Seranay Sarıkaya

Seranay Sarıkaya

Son dakika seranay sarıkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seranay sarıkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seranay sarıkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seranay Sarıkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seranay sarıkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 seranay sarıkaya haberi bulunmuştur. Tüm seranay sarıkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya -  Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!
Serenay Sarıkaya - Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik! Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın saati olay oldu
Serenay Sarıkaya'nın saati olay oldu Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı!
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı! Oyuncu Cansu Tosun'un babası kim, Kenan Torun aslen nereli ve kaç yaşında? Soruları arama motoru üzerinden araştırılıyor. Seranay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile aşk dedikodularına karıştı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Kenan Tosun Ümran Seyhan aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya gizemli arkadaşıyla Bodrum'da! Güneşi beraber batırdılar
Serenay Sarıkaya gizemli arkadaşıyla Bodrum'da! Güneşi beraber batırdılar Serenay Sarıkaya, Yunanistan tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çevirdi. Ünlü oyuncu, bayram tatili için geldiği Bodrum’da bir erkek arkadaşıyla güneşi batırdı. İkilinin yanına Seranay Sarıkaya’nın bir arkadaşı dahil olsa da eşyalarını toplayan kadın, kısa süre sonra ikiliyi yalnız bıraktı.
2.07.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı! Şahmaran dizisindeki 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
22.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı!
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmeran' dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya tarzı ile de magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Sarıkaya'nın mavi çantasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.
18.01.2023 Magazin
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var...
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var... İstanbul'da Fatih İlçe Tapu Müdürlüğünde görevli iki personelin içerisinde Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç gibi 136 ünlü ismin taşınmaz mülklerini sorgulayıp yetkisiz kişilerle paylaştıkları iddia edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan raporla ortaya çıkan skandalda, ünlülerin nüfus kayıtlarının da alındığı belirlenince iki personel hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
23.11.2021 Gündem
Seranay Sarıkaya'nın operasyon geçirdiği hastaneden açıklama!
Seranay Sarıkaya'nın operasyon geçirdiği hastaneden açıklama! Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Maslak'taki özel bir hastanede estetik ameliyatı olduğu, hastane kaydını da sahte bir isimle yaptığı iddia edilmişti. Sarıkaya'nın operasyon geçirdiği hastaneden açıklama geldi.
10.10.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya’dan nazar boncuğu emojisi! Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?
Serenay Sarıkaya’dan nazar boncuğu emojisi! Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? İlişkileri gündeme bomba gibi düşen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın ayrıldığı iddia edildi. Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’yla ilişkisini noktaladığı haberleri de en az ilişkileri kadar gündemi meşgul etti. Ozan Güven sevgilisini darp ettiği haberlerinin ardından gözler Sarıkaya’ya çevrilmiş, konuyla ilgil açıklama yapmadığı için eleştirilmişti. Seranay Sarıkaya da "Yahu bir insanın bu kadar da üzerine gelinmez ki" diyerek eleştirilere isyan etmişti. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?
18.07.2020 Gündem
Çağla Şıkel'den Serenay Sarıkaya'ya övgü dolu sözler
Çağla Şıkel'den Serenay Sarıkaya'ya övgü dolu sözler Manken Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
16.06.2020 Magazin
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim?
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim? Corona virüs nedeniyle pek çok kişi evde sosyal izolasyon sürecini yaşıyor. Çoğu televizyon kanalı da evde karantina sürecinde yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizileri ekranlara getiriyor. Bu dizilerden biri de Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolerini paylaştığı Medcezir dizisi. Diziyi yeniden izlemek isteyenler de Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? sorularını aratıyor. İşte Medcezir yayın tarihi...
17.04.2020 Gündem
Cem Yılmaz ve Seranay Sarıkaya aşkından ilk fotoğraf
Cem Yılmaz ve Seranay Sarıkaya aşkından ilk fotoğraf Magazin dünyasına bomba gibi gibi düşen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkından ilk fotoğraf geldi.
7.03.2020 Magazin
Cem Yılmaz Seranay’ı stalkladığını itiraf etti! Stalk nedir, ne demektir? Stalk hayatımıza nasıl girdi?
Cem Yılmaz Seranay’ı stalkladığını itiraf etti! Stalk nedir, ne demektir? Stalk hayatımıza nasıl girdi? Cem Yılmaz’ın Youtube’da yayınlanan bir programda, Kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna verdiği, Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum’’ sözlerinden sonra Stalk’un ne olduğunu bilmeyenler, Stalk nedir, ne demektir? Sorusunu araştırmaya başladı.
10.01.2020 Gündem
Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken paylaşım
Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken paylaşım Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başlayan Serenay Sarıkaya, son paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
23.07.2019 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan cesur poz
Serenay Sarıkaya'dan cesur poz Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başlayan Serenay Sarıkaya, son fotoğrafı ile olay yarattı
19.07.2019 Magazin
Serenay'dan hayranlarını üzen haber!
Serenay'dan hayranlarını üzen haber! Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Bergen'in çekimleri yaza kalınca boş kaldı. Reklam çekimleriyle ekranda olan Sarıkaya senaryo okumaya başladı
2.11.2018 Magazin
Mis gibi Türkiye için
Mis gibi Türkiye için Revna Demirören ve arkadaşları 15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Beşiktaş’tan başlayarak Topkapı’ya kadar sokağa atılan çöpleri topladı
15.09.2018 Magazin
Ayrılmadık pozu
Ayrılmadık pozu AYRILIK söylentilerinin aksine Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin aşkı tam gaz devam ediyor.
16.12.2017 Magazin
Kıvanç partnerini Fİ'den buldu
Kıvanç partnerini Fİ'den buldu Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu.
14.09.2017 Magazin
Bensu Soral 500 binTL'ye 'evet' dedi!
Bensu Soral 500 binTL'ye 'evet' dedi! Güzel oyuncu Bensu Soral'dan Serenay Sarıkaya'ya çalım. Ünlü marka Serenay'ın yerine Bensu Soral ile 500 bin TL'ye anlaştı.
30.08.2017 Televizyon
Fi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi nasıl izlenir?
Fi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi nasıl izlenir? Yayınlandığından bu yana oldukça fazla ilgi gören Fi dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı oldukça merak ediliyor. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Fi ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Oyuncu risk almalı
Oyuncu risk almalı Head & Shoulders’ın marka yüzü olan Seranay Sarıkaya, reklam filminden 1.5 milyon TL aldığı iddialarına “Rakam o değil. Ücreti açıklayamam sözleşme gizlilik kapsamında” dedi.
15.02.2017 Magazin
Beyazıt Öztürk: İki ay sonra nişanlanıyorum!
Beyazıt Öztürk: İki ay sonra nişanlanıyorum! 'Beyaz Show'un yeni sezon ilk bölümüyle ekrana dönen Beyazıt Öztürk, hakkında çıkan gazete haberlerine bu sözlerle göndermede bulundu.
19.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seranay Sarıkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seranay sarıkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.