldü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi ve çevreye ilişkin diğer çalışmalara katkıları nedeniyle Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ofisi tarafından bu yıl ilki verilen 'Küresel Amaçlar Eylem Ödülü'ne layık görüldü.
25.03.2021 Gündem
Rekortmen dalgıç, 1,5 metre boyunda ve 27 kilo akya avladı
Rekortmen dalgıç, 1,5 metre boyunda ve 27 kilo akya avladı Çanakkale'de tüpsüz olarak, zıpkın ile 18 metre derinlikte serbest dalış yapan rekortmen dalgıç Müjdat Turan (47), 27 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 1 metre 50 santim boyunda akya balığı avladı. Turan, dev balığı avladığı anları su altı kamerasıyla görüntüledi.
3.01.2021 Yaşam
Gören şaşkına döndü! Zıpkınla avladı, 1 metre 80 santim boyunda...
Gören şaşkına döndü! Zıpkınla avladı, 1 metre 80 santim boyunda... Çanakkale'de tüpsüz olarak, 18 metre derinliğe serbest dalış yapan Çetin Ege Doğan (40), zıpkınla 58 kilo ağırlığında, 1 metre 80 santim boyunda akya balığı avladı.
8.11.2020 Yaşam
Fransa'da serbest dalışçı 112 metre derinliğe dalarak dünya rekoru kırdı
Fransa'da serbest dalışçı 112 metre derinliğe dalarak dünya rekoru kırdı Fransız serbest dalışçı Arnaud Jerald, serbest dalışta 112 metrelik dalışıyla hem kendi hem de dünya rekorunu kırdı.
30.09.2020 Dünya
Tedavi edilen caretta carettalar doğal yaşam alanlarına bırakıldı
Tedavi edilen caretta carettalar doğal yaşam alanlarına bırakıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un davetlisi olarak Antalya'nın Kaş ilçesinde katıldığı Patara Deniz Kaplumbağaları Koruma ve İzleme Programı'nda, tedavileri tamamlandıktan sonra çip takılan caretta carettaları denize bıraktı.
20.08.2020 Yaşam
Derya Can Göçen kimdir? Nerelidir? Derya Can Göçen kaç yaşında?
Derya Can Göçen kimdir? Nerelidir? Derya Can Göçen kaç yaşında? Derya Can Göçen bu sezon Survivor 2020 Ünlüler takımında yarışacak olan isimler arasında yer alıyor. 12 Ekim 1979 yılında Çanakkale'de dünyaya gelen Derya Can Göçen, dünya serbest dalış rekortmeni ve aynı zamanda milli sporcu kimliği ile tanınıyor. Peki Derya Can Göçen kimdir? Nerelidir? Derya Can Göçen kaç yaşında? İşte detaylar…
9.02.2020 Gündem
Şahika Ercümen'den dünya rekoru!
Şahika Ercümen'den dünya rekoru! Dünya serbest dalış rekortmeni ve milli sporcu Şahika Ercümen, Mersin'deki Gilindire Mağarası'nda yaptığı dalışta paletsiz kategoride 90 metre sınırını aşarak kadınlar dünya rekorunu kırdı.
28.10.2019 Spor
Şahika Ercümen'den dünya rekoru
Şahika Ercümen'den dünya rekoru DÜNYA serbest dalış rekortmeni ve milli sporcu Şahika Ercümen, Mersin'deki Gilindire Mağarası'nda yaptığı dalışta paletsiz kategoride 90 metre sınırını aşarak kadınlar dünya rekorunu kırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rüstem Derin'den Türkiye rekoru
Rüstem Derin'den Türkiye rekoru Antalya’nın Kaş ilçesinde 1-5 Ekim arasında düzenlenen Serbest Dalış Şampiyonası'nın üçüncü günü Dünya Kupası’nda, milli sporcu Rüstem Derin Türkiye rekoru kırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dalış rekortmeni o anları anlattı!
