Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önal

Son dakika ayşe hatun önal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşe hatun önal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşe hatun önal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Hatun Önal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe hatun önal gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 ayşe hatun önal haberi bulunmuştur. Tüm ayşe hatun önal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı ‘Kalbe Ben’, ‘Çak Bir Selam’, ‘Güm Güm’, ‘Olay’, ‘Efsane’ gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Hatun Önal, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Adını gizlediği erkek arkadaşıyla çekildiği karesine yazdığı "Kocam benim" mesajıyla kafa karıştıran Önal'ın, evlenip evlenmediği merak konusu oldu.
3.04.2024 Magazin
Ayşe Hatun Önal kötü haberlerle yıkıldı!
Ayşe Hatun Önal kötü haberlerle yıkıldı! Bir dönem podyumların aranan ismi olan, ardından da müzik kariyerinde fırtınalar estiren Ayşe Hatun Önal, ortadan kayboldu. Şarkıcıya aylardır yakın dostları hatta menajeri bile ulaşamıyordu. Meğer Ayşe Hatun Önal, çevresiyle irtibatı kesip kendisini eve kapatmış. Önce babası Remzi Önal’ı, ardından annesi Şengül Önal’ı beyin kanaması nedeniyle kaybeden Ayşe Hatun Önal’ın bunalıma girip inzivaya çekildiği ortaya çıktı
29.12.2021 Magazin
Ayşe Hatun Önal'ın acı kaybı!
Ayşe Hatun Önal'ın acı kaybı! Şarkıcı ve manken Ayşe Hatun Önal'ın 75 yaşındaki annesi Şengül Önal, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.
3.10.2021 Magazin
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu! Ünlü modacı Rufat İsmayil, Burçin Terzioğlu’nun bir dizide rolü gereği giydiği tasarımının beğenilmeyip aşağılanması sonrası suç duyurusunda bulundu. Rufat İsmayil dilekçesinde “Tasarımım benden izinsiz kullanıldı, üstelik reyting uğruna aşağılanıp kötülendi. İtibar kaybı yaşadım” dedi
27.11.2020 Magazin
Ayşe Hatun Önal 'pişmanım' dedi, mahkeme affetmedi!
Ayşe Hatun Önal 'pişmanım' dedi, mahkeme affetmedi! Alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan ve bir yıl hapis cezası alan Ayşe Hatun Önal, “Pişmanım, hapis cezam düşürülsün” diyerek itiraz etmişti. Bölge Adliye Mahkemesi (BAM), ünlü şarkıcının itirazını reddedip kararı onadı.
21.12.2019 Magazin
Evlilik teklifi henüz gelmedi
Evlilik teklifi henüz gelmedi Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri töreni, önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de iş ve sanat dünyasından geniş bir katılımla gerçekleşti. Gecede Canan Anderson, Ayşe Hatun Önal ve Derya Uluğ sahne aldı.
12.12.2019 Magazin
Yalnızlıktan sıkılmaya başladı
Yalnızlıktan sıkılmaya başladı Ayşe Hatun Önal, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri töreninde sahne aldı.
12.12.2019 Magazin
Ayşe Hatun Önal: Yüzüme pişik kremi sürüyorum
Ayşe Hatun Önal: Yüzüme pişik kremi sürüyorum Ayşe Hatun Önal, 'Women’s Fitness' dergisinin yeni sayısında güzellik sırlarını anlattı.
3.12.2019 Magazin
"Kendimle ilişki yaşıyorum"
"Kendimle ilişki yaşıyorum" Ayşe Hatun Önal, Kıbrıs Chamada Club’ta konser verdi.
18.11.2019 Magazin
Ayşe Hatun Önal Radyo D'ye geliyor
Ayşe Hatun Önal Radyo D'ye geliyor Her Çarşamba saat 15.00-16.00 arası Müzik Hattı’nda birbirinden değerli konukları ağırlayan Melis Baştuğ’un bu haftaki konuğu yeni çıkardığı single’ı “EFSANE” ile müzik listelerini altüst eden Ayşe Hatun Önal oluyor!
