Selam Dengesiz

Selam Dengesiz

Son dakika Selam Dengesiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selam Dengesiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selam Dengesiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selam Dengesiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selam dengesiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 selam dengesiz haberi bulunmuştur. Tüm selam dengesiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
2017 müzik raporu
2017 müzik raporu 2017 biterken birçok müzik platformu bu yıl en çok dinlediğimiz isimleri listeler halinde önümüze sundu. Birçok dergi yılın en iyi 50 albümünü seçti ve müzikal olarak bu yıl neler yaşadığımızı derledi. Dinlediğimiz her bir şarkı bize anılar yarattı ve hayata başka pencereler açtı. Kimi beklentiyi karşılarken, kimi ise kendini sadece tekrar etti. Kişisel 2017 müzikal haritama gelirsek eğer...
9.12.2017 Magazin
Şarkıları ile coşturdu
Şarkıları ile coşturdu Dünyaca ünlü şarkıcı Iggy Azalea, binlerce İstanbullu hayranı ile önceki gün ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta buluştu.
22.10.2017 Magazin
'Beyaz Atletli' prensini Adana'da buldu!
'Beyaz Atletli' prensini Adana'da buldu! Seslendirdiği şarkılar, çektiği klipler ve müziğindeki yenilikçi yaklaşımla ilk albümünden bu yana standartların üzerinde işlere imza atan Ayşe Hatun Önal, bir kez daha müzikseverleri şaşırtacak. Ünlü şarkıcı, 'Beyaz Atletli' parçasına çektiği video kliple yine adından söz ettireceğe benziyor.
10.08.2017 Kültür Sanat
Ayşe Hatun Önal Almanya'da 'olay' oldu!
Ayşe Hatun Önal Almanya'da 'olay' oldu! Ayşe Hatun Önal'ın yeni şarkısı 'Olay', Almanya'da en çok dinlenen şarkılar arasına girdi.
23.04.2017 Magazin
Almanya’da ‘OLAY’ çıkardı
Almanya’da ‘OLAY’ çıkardı Ayşe Hatun Önal’ın “Selam Dengesiz” albümünün çıkış şarkısı ‘Olay’ın başarısı ülke sınırlarını aştı.
21.04.2017 Magazin
Ayşe Hatun Önal'dan sıcak pozlar!
Ayşe Hatun Önal'dan sıcak pozlar! Son albümü Selam Dengesiz'le iyi bir çıkış yakalayan Ayşe Hatun Önal, kapak kızı oldu.
2.04.2017 Magazin
Kendi kulvarımı kendim çizdim
Kendi kulvarımı kendim çizdim Ayşe Hatun Önal, Selam Dengesiz albümüyle yine iddialı bir çıkış yaptı. Önal, “Birçok farklı tarz yaptım. Hepsini güzel taşıyabiliyorum. Kendi zevkime göre müzik yapıyorum. Kendi kulvarımı kendim çizdim. Kendimi sınıflandıramam” diyor.
11.03.2017 Arşiv
Ucundan azıcık dengesizim!
Ucundan azıcık dengesizim! Ayşe Hatun Önal, yeni albümünü Harbiye’deki Flame isimli kulüpte tanıttı
10.03.2017 Magazin
Ayşe Hatun Önal: Adanalıyım, yanımdan kaç!
Ayşe Hatun Önal: Adanalıyım, yanımdan kaç! Yeni albümüyle son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Ayşe Hatun Önal, geçtiğimiz gün Best FM'deydi. İşte Ayşe Hatun Önal'ın gündem yaratan açıklamaları...
23.02.2017 Magazin
Hürrem burcuyum
Hürrem burcuyum ‘Selam Dengesiz’ albümünü çıkaran Ayşe Hatun Önal, Best FM’de Yasemin Şefik’in konuğu oldu
22.02.2017 Magazin
Sürünmek bana iyi geliyor!
Sürünmek bana iyi geliyor! Yeni albümü “Selam Dengesiz”le yine şaşırtıcı bir çıkış yapan Ayşe Hatun Önal, “Ya dört dörtlük yaşarsın ya da üç buçuk atarsın! Korkuyla yaşamam. Hatta sürünmek bana iyi gelir, ilham verir” dedi
19.02.2017 Magazin
‘Olay’ çıkartacak
‘Olay’ çıkartacak Ayşe Hatun Önal, yeni albümü ‘Selam Dengesiz’i dinleyicilerin beğenisine sundu.
16.02.2017 Magazin
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
‘Kötürüm bir iktidar’
‘Kötürüm bir iktidar’ “Türkiye kötürüm bir iktidarın elindedir...
29.09.2021 Gündem
Yetenekli ve yakışıklıyım, kıskançlıktan çatlıyorlar
Yetenekli ve yakışıklıyım, kıskançlıktan çatlıyorlar Özcan Deniz, 3 yıl aradan sonra çıkardığı “Hediye” albümüyle gündeme oturdu. Ancak nedeni albümün şarkıları değil yapılan eleştiriler oldu. Bu röportajda kendisine saldıranlara tek tek cevap verdi. Üç yıldır gazetelere konuşmayan Deniz, “Belli ki bu adamlar eline albümü almış ve yanındaki çok hoşlandığı birkaç kadın ”Ooo ne güzel herif “ demişler. Bu ortadan çatır çatır çatlamış ve kalkıp beni yerden yere vuracak bir yazı yazmış” diyor
14.06.2007 Arşiv
'Ukalayım çünkü en iyi benim'
'Ukalayım çünkü en iyi benim' 2 yıl sonra müzik dünyasına dönen Serdar Ortaç yeni albümü 'Mesafe'ye çok güveniyor. Üstelik "Bu albüm 3 milyon satar" diyecek kadar da iddialı
5.05.2006 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selam Dengesiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selam dengesiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.