Gazete Vatan Logo

Küçük yine bombaladı

Şu anda ensest değil ama enseste en yakın oyun nedir? Aşk-ı Memnudur...

Küçük, muhafazakarlaşma sürerken taciz ve tecavüzün neden arttığını anlattı.
Prof. Dr. Yalçın Küçük’e son dönemde toplumda artan çocuk tacizi, tecavüz olaylarını sorduk. Yalçın Küçük’ten toplum muhafazakarlaşırken bu olayların nasıl olduğunu yorumlamasını istedik. Küçük’ten yine çarpıcı bir cevap aldık.

İşte Yalçın Küçük’ün açıklamaları:

Ben bütün gazetelerde birinci sayfada yer alan üç kızcağızı bir tanesi travesti olmak üzere kendi evine yakın bir yerde öldüren bir insanın para için öldürdüğüne inanmıyorum, yanlıştır. Medyanın tutumu da utanılacak ölçüde yanlıştır. Katili evinden çıkartmak için yanlış robot resim yaptık, böyle şeyler yok, polis yüzde yüz yanılmıştır. Zaten gazeteleri ciddi okursanız onu bir başka travestiden almıştır. Başka şekilde bulmuştur.

CİNSELLİK TALEBİ VAR ARZI YOK

Bu 3 kişinin ölümü de sorduğunuz sorularda ilgilidir. Meseleye bu şekilde bakmak lazım. Toplum çok büyük ölçüde cinsel talep yaratmakta ve gerekli arzı sunamamaktadır. Bu nedenle cinayetler olmuştur. Mesele budur.

Bunu daha teorik, felsefi, siyaset teorisi açısından alacak olursanız, şimdi yakında çıkacak olan yeni kitabımda bende şaşırdım 1970’li yıllarda Cumhuriyet gazetesinde faşizmi Türkiye’de ancak İslam’a dayanılarak kurulabileceğini yazmışım. Bu ne demektir, Ortaçağ ne demektir, Ortaçağ’da iki insan vardır. Bu insan Ortaçağ’ı sembolize eder. Biri cellattır, öbürü papazdır. Ortaçağ bu demektir ve yakarlar, acılarla yakarlar. Yahut arabalara bağlarlar, vücutlarını parçalarlar ama özü cellat ve papazdır. Bu düzen tarikatlar ve cinsel tahriklerdir. Olay budur.

BU DÜZEN MAGAZİN VE TARİKATLARLA AYAKTA DURUYOR

Bu düzen, magazine, tarikatlara ve magazinin bir şekli olan da cinsel tahriklere dayanan bir düzendir. Tayyip Bey’in söylediği kısmen doğrudur. Ama Tayyip Beyefendinin söylediği anlamda değil, bunları yazdığı için değil gittikçe daha fazla cinsel talep yaratması tahrik etmesi ikincisi cinsel objeleri küçük yaşa indirmesi üçüncüsü gittikçe 11-12 yaşındaki kızları televizyonlarında cinsel oyuncu olarak oynatmasıdır. Bu düzen buna mahkumdur. Sadece İslamla, sadece tarikatla bu baskı düzenini grevsiz, toplu sözleşmesiz bu düzeni, güvensiz ancak bununla yapabilir.

ENSEST EN KOLAY SEKSTİR

Sorduğunuz soruyu biraz daha genel noktadan ve cinsellik bilgisi içinde dinlerle beraber düşünecek olursak;

Ensest nedir?

Günahtır, şudur budur... Mısır’da günah değildi, normaldi. Krallar kız kardeşleriyle evlenirdi. Roma’da da kısmen böyleydi.

Ensest ilişkiye bir iktisatçı gözüyle ve cinselliğin politik ekonomisine bakacak olursanız bugünkü Türkiye’de olduğu gibi ahlak dışı, duygu dışı bir mekanda veya toplumda bakacak olursanız ensest; en kolay, en ucuz, en çabuk cinsel tatmindir.

Şu anda ensest değil ama enseste en yakın oyun nedir? Aşk-ı Memnudur...

