Survivor Semih

Survivor Semih

Son dakika Survivor Semih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor Semih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor Semih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Semih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor semih gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 survivor semih haberi bulunmuştur. Tüm survivor semih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Semih Öztürk'ün zor günleri!
Survivor Semih Öztürk'ün zor günleri! Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur, geçtiğimiz günlerde Şişli’de yaşadıkları evlerinde bir kişi tarafından gözetlendiklerini fark etti. Çift savcılığa başvurdu.
10.10.2021 Magazin
Survivor Semih Öztürk soluğu savcılıkta aldı
Survivor Semih Öztürk soluğu savcılıkta aldı Survivor ile adını duyuran ve şimdilerde sunuculuk yapan Semih Öztürk, zor günler geçiriyor. Öztürk, eşi Kurretülayn Matur ile ikamet ettiği evinin kişi ya da kişiler tarafından gözetlendiğini ifade ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
9.10.2021 Magazin
Survivor Semih'ten ayrılık açıklaması
Survivor Semih'ten ayrılık açıklaması 'Survivor' yarışmasında ünlenen Semih Öztürk'ün, sevgilisi Kurretülayn Matur'dan ayrıldığı iddia edilmişti. İkilinin beraberliğinin devam ettiği ortaya çıktı
21.11.2018 Magazin
Yok artık! Ünlü ismin ihanet gecesi...
Yok artık! Ünlü ismin ihanet gecesi... Evli ve iki çocuk babası eski futbolcu Yattara, Survivor Semih'le kaçamak yaparken yakalandı. Semih ve Yattara'nın yanında yabancı uyruklu iki kadın vardı.
4.12.2017 Magazin
Survivor Semih o ismi affetmedi!
Survivor Semih o ismi affetmedi! ‘Survivor 2016’ yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden Semih Öztürk, geçtiğimiz aylarda yazar Perihan Mağden’in kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu. Mağden’in üç yıla kadar hapsi isteniyor.
28.10.2017 Magazin
Survivor Semih'ten flaş karar! Tokat gibi...
Survivor Semih'ten flaş karar! Tokat gibi... Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2016' yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden Semih Öztürk, ATV'de yayınlanacak dizide kamera karşısına geçecek.
24.09.2017 Magazin
Survivor Semih'ten şoke eden hareket!
Survivor Semih'ten şoke eden hareket! Survivor'ın ilginç yarışmacılarından Semih, adını dilinden düşürmediği sevgilisi Kurretülayn Matur'dan ayrıldı. İkili, sosyal medyadaki fotoğrafları anında kaldırdı.
20.08.2017 Magazin
Survivor Semih'ten Ogeday itirafı
Survivor Semih'ten Ogeday itirafı TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan Semih Öztürk, ünlüler takımının final turunda kazandığı araba ödülü sonrası gönüllülerden Ogeday Girişken'in yaşadığı üzüntüye vurgu yaptı
13.05.2017 Magazin
Şok sözler: 'Hayatlarında güvensizlik var'
Şok sözler: 'Hayatlarında güvensizlik var' Survivor 2016'ya damgasını vuran Semih Öztürk, yeni sezonun en başarılı isimlerinden Sema Apak'ın sakatlığıyla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.
12.03.2017 Magazin
Erdi Ünver kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)
Erdi Ünver kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı) TV 8'in fenomen yarışması Survivor 2017'nin Gönüllüler takımında yarışan Erdi Ünver dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Tavırlarının eski sezon Survivor Semih'e benzetilen Erdi Ünver'in kim olduğu merak ediliyor. İşte Erdi Ünver'in hayatı...
29.09.2021 Gündem
Survivor'ın efsane ismi Semih'i taklit etmek isteyen Erdi rezil oldu
Survivor'ın efsane ismi Semih'i taklit etmek isteyen Erdi rezil oldu Survivor 2017'nin ses getiren ismi Erdi, Survivor 2017'nin efsane ismi Semih'i taklit etmek isterken rezil oldu. İşte Erdi'nin Semih taklidi...
6.02.2017 Magazin
Survivor Semih'ten ağır sözler
Survivor Semih'ten ağır sözler 'Survivor 2016' yarışmasında her yaptığı olay olan Semih Öztürk, adada yaşadıklarını anlatırken, birçok kez karşı karşıya geldiği Serkay Tütüncü ve çeyrek finalde elendiği Damla Can'ı hedef aldı.