12.11.2019 Televizyon
Ayşe Hatun'dan New York’ta bornoz pozu
Ayşe Hatun'dan New York’ta bornoz pozu New York Fashion Week’te Rufat İsmayil’ın defilesinde fit fiziği ve güzelliğiyle dünya basının ilgisini çeken Ayşe Hatun Önal, Selim Akar’ın objektifine poz verdi.
24.09.2019 Magazin
Ayşe Hatun Önal burs verecek
Ayşe Hatun Önal burs verecek Şarkıcı Ayşe Hatun Önal herkese örnek olacak bir hayır işine imza atıyor.
28.08.2019 Magazin
Hapis cezasına itiraz
Hapis cezasına itiraz Ayşe Hatun Önal hapis cezasına itiraz etti
21.06.2019 Magazin
Ayşe Hatun Önal: Çocuk yapma vaktim gelmiş
Ayşe Hatun Önal: Çocuk yapma vaktim gelmiş Antalya'nın Manavgat ilçesinde konser veren şarkıcı Ayşe Hatun Önal, sahnenin önünde gördüğü çocuklar için, "Bu nasıl bir güzellik. Sizi kaçırsam mı acaba? Benim çocuk yapma vaktim gelmiş" dedi.
7.06.2019 Magazin
Mahkeme, Ayşe Hatun Önal’ı haklı buldu
Mahkeme, Ayşe Hatun Önal’ı haklı buldu Şarkıcı ve eski manken Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran’ın kardeşi Gökhan Duran'a açtığı hakaret davasını kazandı, Önal, karar sonrası Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programı kameralarına konuştu.
16.05.2019 Magazin
18 yıl sonra "Depresyondayım"
18 yıl sonra "Depresyondayım" Funda Arar, Tuğba Yurt, Aylin Coşkun gibi ünlü isimlere verdiği bestelerle tanınan Duygu Eyüpoğlu, sürpriz bir projeyle müzikseverlerin karşısında. Eyüpoğlu, başarılı DJ Mert Aydın’la el ele verdi, Göksel’in bir döneme damga vuran "Depresyondayım" şarkısına yepyeni bir yorum getirdi.
28.12.2018 Kültür Sanat
Kaptan Ayşe
Kaptan Ayşe Ayşe Hatun Önal, haftasonu Bodrum Zayo Beach’te sahneye çıktı.
8.07.2018 Magazin
Kavganıza mahkemeleri alet etmeyin!
Kavganıza mahkemeleri alet etmeyin! Ayşe Hatun Önal’ın iş adamı sevgilisiyle ayrılığından Duran ile eşi Adnan Aksoy’u sorumlu tutması 90’lı yıllarda yakın dost olan ikiliyi kanlı bıçaklı etti.
3.07.2018 Magazin
Çocuklar için
Çocuklar için Modacı Ertan Kayıtken ve eski dünya güzellerinden Yüksel Ak, ‘Yansımalar’ adlı koleksiyonlarını Hilton İzmir’de tanıttı.
15.05.2018 Magazin
Davetliler modellerle yarıştı!
Davetliler modellerle yarıştı! Özgür Masur, önceki gün Dolapdere Pilevneli Galeria’da Ipekyol için hazırladığı özel koleksiyonu tanıttı. Davete katılan birbirinden ünlü isimler deyim yerindeyse şıklık yarıştırdı
21.03.2018 Magazin
Uludağ'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı...
Uludağ'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı... Türkiye'nin en büyük kış festivallerinden olan Bilyoner Winterfest, kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da Ayşe Hatun Önal konseri ile açılış yaptı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin basında yer alan veresiye haberleriyle ilgili sorularına, "Sakız parasını da bırakın, o an vermek istemiyorsam vermeyeyim" şeklinde cevap verdi.
1.02.2018 Kültür Sanat
2017 müzik raporu
2017 müzik raporu 2017 biterken birçok müzik platformu bu yıl en çok dinlediğimiz isimleri listeler halinde önümüze sundu. Birçok dergi yılın en iyi 50 albümünü seçti ve müzikal olarak bu yıl neler yaşadığımızı derledi. Dinlediğimiz her bir şarkı bize anılar yarattı ve hayata başka pencereler açtı. Kimi beklentiyi karşılarken, kimi ise kendini sadece tekrar etti. Kişisel 2017 müzikal haritama gelirsek eğer...
9.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Hatun Önal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe hatun önal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.