Gazete Vatan Logo

Serkay Tütüncü kimdir?

Serkay Tütüncü kimdir? Sorusunun cevabı merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Survivor eski sezonunda yer alan Serkay Tütüncü bu yıl olmayacak, bir dizi projesinde rol alacak. İşte başarılı yarışmacı Serkay Tütüncü'nün merak edilen hayatı...

Serkay Tütüncü kimdir?

Serkay Tütüncü'nün hayatı gündemde en fazla konuşulan konular arasında yerini aldı. Serkay Tütüncü bu yıl Survivor'da yer almayacak. İşte Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli gibi soruların cevapları haberimizde...

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarışmasında Serkay Tütüncü gönüllüler takımında yarışmaktadır.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından bir hayli söz ettirdi.

7 Şubat 2016 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı “Survivor 2016” yarışması gönüllüler takımında Serkay Tütüncü ; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü, Zafer Mete ile birlikte yarıştı.

Haberin Devamı