16.08.2016 Magazin
Survivor Semih'ten bir ilk
Survivor Semih'ten bir ilk Survivor 2016'ın yarışmacılarından Semih Öztürk, adada bir ilke imza attı ve gönüllüleri tebrik etti.
3.05.2016 Magazin
Survivor Semih'ten bir ilk
Survivor Semih'ten bir ilk Survivor 2016'ın yarışmacılarından Semih Öztürk, adada bir ilke imza attı ve gönüllüleri tebrik etti.
3.05.2016 Sinema-Dizi
Canlı yayında 'Survivor Semih' kavgası
Canlı yayında 'Survivor Semih' kavgası TV8 'de yayınlanan Survivor Panorama programına yorumcu olarak katılan Hakan Hatipoğlu ile Semih'i seven bir izleyici arasında gergin anlar yaşandı. Hakan Hatipoğlu, Semih'in hayran kitlesini kast ederek "Aranızda para toplayın o zaman Semih'e ödül alın" diyen Hatipoğlu sosyal medyadan çok tepki çekti.
27.04.2016 Sinema-Dizi
Survivor'da elemeye kimler kaldı! Survivor Semih'ten olay sözler!
Survivor'da elemeye kimler kaldı! Survivor Semih'ten olay sözler! Survivor 2016'da nefes kesen mücadeleler yaşanıyor. Eleme heyecanının yaşanacağı Survivor 2016'da elemeye kalan isimler büyük şok etkisi yarattı! Peki Survivor 2016'da bu hafta kimler elenecek? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Survivor Semih'ten olay sözler!
Survivor Semih'ten olay sözler! 'Beni oyuna çektiler...'
26.04.2016 Magazin
Survivor Semih´ten olay sözler!.. ´Beni oyuna çektiler´..
Survivor Semih´ten olay sözler!.. ´Beni oyuna çektiler´.. Survivor´da Atakan son aday olarak Semih´in adını verdi. Survivor 55. Bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı…
21.01.2022 Magazin
Survivor'da kim diskalifiye oldu? İşte cevabı...
Survivor'da kim diskalifiye oldu? İşte cevabı... Zafer ada güvenliğine tehdit oluşturduğu için diskalifiye oldu.
15.04.2016 Magazin
Survivor Semih´ten tüm takıma fırça..
Survivor Semih´ten tüm takıma fırça.. Survivor´ın 04 Nisan´da yayınlanacak yeni bölümünde Gönüllüler´den Semih tüm takımı karşısına alıyor ve olanlar oluyor. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Acun'dan Survivor yarışmacılarına reyting uyarısı!
Acun'dan Survivor yarışmacılarına reyting uyarısı! Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da dün akşam dokunulmazlık yarışı heyecanı vardı. Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya yarışı sonucu dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Oyunlarda Survivor yarışmacıları arasında yaşanan polemiklerden dolayı Acun Ilıcalı uyardı.
28.03.2016 Magazin
Semih Öztürk'ün Survivor planı ortaya çıktı!
Semih Öztürk'ün Survivor planı ortaya çıktı! Survivor 2016 adasında görülmemiş bir vaka. Semih Öztürk gönüllüler takımı elemeye çıksın diye plan yaptı. Gizem Kerimoğlu açık verince olay ortaya çıktı.
21.03.2016 Televizyon
Survivor Semih Öztürk meğer yıllarca önce o klipte oynamış!
Survivor Semih Öztürk meğer yıllarca önce o klipte oynamış! Erol Evgin 'in yazdığı müzik ve düzenlemeleri Murat Evgin'e ait olan 'Gel Otur Yanıma' şarkısın klibinde, izleyenlerin karşısına şimdiki halinden çok farklı bir Semih çıkıyor.
18.03.2016 Magazin
Survivor'da kim elendi! SMS sonuçları ertelendi!
Survivor'da kim elendi! SMS sonuçları ertelendi! Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını salı günü yerine çarşamba günü yanıt bulacak...
2.03.2016 Televizyon
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı?
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı? Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen yarışmalarından Survivor’ın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı bir formatta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2023’te kadro merak edilirken, yarışmacı olarak adaya gidecek isimler de açıklanmaya başlandı. Yarışmanın sıkı takipçileri de Survivor’un yeni sezon tarihini ve kadrosunu araştırıyor. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler ne zaman açıklanacak? İşte Survivor yeni sezon tarihi ve yarışmacılar ile ilgili detaylar…
6.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Semih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor semih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.