Gazete Vatan Logo
Magazin Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!

Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!

Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!

Kanal D ekranlarından yayınlanan Yargı dizisindeki Neva Hakim karakteriyle hafızalara kazınan Başak Gümülcinelioğlu kendisi gibi oyuncu Çağrı Çıtanak ile bugün nikah masasına oturacak.

Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çağrı Çıtanak, 29 Kasım 1990 tarihinde Hatay'da dünyaya gelmiştir. Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alan Çağrı Çıtanak, 2010 yılında rol aldığı Küçük Sırlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Tatlı İntikam, Acil aşk Aranıyor, Şeref Meselesi, Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Bizim Yenge, Kavak Yelleri ve Ateş Böceği gibi yapımlarda rol alan Çağrı Çıtanak, Kocaman Ailem dizisinde de Ercan karakterine hayat verdi. Son olarak Sen Çal Kapımı dizinden Ferit karakterine hayat veriyor.

Çıtanak, 10 yaşında temel tiyatro eğitimine başlamış ve 4 yıl boyunca eğitim almıştır. Ardından üniversite eğitimi için İstanbul’a taşınarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk olarak ‘Babam Sınıfta Kaldı’ dizisinin başrolleri arasında yer almış, daha sonra "Tatlı İntikam", "Ateş Böceği" ve "Vatanım Sensin" projelerindeki performansıyla adından çokça bahsettirdi.

Haberin Devamı