Şehit Cenazesi

Şehit Cenazesi

Son dakika şehit cenazesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit cenazesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit cenazesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Cenazesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit cenazesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.143 şehit cenazesi haberi bulunmuştur. Tüm şehit cenazesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
New York’taki BM Genel Merkezi önünde “Ermenistan” protestosu
New York’taki BM Genel Merkezi önünde “Ermenistan” protestosu ABD'de yaşayan Azerbaycanlılar, Ermenistan'ın sınırda gerçekleştirdiği provokasyonları New York kentindeki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi önünde protesto etti. Ermenistan'ın yönelik saldırgan politikasına tepki gösteren Azerbaycanlılar, Ermenistan'ın kalıcı barış anlaşması imzalamasını istedi.
24.09.2022 Dünya
Kılıçdaroğlu'na saldırı davasında karar açıklandı
Kılıçdaroğlu'na saldırı davasında karar açıklandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 3 yıl önce Ankara'nın Çubuk ilçesinde gerçekleşen saldırıya ilişkin davada karar çıktı. Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'e 3 yıl 23 ay 30 gün hapis cezası verildi.
31.05.2022 Gündem
Şehitler için sözler ve şehit mesajları! Anlamlı, dualı, resimli başsağlığı, şehitlerimize Allah'tan rahmet sözleri
Şehitler için sözler ve şehit mesajları! Anlamlı, dualı, resimli başsağlığı, şehitlerimize Allah'tan rahmet sözleri Şehit sözleri ve mesajları Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit verdiğimiz Mehmetçiklerle birlikte arttı. Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit Harekatı'nda 5 Mehmetçik şehit oldu, 2'si de yaralandı. Şehit askerlerin şehadet haberi ailelerine verildi. Şehit askerlerin 5'inin aynı karede yer aldığı fotoğraf yürekleri burktu. Biz de şehitlerimizin arkasından rahmet okuyacaklar ve baş sağlığı dileyecekler için Anlamlı, dualı, resimli başsağlığı, şehitlerimize Allah'tan rahmet sözleri ve şehit mesajları derledik.
25.05.2022 Gündem
İçişleri acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu
İçişleri acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu İçişleri Bakanlığı, Eren- 7 Operasyonu’nda yaralanan ve hastaneye kaldırılan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu şehit olduğunu duyurdu.
21.10.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'na saldırı davasında sanıklar dinlendi
Kılıçdaroğlu'na saldırı davasında sanıklar dinlendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2019 yılında Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde uğradığı saldırıya ilişkin 36 sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanıklar duruşmada, dönemin TBMM Başkan Vekili Levent Gök'e yapılan saldırılarla ilgili savunma yaptı.
7.10.2021 Gündem
Erzurum’da Şehit Er Sorgun, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Erzurum’da Şehit Er Sorgun, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 kişiden biri olan Er Sedat Sorgun, baba ocağı Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazında terör lanetlenirken "Mecliste PKK istemiyoruz" sloganı atıldı.
15.02.2021 Gündem
Bingöl'de şiddetli bir deprem daha! Gelen ilk bilgiler...
Bingöl'de şiddetli bir deprem daha! Gelen ilk bilgiler... Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı deprem, Karlıova ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçeler ile Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Tunceli ve Muş'ta da kuvvetli hissedildi. Depreme ev ve iş yerlerinde yakalananlar kısa süreli panik yaşadı. Birçok kişi, deprem sırasında ve ardından sokağa çıkarak, binaları terk etti.
15.06.2020 Gündem
MİT şehidini ifşa eden görüntülerin kaynağı ortaya çıktı
MİT şehidini ifşa eden görüntülerin kaynağı ortaya çıktı Şehit MİT mensubu ve cenazesine katılan meslektaşlarının kimliklerinin ifşa edilmesiyle ilgili soruşturmada, görüntülerin kaynağına ulaşıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, MİT şehidi ve mensuplarının görüntülendiği fotoğrafların, Akhisar Belediyesi Basın Biriminde görevli E.E. tarafından çekildiği ortaya çıktı. İfadesi alınan E.E., MİT şehidinin cenazesinde fotoğrafları kendisinin çektiğini, Oda TV muhabiri şüpheli Hülya Kılınçın kendisinden bu fotoğrafları istediğini, sadece inceleyeceğini düşündüğü için gönderdiğini öne sürdü.
