Semih Öztürk

Semih Öztürk

Son dakika semih öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semih öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semih öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semih Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semih öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 460 semih öztürk haberi bulunmuştur. Tüm semih öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı?
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı? Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen yarışmalarından Survivor’ın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı bir formatta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2023’te kadro merak edilirken, yarışmacı olarak adaya gidecek isimler de açıklanmaya başlandı. Yarışmanın sıkı takipçileri de Survivor’un yeni sezon tarihini ve kadrosunu araştırıyor. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler ne zaman açıklanacak? İşte Survivor yeni sezon tarihi ve yarışmacılar ile ilgili detaylar…
6.12.2022 Magazin
Semih Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi?
Semih Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi? Survivor Ekstra programından kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi? İşte yanıtı...
25.03.2022 Magazin
Semih Öztürk'e Demet Akalın desteği! Acun Ilıcalı'dan özür diledi
Semih Öztürk'e Demet Akalın desteği! Acun Ilıcalı'dan özür diledi Semih Öztürk, Survivor Ekstra yorumculuğundan çıkarıldı. Semih Öztürk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “üzgün adam emojisi” paylaşınca Demet Akalın'dan destek gördü. Akalın, Acun Ilıcalı'dan Semih adına özür diledi.
15.03.2022 Magazin
Semih Öztürk Survivor Ekstra'da neden yok, Semih Öztürk kovuldu mu? Furkan Dede merak edilen soruya yanıt verdi!
Semih Öztürk Survivor Ekstra'da neden yok, Semih Öztürk kovuldu mu? Furkan Dede merak edilen soruya yanıt verdi! Survivor All Star’da yaşananların yorumlandığı “Ekstra” bölümlerinde Semih Öztürk’ün olmaması dikkatlerden kaçmadı. Konunun gündeme gelmesinin ardından Semih Öztürk’ün kovulduğu ortaya atıldı. Semih Öztürk konuyla ilgili açıklama yazmazken, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “üzgün adam emojisi” koymakla yetindi. Programın bir diğer yorumcusu Furkan Dede ise iddialara son noktayı koydu.
14.03.2022 Televizyon
Survivor Semih Öztürk'ün zor günleri!
Survivor Semih Öztürk'ün zor günleri! Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur, geçtiğimiz günlerde Şişli’de yaşadıkları evlerinde bir kişi tarafından gözetlendiklerini fark etti. Çift savcılığa başvurdu.
10.10.2021 Magazin
Survivor Semih Öztürk soluğu savcılıkta aldı
Survivor Semih Öztürk soluğu savcılıkta aldı Survivor ile adını duyuran ve şimdilerde sunuculuk yapan Semih Öztürk, zor günler geçiriyor. Öztürk, eşi Kurretülayn Matur ile ikamet ettiği evinin kişi ya da kişiler tarafından gözetlendiğini ifade ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
9.10.2021 Magazin
Survivor Ekstra'nın yeni sunucusu belli oldu!
Survivor Ekstra'nın yeni sunucusu belli oldu! Sevilen yarışma programı Survivor'dan hemen sonra yayınlanan Survivor Ekstra'nın sunucusu belli oldu.
19.04.2021 Magazin
Mert Öcal'dan şaşırtan Survivor itirafı!
Mert Öcal'dan şaşırtan Survivor itirafı! Survivor 2020'nin dikkat çeken isimlerinden biri olan Mert Öcal, Aycan Yanaç'tan sonra Semih Öztürk'ün YouTube kanalına konuk oldu.
11.03.2021 Magazin
Semih Öztürk açıkladı! Survivor'da...
Semih Öztürk açıkladı! Survivor'da... Survivor Aycan Yanaç'ın regl, iç çamaşırı, ağda açıklamasından sonra Semih Öztürk'ten de şap açıklaması geldi. Ada da şap var mı? İşte yanıtı...
7.03.2021 Magazin
Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor, Wakanda ülkesi nerede?
Wakanda nedir, ne demek? Survivor Steven’in kullandığı Wakanda Forever ne anlama geliyor, Wakanda ülkesi nerede? Survivor tanıtımında dikkat çeken ayrıntılardan biri de 'Wakanda Forever' sözleri oldu. Gönüllüler takımında yer alan Steven Salam'ın konuşmasını 'Wakanda Forever' diyerek sonlandırması dikkat çekerken, Survivor’da Steven Salam’la eski futbolcu Barış Özbek arasında yaşanan ‘Vakanda' polemiği sonrası Wakanda’nın anlamı merak edilemeye başlandı. Survivor Extra programına da konu olan Wakanda’nın anlamı ise belli oldu. Peki, Wakanda Forever ne demek? Wakanda Forever kelimesinin anlamı nedir? Wakanda ülkesi neresi?
