Sen Çal Kapımı

Sen Çal Kapımı

Son dakika sen çal kapımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sen çal kapımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sen çal kapımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sen çal kapımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 sen çal kapımı haberi bulunmuştur. Tüm sen çal kapımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü?
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü? 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel,kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Magazin
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Cerem Onurluer, Döngel'e tepki gösterdi.
10.12.2023 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı!  'Sevmediğim yerleri doldurdum'
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı! 'Sevmediğim yerleri doldurdum' Son dönemde şarkıcı 'Sefo’ ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Eski hali çok konuşulan oyuncu, estetiklerini tek tek açıklarken, itirafıyla adından söz ettirdi.
19.06.2023 Magazin
Hande Erçel'i kaçıran aşk sorusu! Gündemden düşmüyordu
Hande Erçel'i kaçıran aşk sorusu! Gündemden düşmüyordu 'Sen Çal Kapımı' dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile sessiz sedasız ayrılan Hande Erçel, son dönemde kalbini iş insanı Hakan Sabancı'ya kaptırdı. Son zamanlarda Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminde olan 29 yaşındaki güzel, önceki gün menajerlik ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı.
16.04.2023 Magazin
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı Instagram paylaşımlarıyla ve oynadığı reklamlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmedi. Ünlü isim şimdilerde ise gönlünü Kartal Özmızrak'a kaptırdı.
15.12.2022 Magazin
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin!
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk yaşayıp ayrılan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin barıştıkları iddiaları medyada yer almaya başlamıştı. Bürsin, barışma söylentilerini yalanlamamasıyla dikkat çekerken, Erçel ise hayatında kimsenin olmadığını söylemişti. Güzel oyuncu, medyaya yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti.
15.11.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi!
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi! Geçtiğimiz aylarda eski aşkı Kerem Bürsin ile tekrar bir araya geldiği düşünülen ancak bu iddiaları yalanlayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, eski sevgilisinin "Piyasada toksik erkek oyuncular var" açıklamasının hatırlatılması üzerine Bürsin'e destek verdi.
9.11.2022 Magazin
Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli? Biyografisi ve dizileri!
Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli? Biyografisi ve dizileri! 'Üç Kız Kardeş' dizisine Yiğit Dikmen dahil oldu. 'Özgür' karakterine hayat verecek olan Dikmen, Derya’nın İzmir’de okuduğu üniversitedeki bir akademisyeni canlandıracak. Peki, Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli?
24.10.2022 Magazin
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor! Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.10.2022 Magazin
Hande Erçel tatil için kesenin ağzını açtı!
Hande Erçel tatil için kesenin ağzını açtı! Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel sezonun yorgunluğunu atmak için ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve birkaç arkadaşı ile tekne tatiline çıktı. Hande Erçel'in bir tatil için ödediği ücret dudak uçuklattı.
25.08.2022 Magazin
Hande Erçel’den flaş açıklama! Ekranlara geri mi dönüyor?
Hande Erçel’den flaş açıklama! Ekranlara geri mi dönüyor? 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 'Sel Çal Kapımı' dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile yollarını dizi bitimiyle birlikte ayıran ve kısa süre sonra Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu verdiği röportajla ekranlara göz kırptı. Ünlü oyuncu Hande Erçel ekranlara geri mü dönüyor?
15.08.2022 Magazin
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı?
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı? Oyuncu Süreyya Gürsel Evren (53) önceki akşam misafirliğe gittiği Sancaktepe’deki evin 3. katından düşerek hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm nedeni ise merak konusu oldu. Peki, Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu?
15.08.2022 Magazin
Melisa Döngel tatil paylaşımlarıyla olay oldu!
Melisa Döngel tatil paylaşımlarıyla olay oldu! Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisinde ekranlarda olan Melisa Döngel yaz başından beri tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, Marmaris, Bodrum, Mykonos’tan sonra şu sıralar Çeşme’de. Yeni sezonda 'Kusursuz Kiracı' dizisinde oynayacak olan Döngel, sosyal medya hesabında tatil görüntülerini paylaştı. Oyuncunun pozlarına beğeni yağdı.
