Selçuk Tektaş Kim

Selçuk Tektaş Kim

Son dakika Selçuk Tektaş kim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selçuk Tektaş kim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selçuk Tektaş kim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selçuk Tektaş Kim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selçuk tektaş kim gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 selçuk tektaş kim haberi bulunmuştur. Tüm selçuk tektaş kim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alişan'ın paylaşımı yürek burktu
Alişan'ın paylaşımı yürek burktu Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı mezarında ziyaret etti. Yaptığı paylaşım sevenlerini üzdü.
3.09.2021 Magazin
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü
Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra geri döndü Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Oldukça zor günler geçiren Alişan, kardeşinin yokluğuna alışamıyor.
18.08.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı Sanatçı Alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Teşvikiye Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.
21.07.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti Alişan’ın 4 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş'ın vefat haberi, Mehmet Ali Erbil tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu.
21.07.2021 Magazin
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş’ın eşi kim?
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş’ın eşi kim? Koronavirüse yakalanan ve entübe edilen Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Acı haberin ardından pek çok kişi Selçuk Tektaş'ın hayatını merak ediyor. Peki, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş’ın eşi kim? Merve Tektaş kimdir, kaç yaşında? İşte Selçuk Tektaş ile ilgili detaylar...
21.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Tektaş Kim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selçuk tektaş kim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.