12.01.2021 Gündem
Survivor'a veda eden Hikmet Tuğsuz'dan canlı yayında Yusuf itirafı!
Survivor'a veda eden Hikmet Tuğsuz'dan canlı yayında Yusuf itirafı! Survivor 2019'un şampiyonluk adaylarından olan Hikmet, talihsiz bir sakatlık yaşamış ve yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Dominik'ten Türkiye'ye dönen Hikmet, TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programına katıldı. Hikmet, oyunlarda kimi tuttuğunu da açıkladı.
30.05.2019 Magazin
Survivor Semih'ten ayrılık açıklaması
Survivor Semih'ten ayrılık açıklaması 'Survivor' yarışmasında ünlenen Semih Öztürk'ün, sevgilisi Kurretülayn Matur'dan ayrıldığı iddia edilmişti. İkilinin beraberliğinin devam ettiği ortaya çıktı
21.11.2018 Magazin
Survivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu
Survivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu Acun Ilıcalı'nın merakla beklenen yarışması Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın ilk yarışmacısı belli oldu. Yeni sezonun ilk yarışmacısı MasterChef programında yarışan Murat Özdemir oldu.
17.10.2018 Televizyon
Survivor şampiyonu Adem canlı yayında itiraf etti
Survivor şampiyonu Adem canlı yayında itiraf etti TV8'de Şampiyonun Hikayesi programına katılan Adem Kılıççı, Survivor 2018'de gerilim yaşadığı Turabi Çamkıran için "Turabi, karşısındaki insanın açığını bulup sinirlendirebilecek biri" dedi.
3.07.2018 Magazin
Serkay Tütüncü kimdir?
Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kimdir? Sorusunun cevabı merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Survivor eski sezonunda yer alan Serkay Tütüncü bu yıl olmayacak, bir dizi projesinde rol alacak. İşte başarılı yarışmacı Serkay Tütüncü'nün merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Yok artık! Ünlü ismin ihanet gecesi...
Yok artık! Ünlü ismin ihanet gecesi... Evli ve iki çocuk babası eski futbolcu Yattara, Survivor Semih'le kaçamak yaparken yakalandı. Semih ve Yattara'nın yanında yabancı uyruklu iki kadın vardı.
4.12.2017 Magazin
Kaçamak gecesi
Kaçamak gecesi Eski futbolcu Yattara, Survivor yarışmasında tanıştığı Semih Öztürk ile önceki akşam Levent Jungle 8 adlı mekanda eğlendi.
3.12.2017 Magazin
Survivor Semih o ismi affetmedi!
Survivor Semih o ismi affetmedi! ‘Survivor 2016’ yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden Semih Öztürk, geçtiğimiz aylarda yazar Perihan Mağden’in kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Mağden’in üç yıla kadar hapsi isteniyor.
28.10.2017 Magazin
Hazal Şenel, 'Bahtiyar Ölmez'de!
Hazal Şenel, 'Bahtiyar Ölmez'de! Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği, ATV'nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in oyuncu kadrosu genişliyor.
11.10.2017 Televizyon
'Bahtiyar Ölmez'in sevimli misafiri
'Bahtiyar Ölmez'in sevimli misafiri Yapımcılığını Nehir Yapım Muharrem Gürer’in üstlendiği Atv’nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Dizi ekibi, önceki gün sürpriz bir misafir ağırladı.
10.10.2017 Televizyon
'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri başladı
'Bahtiyar Ölmez'in çekimleri başladı Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı'nın başrollerini paylaştığı ATV’nin yeni dizisi 'Bahtiyar Ölmez’in çekimlerine İstanbul'da başlandı.
28.09.2017 Televizyon
Survivor Semih'ten flaş karar! Tokat gibi...
Survivor Semih'ten flaş karar! Tokat gibi... Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2016' yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden Semih Öztürk, ATV'de yayınlanacak dizide kamera karşısına geçecek.
24.09.2017 Magazin
Survivor Semih'ten şoke eden hareket!
Survivor Semih'ten şoke eden hareket! Survivor'ın ilginç yarışmacılarından Semih, adını dilinden düşürmediği sevgilisi Kurretülayn Matur'dan ayrıldı. İkili, sosyal medyadaki fotoğrafları anında kaldırdı.
20.08.2017 Magazin
Semih Öztürk: Bu adam elenmez!
Semih Öztürk: Bu adam elenmez! 'Survivor 2016'ya damgasını vuran Semih Öztürk, yeni sezonun büyük finaline bir gün kala flaş bir iddiada bulundu.
21.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Semih Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semih öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.