Aile tarafını, İslamda ki günah tarafını bırakın ensesttir o...Tevrat’ın Kuran’nın yasakladıklarıdır. (Tevrat ve Kuran bazılarını yasaklar bazılarını yasaklamaz. Bunlar o kitaplara göredir) Ama eninde sonunda amcanın eşi, amcanın oğlu, amcanın kızı küçücük bir yerde. O büyük ahlakçılar, yeni insanı yaratan Halit Ziya’nın romanını alacaksınız günlerce sündür, sündür.........Hergün sürse anası onla yatarsa, bu bununla yatarsa... Bunları yaptıktan sonra kim yapıyormuş. Tayyip Bey’in kafası bunları almaz. Ahmet Çalık’ın televizyonlarına baksınlar. Kaç yaşında ki kızlar... İsteyen istediği şekilde alır. Ben Aşk-ı Memnu da ensest demiyorum, enseste çok yakın bir ortam diyorum.

Cinsel tahrik....hiçbir şey veremiyorsunuz. Aynı söylediğim gibi.

Bir başka örnek daha vereyim.
En vahşi, en çocuklara giden seks nerededir? Hapishanelerdedir, o bizim desteğimizdir. Çocuk, çocuk koğuşlarına gider. Hele çocuklar büyüklerle giderse, izin pratiktir, kolaydır, ucuzdur ve ona da şiddeti ekleyeceğiz, şiddetsiz olmaz. Kör bir Türkiye’de ne görüyorlar. Akşamlar 8 buçuktan 11 buçuğa kadar sadece cinsellik. Düşünme, inanç, ahlak hiçbiri yok. Ve benim gördümü görüyor musunuz? Sıkılmaz insanlar, sadece kör insanları üniversitelerde profesör yapıyorlar, sadece körleri televizyonlara çıkartıyorlar, görenleri hapishanelere topluyorlar.

ERKEKLER HURİYE DÖNÜŞTÜ

Ne görüyorsunuz? Bu dizilerde erkekleri görüyor musunuz? Huriye dönüştü erkekler? Bir Ayhan Işık var mı? Hepsi kaba saba Kürt oğlanları şimdi başoyuncu, yanlarına da 13 – 14 yaşında bir kız bulacaksınız. Ondan sonra bana bunları anlat diyorlar. Gayet açık. Bundan daha açık ne olabilir? Hem devamlı cinsel tahrik, hemde ondan sonra sürekli kapalı hiçbir tarafları yok. Tarikatlarda yardım ediyor. Tabii ki aileler hiçbirini bilmez, hiçkimse bilmez. Yakup Kadri’nin Nur Baba’sını bilmez! İslami seksi bilmez! Pedofilinin orda çok yaygın olduğunu bilmez! Orda gördükleriniz budur. Ha buna yardımcı unsurlar vardır, artık idare hukuku devri bitmiştir, artık Türkiye, Stalin’i olmayan Stalin dönemindedir. O dönem batılılar oryantal despotizm diyordu. Stalin’i olmayan, özel sektörü olan, emekçilerin ezildiği bir Stalin dönemindedir Türkiye. İdare de öyledir. Artık görüyorsunuz, valiler, kaymakamlar partilerle özdeşleşmiştir, tarikatlerle özdeşleşmiştir. Ekip olurlar onları duyarsınız.

1963’ün, 1953’ün, 1943’ün, 1933’ün, 1923’ün, 1913’ün Türkiyesi değil bu. En ucuz, en pratik, en kolay.. küçük çocukları küçük kızları yakalayacaksın, ekipleri kuracaksın, biraz zorlayacaksın. Bu düzen buna mahkumdur. Daha da artacak bu düzen. Bakın; Rusya’yla vizeyi kaldırmak istiyor. Daha fazla fahişe gelecek. Herşeye karşı çıkıyorlar, bir tek gün gördünüz mü siz bunu?

DIŞ TURİZMLE FUHUŞ OLUR

Ben ise 30 -40 yıldır dış turizme karşıyım. Dış turizmle beraber fuhuş sektörü olur derim. Turizm sektörü de islamcıların elindedir. İnşaatta, tekstilde onların elindedir.

Büyük gazeteymiş, sizi beklerken onlara bakıyordum. Hergün bir günlük aşktan bahsederler. Ne modern Türkiye değil mi? Ben Aydın Doğan’ ın gazetelerinden bir tek Kelebek’i okurum, bi de ölüm ilanını , başka hiçbir şey okumam. Neyi okuyacağım?

Et ajanları bulmuş. Yarın 4. Murat gibi kılığını kıyafetini değiştirip onları gezecek. Oryantal despotizm bu.