Dalış rekortmeni o anları anlattı! Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde boğulan Hasan İlhan'ın (30) cansız bedenini sudan çıkaran Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Derya Can, Salda Gölü'nde yüzenleri, "Rekortmen bir sporcu olarak boyumu geçen yerde tek başıma yüzmüyorum. Gölün zemini balçık. Bu nedenle yüzme bilmeyenler su belini geçtikten sonra daha ileriye gitmesin, suyun şakası olmaz" dedi.
16.08.2019 Gündem
Çanakkale Boğazı’nda devasa vatoz görüntülendi
Çanakkale Boğazı’nda devasa vatoz görüntülendi Çanakkale'de büyük balıkları avlamasıyla tanınan rekortmen dalgıç Müjdat Turan (46), boğazda trofe avı için yaptığı dalış sırasında, zehirli ve çok tehlikeli olan yaklaşık 3 metre boyunda devasa vatoz balığını görüntüledi. O an, vatoz tarafından öldürülen Avustralyalı ünlü belgeselci, timsah avcısı Steve Irwin’in aklına geldiğini belirten Turan, “Boğazlarda bu büyüklükte bir vatoz ben ilk defa görüyorum. Yaklaşık 3 metre boyunda ve 100 kilo ağırlığında, kuyruğu ise kolumdan daha kalındı” dedi.
7.07.2019 Yaşam
Serbest dalış şampiyonu Derya Can'ın eşi denizde kaybolmuştu! Yeni gelişme!
Serbest dalış şampiyonu Derya Can'ın eşi denizde kaybolmuştu! Yeni gelişme! Çanakkale'den Bozcaada'ya botla giden 2 vatandaş, dönüş yolunda kayboldu. İhbarı alan sahil güvenlik ve deniz polisi arama çalışması başlattı. Kaybolan vatandaşlardan birinin, serbest dalış alanında 5 dünya rekoru ve 40’tan fazla Türkiye rekorunu elinde bulunduran Derya Can'ın eşi Tayfun Göçen olduğu söylendi. Tayfun Göçen ve mesai arkadaşı Necati Çağatay, Gelibolu Yarımadası Büyük Kemikli Burnu mevkisinde bulundu.
6.06.2019 Gündem
Festival ilçeyi renklendirdi
Festival ilçeyi renklendirdi Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen 2. Ayvalık Doğa Festivali dört gün boyunca çeşitli etkinliklerle, yarışmalarla, konserlerle birlikte renkli görüntülere sahne oldu. Bölge sakini ve dışardan gelenlerle birlikte festival, ilçeyi karnaval alanına çevirdi.
15.04.2019 Kültür Sanat
Suyun altında rekora yürüyecek
Suyun altında rekora yürüyecek Tekirdağ’da bir ortaokulun beden eğitimi öğretmeni olan Bilge Çingigiray, suyun altında en uzun mesafe yürüyen kadın olmaya hazırlanıyor.
23.03.2019 Gündem
Türk ekibi Antarktika’ya ayak bastı
Türk ekibi Antarktika’ya ayak bastı 3. Ulusal Antarktika Bilim Seferi kapsamında yola çıkan Türk ekibi, uzun bir yolculuğun ardından beyaz kıtaya ulaştı.
4.02.2019 Dünya
Şahika Ercümen Antarktika'da dalacak
Şahika Ercümen Antarktika'da dalacak Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen’in yeni hedefi; Antarktika
15.01.2019 Magazin
Şahika Ercümen dünya rekorunu kırdı!
Şahika Ercümen dünya rekorunu kırdı! Serbest dalış dünya ve Türkiye rekortmeni, milli sporcu Şahika Ercümen, Salda Gölü'nde 'tatlı suda dünya kadınlar serbest dalış rekoru'nu kırdı. Ercümen, 1 dakika 58 saniyede 65 metreye dalarak, dünya rekorunun sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Serbest Dalış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serbest dalış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.