Şenes Erzik

Şenes Erzik

Son dakika Şenes Erzik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şenes Erzik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şenes Erzik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şenes Erzik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şenes erzik gelişmeleri de dahil olmak üzere 459 şenes erzik haberi bulunmuştur. Tüm şenes erzik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Süper Lig
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
Şenes Erzik: Yarı Final maçları da İstanbul'da oynanabilir
Şenes Erzik: Yarı Final maçları da İstanbul'da oynanabilir UEFA Onursal Yönetim Kurulu Üyesi Şenes Erzik, EURO 2020'nin ertelenmesi kararını değerlendirdi. Erzik, "Yapılacak tek bir şey vardı. EURO 2020'nin ertelenmesiydi. Yarı final maçları için cuma'dan başlayıp pazar'a kadar bu işi bitirmek formül olabilir" ifadelerini kullandı
18.03.2020 Futbol
Süleyman Seba mezarı başında anıldı
Süleyman Seba mezarı başında anıldı Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 5'inci yılında mezarı başında anıldı.
13.08.2019 Beşiktaş
MHK Başkanı Zekeriya Alp: Eski futbolcuların hakemliğe kazandırılması için çalışmalarımıza başladık
MHK Başkanı Zekeriya Alp: Eski futbolcuların hakemliğe kazandırılması için çalışmalarımıza başladık Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2019-2020 Sezonu Doğan Babacan Yaz Semineri devam ediyor. İstanbul'da bir otelde gerçekleştirilen organizasyona TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Ulusal Başkanı Şenes Erzik, MHK Başkanı Zekeriya Alp, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve hakemler katıldı.
8.08.2019 Futbol
TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı
TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Beylerbeyi Tesisleri, yapılan tören ile hizmete açıldı.
17.04.2019 Futbol
TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Bartu ailesine taziyede bulundu
TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Bartu ailesine taziyede bulundu A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane isimlerinden Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı. TFF Başkanı Hüsnü Güreli de cenazeye katılarak Bartu ailesine ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a taziyede bulundu.
13.04.2019 Futbol
Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı
Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı Türk sporu ve Fenerbahçe'nin efsanesi Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı. Bartu'nun naaşı Ülker Stadı'nda düzenlenen törenin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Camisi'ne getirildi. Can Bartu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.
13.04.2019 Fenerbahçe
Infantino: Türkiye, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilir
Infantino: Türkiye, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilir FIFA Başkanı Gianni Infantino, CNN TÜRK Spor Direktörü Cem Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. Infantino, "Türkiye Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilir mi?" sorusuna "Evet kesinlikle. Türkiye'nin herhangi bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapabilecek imkanı var. Geçmişte önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptı. Biz Türkiye'nin dünya futboluna liderlik yapmasını istiyoruz" yanıtını verdi.
15.02.2019 Futbol
FIFA Futbol Yönetim Zirvesi İstanbul'da başladı
FIFA Futbol Yönetim Zirvesi İstanbul'da başladı FIFA'ya üye 47 federasyonun başkan ve üst düzey yöneticilerini bir araya getiren FIFA Futbol Yönetim Zirvesi, İstanbul'da başladı.
13.02.2019 Futbol
65. Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri için geri sayım zamanı!
65. Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri için geri sayım zamanı! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nin jüri toplantısına katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türk futbolunun duayen isimlerinden Metin Türel'e veda...
Türk futbolunun duayen isimlerinden Metin Türel'e veda... Türk futbolunun duayen isimlerinden Metin Türel, son yolculuğuna uğurlandı.
18.11.2018 Futbol
Yılmaz Vural: Terim'in önünü açtım
Yılmaz Vural: Terim'in önünü açtım Yılmaz Vural, Sepp Piontek döneminde Türkiye A Milli Futbol Takımı'ndan yardımcı antrenörlük teklifi aldığını, teklifi kabul etmediğini, kendisinin yerine de Fatih Terim'in göreve başladığını söyledi. Vural, 'Milli takımın teklifini reddettim, ülkeye bir 'İmparator' kazandırdım" dedi.
16.10.2018 Süper Lig
Yılmaz Vural'dan Ali Koç sözleri: "Çalışmak isterim"
Yılmaz Vural'dan Ali Koç sözleri: "Çalışmak isterim" Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural, spor gündemi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında önemli açıklamalara imza attı...
14.09.2018 Süper Lig
Fenerbahçe, Altınordu için İzmir'e gidecek
Fenerbahçe, Altınordu için İzmir'e gidecek FENERBAHÇE ile Altınordu arasında iki başkan Ali Koç ve Seyit Mehmet Özkanın karşılıklı ziyaretleri ile başlayıp Barış Alıcı ve Berke Özerin transferleriyle sağlamlaşan dostluk zincirine bir halka daha ekleniyor ve iki takım 27 Temmuz Cuma günü İzmir'de hazırlık maçına çıkıyor.
23.07.2018 Fenerbahçe
Erzik: Çakır'ın iki Dünya Kupası yarı finali büyük olay
Erzik: Çakır'ın iki Dünya Kupası yarı finali büyük olay Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA Onursal Üyesi Şenes Erzik, hakem Cüneyt Çakır'ın iki Dünya Kupası'nda üst üste yarı final yönetmesinin büyük bir onur olduğunu söyledi.
14.07.2018 Arşiv
TFF'den Cüneyt Çakır ve ekibine kutlama
TFF'den Cüneyt Çakır ve ekibine kutlama Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Cüneyt Çakır ve ekibini kutladı.
13.07.2018 Süper Lig
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
Doğan Babacan için cenaze töreni düzenlendi
Doğan Babacan için cenaze töreni düzenlendi FIFA Dünya Kupası Finalleri'nde maç yöneten ilk Türk hakemi Doğan Babacan, son yolculuğuna uğurlandı.
19.05.2018 Futbol
Yıldırım Demirören'e onur ödülü
Yıldırım Demirören'e onur ödülü Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iş birliğiyle Antalya'da gerçekleştirdiği Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri'nde "Futbol Endüstrisi" ödül töreni düzenlendi.
8.01.2018 TFF 1.Lig
Pro-Lisans semineri başlıyor
Pro-Lisans semineri başlıyor Futbol Federasyonu ve TÜFAD’ın ev sahipliğinde yapılan Antrenör Gelişim Semineri 3 gün sürecek
7.01.2018 Süper Lig
Dursun Özbek'in listesi belli oldu!
Dursun Özbek'in listesi belli oldu! Galatasaray'da 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olan başkan Dursun Özbek'in listesi belli oldu. En çok merak edilen isimlerden Abdurrahim Albayrak, Özbek'in listesinde yer bulamadı.
29.12.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Şenes Erzik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şenes erzik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.