Gazete Vatan Logo

Cem Yılmaz Seranay’ı stalkladığını itiraf etti! Stalk nedir, ne demektir? Stalk hayatımıza nasıl girdi?

Cem Yılmaz’ın Youtube’da yayınlanan bir programda, Kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna verdiği, Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum’’ sözlerinden sonra Stalk’un ne olduğunu bilmeyenler, Stalk nedir, ne demektir? Sorusunu araştırmaya başladı.

Cem Yılmaz Seranay’ı stalkladığını itiraf etti! Stalk nedir, ne demektir? Stalk hayatımıza nasıl girdi?

Stalk nedir? Stalk hayatımıza nasıl girdi? Soruları, Cem Yılmaz’ın İbrahim Selim’in Youtube kanalındaki Serenay itirafından sonra merak edilmeye başladı. İnternetin ve sosyal medya son zamanların hayatımıza girmesi, beraberinde yeni kelimelerinde ortaya çıkmasına neden oldu. Peki, Stalk nedir, ne demektir? Stalk hayatımıza nasıl girdi? İşte detaylar…

STALK NEDİR?

Stalk, sosyal medya platformlarında bir kişinin bir başka kişiyi sosyal medya hesaplarında araştırması, gözetlemesi, paylaşımlarını incelemesi anlamını barındırıyor.

Stak hayatımıza nasıl girdi?

İngilizce bir terim olan stalk ibaresi, sosyal medya platformlarında yoğun kullanılan dilin İngilizce olması nedeniyle hayatımıza girdi.

Tüm Dünya ülkelerine yayılan Stalk bizim de dilimize yerleşti.

CEM YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Cem Yılmaz, İbrahim Selim’in “Kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum mesela ona. O dalıp gitme mi stalk mu oluyor? Normalde bir sürü arkadaşım var, onlara dalmıyorum mesela.”

Haberin Devamı

Zorlu PSM’de çekilen programın YouTube’da yayınlanmasının ardından ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. Çekimleri 27 Aralık’ta yapılan programı Serenay Sarıkaya’nın da stüdyoda izlediği, Cem Yılmaz’ın yayının ardından Zorlu PSM’den güzel oyuncuyla birlikte ayrıldığı öne sürüldü.