10.08.2022 Magazin
Hande Erçel büstiyerli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! "Şaka mı bu güzellik"
Hande Erçel büstiyerli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! "Şaka mı bu güzellik" Son olarak Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutulan güzel oyuncu, son olarak büstiyeli pozlarını paylaştı. Hande Erçel'in muhteşem fiziği ve güzelliği takipçilerini büyüledi.
8.08.2022 Magazin
Hande Erçel paylaştı, yer yerinden oynadı!
Hande Erçel paylaştı, yer yerinden oynadı! Son olarak Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Erçel, son paylaştığı fotoğrafla görenleri mest etti. Ünlü oyuncuya kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.
7.08.2022 Magazin
Melisa Döngel hakkında aşk iddiası!
Melisa Döngel hakkında aşk iddiası! Geçtiğimiz günlerde 'Sen Çal Kapımı' dizisinde ‘Ceren’ karakterine hayat veren Melisa Döngel son olarak, Aşk Mantık İntikam isimli dizide ‘Çağla’ karakteriyle hayranlarının karşısına çıktı. Şimdilerde Bodrum’da tatil yapan Melisa Döngel’in rapçi Çakal ile yakınlaştığı iddia edildi.
4.07.2022 Magazin
Eski sevgililer Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı gün sezon açtı!
Eski sevgililer Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı gün sezon açtı! Sen Çal Kapımı dizisinde partner olduktan sonra set aşkları gerçeğe dönüşen ve sonra yollarını ayıran Hande Erçel ve Kerem Bürsin, son paylaşımlarıyla adeta vücut şov yaptı. Eski sevgililer aynı gün sezonu açtı.
22.06.2022 Magazin
Oyuncu Melisa Döngel'den jet ski şov!
Oyuncu Melisa Döngel'den jet ski şov! Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisinde ekranlarda olan Melisa Döngel, Bodrum'da tatil yapıyor. İskelede neşeli tavırları ile dikkat çeken Döngel, bir ara arkadaşıyla birlikte jet-ski'ye bindi.
17.06.2022 Magazin
Hande Erçel'den şaşırtan Kaan Yıldırım açıklaması: Kaan hep arkadaşımdı
Hande Erçel'den şaşırtan Kaan Yıldırım açıklaması: Kaan hep arkadaşımdı Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Kerem Bürsin ayrılığının ardından oyuncu Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, yurt dışında sevgilisi ile ilk kez el ele görüntülenmiş ve aşk resmen belgelenmişti. Bugün muhabirlerin bu konuyla ilgili sorularını cevaplayan Hande Erçel, 'Hayatımda kimse yok..' açıklamasını yaptı.
14.06.2022 Magazin
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Dekolteli siyah elbisesiyle...
Hande Erçel sosyal medyayı salladı! Dekolteli siyah elbisesiyle... Son olarak 'Sen Çal Kapımı' dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Hande Erçel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Erçel, son olarak hikaye kısmından boyundan bağlamalı dekolteli siyah elbisesiyle paylaşım yaptı.
29.05.2022 Magazin
Kaan Yıldırım ile Hande Erçel aşk yaşıyor! Fotoğraf geldi, baş başa tatil yapıyorlar...
Kaan Yıldırım ile Hande Erçel aşk yaşıyor! Fotoğraf geldi, baş başa tatil yapıyorlar... 'Sen Çal Kapımı' adlı dizinin setinde tanışan Kerem Bürsin ile Hande Erçel o kadar benimsenmişti ki, herkes artık evleneceklerini konuşuyordu. Fakat bir anda ayrılık haberi geldi. Ardından Hande Erçel'in adı, Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile anılmaya başladı. Hande Erçel, aynı Kerem Bürsin'le olduğu gibi Kaan Yıldırım ile de aynı şekilde yakalandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin her defasında aşk iddialarından kaçmış ve yurt dışı tatilinde yakayı ele vermişti. Erçel, şimdi de Kaan Yıldırım ile Londra sokaklarında görüntülendi.
16.04.2022 Magazin
Hande Erçel'den aşk bombası! Kaan Yıldırım ile aşk mı yaşıyor?
Hande Erçel'den aşk bombası! Kaan Yıldırım ile aşk mı yaşıyor? Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile birliktelik yaşayan ve geçtiğimiz ay ayrılan Hande Erçel, Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen Kaan Yıldırım ile görüntülendi.
30.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sen Çal Kapımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sen çal kapımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.