Seks Robotu

Seks Robotu

Son dakika seks robotu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks robotu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks robotu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks Robotu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks robotu gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 seks robotu haberi bulunmuştur. Tüm seks robotu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalya'nın ilk 'şişme bebek genelevi' açılışından 10 gün sonra kapatıldı
İtalya'nın ilk 'şişme bebek genelevi' açılışından 10 gün sonra kapatıldı İtalya'nın Torino kentinde yaklaşık 10 gün önce açılan ülkenin ilk "şişme bebek evi" dün yapılan polis operasyonuyla kapatıldı.
13.09.2018 Dünya
Şakalara gülüyor, bulaşık yıkayabiliyor! Yeni cinsel ilişki robotu...
Şakalara gülüyor, bulaşık yıkayabiliyor! Yeni cinsel ilişki robotu... Çin-Dalian merkezli EXDOLL şirketi, en 'insansı' ilişki robotunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Bu yıl içinde satışta olması beklenen cinsel ilişki robotları basit konuşmaları anlayıp cevap verebiliyor, şakalara gülüyor, yüz ifadeleri ile tepki verebiliyor. Aynı zamanda bulaşık makinesini çalıştırmak gibi küçük ev işlerini de yapabiliyor...
9.02.2018 Dünya
Robotun fendi erkeği yendi
Robotun fendi erkeği yendi Günlük rutinlerimizi tek tek üstlenmeye yönelen robotlar yatak odamıza girmek üzere. Uzmanlar uyarıyor: Günümüzün konformist erkekleri endişelenmeli, seks robotları erkekleri tahtından edecek!
13.01.2018 Arşiv
Robotlarda seks var aşk yok
Robotlarda seks var aşk yok Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası kapsamında Türkiye’ye gelen robot bilimci Profesör Noel Sharkey ile robotla-insan arasındaki ilişkiyi ve yapay zekanın yaratabileceği problemleri konuştuk.
16.12.2017 Arşiv
Kadınları kızdıran robotlar yılbaşında piyasaya çıkıyor
Kadınları kızdıran robotlar yılbaşında piyasaya çıkıyor Robotlarla seks gerçek oluyor. Seks bebekleri tasarlayan Matt McMullen’ın yarattığı yeni Harmony 2.1, 2018 Ocak ayından itibaren satışa sunulacak. Robotlara ‘soğuk’ ve utangaç gibi kişilik özellikleri de eklenince kadınlardan büyük tepki geldi
29.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Seks robotuyla katıldı! Herkesi şoke etti! 'Robot, eşim ve ben...'
Seks robotuyla katıldı! Herkesi şoke etti! 'Robot, eşim ve ben...' Arran Squire, Holly Willoughby ve Phillip Schofield'in ev sahipliği yaptığı sabah programında sunucuları Samantha'nın aşırı gerçekçi ve seksi görünümüyle şoke oldu.
14.09.2017 Dünya
Robotik devrim!
Robotik devrim! RealDoll adlı bir şirket, yapay zekaya sahip ilk ‘partner robot’u bu yıl piyasaya sürüyor. Robotun kişiliği, akıllı telefona yüklenen bir uygulama ile belirleniyor
3.06.2017 Dünya
Az konuşan, sadık ve duygusal seks robotu
Az konuşan, sadık ve duygusal seks robotu Bir Amerikan firması ‘ağzı var dili yok' robot geliştirdi. 37 bin dolara alanlar çay-kahve servisi, iltifat ve tatlı dilinden yararlanıyor. Size aşık da oluyor
2.04.2017 Dünya
Cinsellik için romantizmi şart koşan robot geliştirildi!
Cinsellik için romantizmi şart koşan robot geliştirildi! İspanyol bir mühendis, cinsel ilişki sırasında insanlar gibi keyif alabilen, en azından öyleymiş gibi yapan- bir robot geliştirdi.
20.03.2017 Dünya
En gerçekçi seks robotu
En gerçekçi seks robotu Yapay zekalı robot üreten Amerikan Realbotix şirketi, şu ana kadar tasarlanmış en gerçekçi seks robotunun önümüzdeki üç ay içerisinde satışa çıkarılacağını duyurdu.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İnsanların kişilik özelliğinden kopyalanacak seks robotu!
İnsanların kişilik özelliğinden kopyalanacak seks robotu! Yeni nesil robotlarda insanların kişilik özellikleri, ciltleri ve hatta ölçüleri bile olacağı söyleniyor.
17.06.2021 Dünya
İnsandan farksız seks robotu!
İnsandan farksız seks robotu! 20 senedir seks oyuncakları geliştiren Amerikalı Abyss Creations şirketi yeni modeliyle dikkat çekti.
17.06.2021 Dünya
Bunu da yaptılar! Seks robotu
Bunu da yaptılar! Seks robotu RealDoll isimli bir şişme bebek şirketi önümüzdeki 2 yıl içinde akıllı seks robotları satışa sunacaklarını açıkladı...
15.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Büyük tehlike! Cinsel ilişki robotları erkekleri...
Büyük tehlike! Cinsel ilişki robotları erkekleri... Uzmanlara göre, son yıllarda oldukça yaygınlaşan cinsel ilişki robotları ile ilişkiye girmek insanları birer psikopat katile çevirebilecek tehlikeler barındırıyor.
19.03.2018 Dünya
Küçük yine bombaladı
Küçük yine bombaladı Şu anda ensest değil ama enseste en yakın oyun nedir? Aşk-ı Memnudur...
1.05.2010 Yaşam
Japon işi sevgili
Japon işi sevgili Kız arkadaş bulmaya vakti olmayan Japon bilgisayar mühen- disi çözümü teknolojide buldu
11.12.2008 Yaşam
Bu robotlarla   evlenilmez mi?
Bu robotlarla evlenilmez mi? Beş yıl içinde robotlarla seks yapabilecek. İşte teknoloji meraklılarına göre evlenilecek en akıllı ve seksi iki robot
16.10.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seks Robotu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks robotu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.