Senarist

Senarist

Son dakika senarist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan senarist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını senarist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Senarist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan senarist gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.096 senarist haberi bulunmuştur. Tüm senarist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılmaz Güney'in daha önce görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı!
Yılmaz Güney'in daha önce görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı! 40 yıl önce hayata veda eden yönetmen, senarist Yılmaz Güney'e ait görülmemiş bir fotoğraf ortaya çıktı. Paris'te çekildiği belirtilen bu fotoğraf, Güney'in son fotoğrafı olabilir.
25.04.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti YÖNETMEN ve senarist Yılmaz Atadeniz, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
13.12.2023 Kültür Sanat
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Tanesi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda?
İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Tanesi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri" dizisi, izleyiciler arasında merak konusu oldu. İnsanların hayatını pamuk ipliğiyle birbirine bağlayan duygusal ve etkileyici bir hikayeyi konu olan dizide, cezaevinden çıkan Azem Yücel karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan, uzun bir süre sonra tekrar ekranlara dönüş yapıyor. Peki, İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak?
20.11.2023 Gündem
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı!
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı! Son olarak 'The Equalizer' adlı yapımda yer alan ABD'li oyuncu Erik Jensen'a, evre kolon kanseri teşhisi konulduğu açıklandı. Ünlü ismin ailesi, sosyal medyadan yardım kampanyası başlattı.
28.10.2023 Magazin
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil"
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil" 1984 yılında vefat eden oyuncu, senarist ve yönetmen Yılmaz Güney, son dönemde Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' ile gündemde. Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Yılmaz Güney için “Sinemamızın en iyi yürüyen, kadın döven, şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği” demişti. Türk sinemasının usta isimlerinden Nur Sürer, geçtiğimiz günlerde Farah Zeynep Abdullah’ın, Yılmaz Güney hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.
10.10.2023 Magazin
Yerli animasyon filmi “Minderler Adası” 13 Ekim’de vizyonda
Yerli animasyon filmi “Minderler Adası” 13 Ekim’de vizyonda Çalışmalar iki yıl sürdü, çocukların hayal dünyasını geliştirmek için kareler tek tek, ilmek ilmek çizildi. Yerli animasyon filmi "Minderler Adası" beyaz perdede olmak için artık gün sayıyor. O filmden ilk görüntüler Ceren Taşdelen ve Başar Günal'ın haberinde.
4.10.2023 Kültür Sanat
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey! Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.
25.09.2023 Televizyon
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi birçok filme imza atan komedyen Gupse Özay, yeni filminin müjdesini verdi. Oyuncu ve senarist, yeni filminin adını da ilk kez açıkladı.
11.09.2023 Magazin
Ünlü yazar ve senarist Muharrem Buhara hayatını kaybetti
Ünlü yazar ve senarist Muharrem Buhara hayatını kaybetti Süper Baba, İkinci Bahar, Hayat Bağları, Yağmur Zamanı ve Baba Evi dizilerinin de aralarında yer aldığı çok sayıda dizinin senaryosuna imza atan yazar Muharrem Buhara hayatını kaybetti.
2.09.2023 Magazin
Yargı 3. sezonu o gün açıyor! Yargı yeni sezonda bir de sürpriz oyuncu var
Yargı 3. sezonu o gün açıyor! Yargı yeni sezonda bir de sürpriz oyuncu var Yargı 3. sezon tarihi belli oldu. Senarist Sema Ergenekon sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Eylül ayında ekrana geleceklerini müjdelemişti. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı yeni sezonu hangi gün başlıyor? İşte Yargı dizisinin yeni sezon sürprizi...
29.08.2023 Televizyon
Safa Önal kimdir? Safa Önal kaç yaşında, neden öldü? İşte Safa Önal filmleri...
Safa Önal kimdir? Safa Önal kaç yaşında, neden öldü? İşte Safa Önal filmleri... Safa Önal kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk sinemasının duayen isimlerinden olan Safa Önal 395 senaryo yazmıştır. Rekorlar kitabına adını yazdıran Safa Önal hayatını kaybetti. Senarist ve yönetmen olak Türk sinamasına katkılarda bulunan Safa Önal, Sezen Cumhur Önal'ın kardeşidir. Peki Safa Önal neden öldü? İşte Safa Önal filmleri...
30.07.2023 Gündem
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Magazin
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, önceki gün Bebek’te trafikte seyir halinde objektiflere yansıdı. Üç tekerlekli yeni motosikletiyle iş görüşmesine gelen Büyükak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
9.06.2023 Magazin
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı! 90 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Duygu Sağıroğlu, Levent Camii'nden düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
2.05.2023 Magazin
Halsey ve Alev Aydın ayrılıyor! Ender için velayet davası
Halsey ve Alev Aydın ayrılıyor! Ender için velayet davası Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir birlikte olan ABD'li şarkıcı Halsey, Temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çift ayrılık kararı alarak herkesi şoke etti. Çift arasında yakın zamanda velayet davası başlayacak.
26.04.2023 Magazin
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu Vizyona girmesiyl çok konuşulan ve büyük gişe başarısı yakalayan “Bergen” filmi davalık oldu. 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmin senaristleri Sema Kaygusuz ile Yıldız Bayazıt, maddi ve manevi haklarını ihlal ettikleri iddiasıyla yapımcı Mine Şengöz ile Orkestra Yapım’a dava açtı.
24.04.2023 Magazin
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
Sadece 3 bölüm yayınlanan dizi üç kez senarist değiştirdi! Final kapıda...
Sadece 3 bölüm yayınlanan dizi üç kez senarist değiştirdi! Final kapıda... Ego dizisinden bahsediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlanan ve sadece 3 bölüm ekrana gelen Erkeğe Güven Olmaz (Ego) dizisi 3. kez senarist değişikliğine gidiyor.
10.03.2023 Televizyon
Ricou Browning hayatını kaybetti!
Ricou Browning hayatını kaybetti! Kült korku filmi 'Creature from the Black Lagoon'un oyuncularından Ricou Browning'den kötü haber geldi. Browling, 93 yaşında hayata veda etti.
6.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Senarist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki senarist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.