Şenol Çorlu

Şenol Çorlu

Son dakika şenol çorlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şenol çorlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şenol çorlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şenol Çorlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şenol çorlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 şenol çorlu haberi bulunmuştur. Tüm şenol çorlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal'a serzeniş! 'Arda Güler varken Mesut'u nasıl oynatırsın?'
İsmail Kartal'a serzeniş! 'Arda Güler varken Mesut'u nasıl oynatırsın?' Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından ve antrenörlerinden Şenol Çorlu sarı lacivertli kulübün içinde bulunduğu durumun analizini yaptı. Çorlu ayrıca Süper Lig'de son oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçına da değindi.
8.03.2022 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'na bir yardımcı daha! Şenol Çorlu...
Emre Belözoğlu'na bir yardımcı daha! Şenol Çorlu... Fenerbahçe'de 59 yaşındaki tecrübeli antrenör Şenol Çorlu, Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapacak.
24.04.2021 Fenerbahçe
Son yolcu Şenol Çorlu
Son yolcu Şenol Çorlu Zor günlerden geçen sarı-lacivertli kulüpte yaşanan değişimin ardı arkası kesilmiyor.
23.10.2018 Fenerbahçe
PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza
PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza verdi.
20.09.2018 Fenerbahçe
Kemalettin Şentürk'ten flaş Comolli sözleri!
Kemalettin Şentürk'ten flaş Comolli sözleri! Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde 4.5 yıl scout biriminde çalışan sarı lacivertli eski futbolcu Kemalettin Şentürk, önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2018 Fenerbahçe
21 yıl sonra 4-0'lık galibiyet
21 yıl sonra 4-0'lık galibiyet Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yönetiminde eski günlerini hatırlattı. Bordo-mavililer 21 yıllık bir aradan sonra ilk kez İstanbul’un 3 büyükleri karşısında 4-0'lık bir skor ile sahadan ayrıldı.
3.09.2018 Trabzonspor
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyasporlu Celustka ve Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'ya ceza geldi.
15.03.2018 Galatasaray
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a cevap!
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a cevap! Koç’un dev altyapı projelerine rakibi Yıldırım’dan cevap geldi. Başkan Aziz Yıldırım, konusunda uzman Hollandalı bir ekibi Türkiye getirerek tesisleri gezdirdi. Deneyimli ekiple anlaşan Yıldırım, üyelerle bu haberi kısa süre içinde paylaşacak.
28.02.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş karar!
Aziz Yıldırım'dan flaş karar! Fenerbahçe kurmayları Dick Advocaat ile yolların hemen ayrılması yönünde görüş birliğine vardı.
19.03.2017 Fenerbahçe
Pereira'nın yerine kim gelecek?
Pereira'nın yerine kim gelecek? Fenerbahçe yönetiminin niyeti, Kocaman'ı geri getirmek. Favori Roberto Carlos! Plaseler Hiddink, Pellegrini, Ümit Özat, Şenol Çorlu... Sürpriz ise Yılmaz Vural
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 117. randevu
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 117. randevu Fenerbahçe ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları maçla 117. kez karşı karşıya gelecek.
23.04.2016 Fenerbahçe
Şenol Çorlu: Egosu sıfır
Şenol Çorlu: Egosu sıfır Şenol Çorlu yaşadıklarını anlattı
29.01.2016 Fenerbahçe
Demirkol’dan transfer müjdesi!
Demirkol’dan transfer müjdesi! Mehmet Demirkol Antalya maçında yönetimi Şenol Çorlu'ya bırakan Vitor Pereira'ya övgüler yağdırırken, Fenerbahçe'nin hedefindeki Doumbia hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
28.01.2016 Fenerbahçe
Pereira takımı Çorlu'ya teslim etti
Pereira takımı Çorlu'ya teslim etti Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor karşısına genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir takımla çıkan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Pereira görevi Paf takım hocası Şenol Çorlu'ya devretti.
27.01.2016 Fenerbahçe
'Rize'nin hakkını yemeyin penaltısını verin'
'Rize'nin hakkını yemeyin penaltısını verin' F.Bahçe Teknik Direktörü Şenol Çorlu, U21 maçında sahalarda ender görülen bir harekete imza attı:
25.01.2016 Fenerbahçe
Büyük ziyarete Yıldırım engel!
Büyük ziyarete Yıldırım engel! Fenerbahçe'nin efsane futbolcularının Samandıra'ya yapmayı planladığı ziyaret son anda iptal edildi.
14.04.2015 Fenerbahçe
Efsanelerden F.Bahçe'ye destek
Efsanelerden F.Bahçe'ye destek Trabzon'da silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe Futbol Takımı'na moral vermek amacıyla yarın dev bir organizasyon gerçekleştirilecek.
14.04.2015 Fenerbahçe
'Hedefimiz A Takıma oyuncu çıkarmak'
'Hedefimiz A Takıma oyuncu çıkarmak' Fenerbahçe 21 Yaş Altı Futbol Takımı Antrenörü Şenol Çorlu, hedeflerinin A takıma oyuncu yetiştirmek olduğunu söyledi.
6.09.2014 Fenerbahçe
'Şampiyonluk değil futbolcu istiyorum'
'Şampiyonluk değil futbolcu istiyorum' Aziz Yıldırım, altyapılarla ilgili yaptığı görev değişiklikleriyle ilgili dün beklenen adımı attı.
3.09.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe alt yapıya eğiliyor
F.Bahçe alt yapıya eğiliyor Fenerbahçe'nin alt yapısı İsmail Kartal'a önümüzdeki sezon için en az 2 oyuncu vermeyi planlıyor.
19.08.2014 Fenerbahçe
Terim: Devrim olacaksa...
Terim: Devrim olacaksa... Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Terim, Coca Cola Elit Akademi Ligi teknik sorumlularıyla Antalya'da bir araya geldi.
9.01.2014 Futbol
F.Bahçe'nin çılgın planı!
F.Bahçe'nin çılgın planı! Devre arasında tecrübeli hocanın sözleşmesini uzun süreli yenilemeyi planlayan F.Bahçe Yönetimi’nin kulübün alt yapısını da Ersun Yanal’ın kontrolüne vermeyi düşündüğü öğrenildi.
4.12.2013 Futbol
F.Bahçe'den Turgutlu'ya...
F.Bahçe'den Turgutlu'ya... Fenerbahçe A-2 takımının iki oyuncusu Turgutluspor'la kiralık olarak anlaştı.
16.07.2013 Futbol
Yanal'dan radikal karar!
Yanal'dan radikal karar! Teknik direktör Ersun Yanal altyapıya el attı... Üçü kaleci, ikisi santrfor, beşi orta saha, biri stoper, sol açık ve sağ bek 13 isim profesyonel sözleşmeye imza atacak
8.07.2013 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Şenol Çorlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şenol çorlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.