Mardinli çocuğa inanıyor musunuz? Paraya ihtiyacı vardı, buna inanıyor musunuz? Paraya ihtiyacı olan yanındaki mahallede her gün gördüğü kızı mı öldürür? Paraya ihtiyacı olan hergün gördüğü travestiyi mi öldürür?

Şu yalan dünyası.. Çekiyor, ‘öldürdüm ben hepsini sırayla’ diyor. Öylesine bir Pompei’nin son günlerindeki gibi son günleri gibi öylesine bir seks pazarlaması, öylesine bir cinsel talep yaratıyorlar. Hiçbir arzı yok.. Arz dizici kızlarda. Hergün aşık oluyor, kesiyorum onları (gazetelerden). Aydın Doğan’ın gazetelerinde bir kız söylemiş, ‘ah birgün onunla yatsam’ diyor.

Bir de, bilinçli veya bilinçsiz bütün dizilerde kapıcı kılıklı insanları... Onlara veriyorsun kızları, ona niye vermiyorsunuz Hayri’ye? O da vurur, mesele bu kadar basittir. İçinden oynamasını bilmeyen, bilmem nesini bilemeyen, şunu bunu bilmeyen 14-15 yaşındaki kızlara hergün cinselliği tahrik ederseniz, daha da şiddet gelecektir, ekonomi daha da gidecektir.

YANDAŞ MEDYA KARŞI DEĞİL

Rusya’dan vizeyi kaldıracak neden? Daha çok fahişe gelsin diye. Birtek gün gördünüz mü siz Sabah Gazetesi’nin, Tayyip Bey’in yakınlarının gazetesinin bunlara karşı çıktığını. Birtek gün HaberTürk’te gördünüz mü? Herkes öyle...

Ben HaberTürk’e çok çıkıyordum, bir defa son olarak çağırdılar, siz Cübbeli Hoca’yı çıkartın, ben çıkmam size dedim. Cübbeli Hoca’nın aşklarını çıkartsınlar onlar. Onları imtiyazlıyorlar.

Söyleyeceğimiz bu kadardır, bunun öyle şununla, bununla alakası yoktur. Son derece permisif bir society (toplum) oldu. Herşey, hergün cinsellik saçan bir toplumsun, sadece bir avuca veriyorsun, parası olanlara veriyorsun. Hergün gazeteye bakarsan öyle. Onlarda ne yapıyor? 13 yaşında ki bir oğlana, 13 yaşında ki bir kıza, 11 yaşında ki bir kıza sebilinden gösteriyorsunuz, artık onların hepsi cinsel yaratık gibi... Müzik yarışmaları öyle, öbürleri öyle... Sonra ‘niye bunlar oluyor’ diye soruyorsunuz?

SİVİL ŞİDDET BU

Eğer bu kadar tahrik ederseniz, ‘benim olmazsa ben öldürürüm’ der. Mahalle kolay. Ondan sonra bütün gazateler parası... Para için insan öyle öldürmez. Ondan sonra da Türkiye’de çıkartıyorsunuz, yanlış, bile bile robot... Bari birgün de doğru söyleseniz. Robotu çıkarttık da adamı sokakta değil evinde yakaladınız. Adamı yakalamanızın sebebi, telefonu ‘çık çık’ etmiş. Bu kadar basit, bunların hepsi bu daha da artacak.

Bu düzen tarikatlar ve magazine... OECD raporlarında da da var. Başka yerden söylemiyorum, bunu sadece bu meseleye tatbik ediyorum. Magazin olmasa, tarikatler olmasa bu düzen ayakta kalmaz. Magazinin de esası cinsellik saçmak. Başka saçacakları hiçbirşey yok. Sabahtan akşama kadar ne öğrenirsiniz ordan. Ne izlersiniz. O ona, o onunla... o ona. Güzel giyinecek, öbürleri de ya Doğuda olduğu gibi artık cemaat idaresi vardır orada, idarecisi, particisi, şusu busu... kızları, çocukları evvela yaparsınız, kapatırsınız ondan sonra yatarsınız. Bu iş artık Türkiye’de ki şiddettir, asıl şiddet bu... işte bir sivilin şiddeti bu...Bu artan ölçüde devam edecek.

Kaynak: Odatv.com

Haberin Devamı