23.04.2020 Gündem
Aylin Cesur’dan geciken yanıt: Namaz bitti sandım
Aylin Cesur’dan geciken yanıt: Namaz bitti sandım Şehit cenazesinde yaptığı hareketle büyük tepki çeken İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.03.2020 Gündem
Şehit cenazesinde göz yaşartan anlar! Montlarını verdiler
Şehit cenazesinde göz yaşartan anlar! Montlarını verdiler Konya'da şehit cenazesinde bir grup genç üşümesinler diye montlarını askerlere giydirdi. O anlar vatandaşların gözlerinin yaşarmasına sebep oldu.
19.01.2020 Yaşam
Şehit Uzman Çavuş Rahmi Kaya gözyaşları içinde toprağa verildi
Şehit Uzman Çavuş Rahmi Kaya gözyaşları içinde toprağa verildi Barış Pınarı Harekatı kapsamında Suriye'nin Tel Abyad kentinde görev yaparken PKK/YPG'li teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Rahmi Kaya (27), memleketi Erzurum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
1.01.2020 Gündem
Eğitim dalışında şehit olan astsubay, toprağa verildi
Eğitim dalışında şehit olan astsubay, toprağa verildi Bartın'da eğitim dalışı sırasında şehit olan Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı personeli Astsubay Hakan Karataş (34), memleketi Hatay'ın Erzin ilçesinde toprağa verildi.
21.11.2019 Gündem
"Bahçeli'ye yönelik başlatılan kampanya akılları karıştırmıştır"
"Bahçeli'ye yönelik başlatılan kampanya akılları karıştırmıştır" MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya dair henüz net bilgilerin gelmediği dakikalarda CHP yöneticileri tarafından başlatılan 'Memnun musun Sayın Bahçeli?' tarzındaki niyeti belli bir kampanya akılları karıştırmıştır." değerlendirmesinde bulundu.
22.04.2019 Siyaset
Şehit Sözleşmeli Er Mustafa Ergen'i 10 bin kişi uğurladı
Şehit Sözleşmeli Er Mustafa Ergen'i 10 bin kişi uğurladı Suriye'nin Azez ve Afrin kentleri arasındaki Melkiye bölgesinde Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye PKK/YPG'li teröristler tarafından yapılan havanlı saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Mustafa Ergen'in (21) cenazesi, memleketi Aksaray'da yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
1.04.2019 Gündem
Afrin şehidi, gözyaşları ve dualarla uğurlandı
Afrin şehidi, gözyaşları ve dualarla uğurlandı Suriye'de, 'Zeytin Dalı Harekatı'nın düzenlendiği Afrin bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Öznütepe, memleketi Erzurum'da gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Bu arada şehit Piyade Uzman Onbaşı Umut Öznütepe'nin 2 gün önce Hatay'da sözleşmeli er olarak görev yapan arkadaşı Mustafa Peker ile yaptığı WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı.
19.02.2019 Gündem
Şehide gözyaşı
Şehide gözyaşı Diyarbakır’daki çatışmada ağır yaralandıktan 16 gün sonra şehit düşen Uzman Onbaşı Uğur Sağlam gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
10.06.2018 Gündem
Cenazedeki skandalla ilgili soruşturma
Cenazedeki skandalla ilgili soruşturma Tutuklu eski HDP milletvekili Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinin mezarından çıkarılması üzerine Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. İçişleri Bakanı Soylu, “İnceleme başlatıldı, gözaltılar var” açıklaması yaptı
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine "şehit cenazeleri" yazısı
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine "şehit cenazeleri" yazısı İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Şehitlerin Cenaze Törenleri" konulu yazı gönderdi. Yazıda; şehit cenazelerinde ihtiram yürüyüşünün Itri'nin "Segâh Tekbiri" ile yapılacağı ifade edildi.
29.09.2021 Gündem
Kahreden haber geldi: Yüzbaşı şehit...
Kahreden haber geldi: Yüzbaşı şehit... Bingöl'de terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan askerlerden Üsteğmen Arif Kalafat şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Org. Akar şehit oğlunu kucağından ayırmadı!
Org. Akar şehit oğlunu kucağından ayırmadı! Genelkurmay Karargahı'nda sahnelenen "Şehitler Destanı Oratoryosu"na Org. Akar'ın şehit oğlunu tuttuğu o an damgasını vurdu
29.09.2021 Gündem
Adana'da Yunus ekibi kaza yaptı: 1 polis şehit, 1 polis yaralı
Adana'da Yunus ekibi kaza yaptı: 1 polis şehit, 1 polis yaralı Adana'da şehit cenazesi için düzenlenecek törene giden motosikletli Yunus timinin kaza yapması sonucu, 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Fırat Kalkanı'ndan acı haber: 1 asker şehit
Fırat Kalkanı'ndan acı haber: 1 asker şehit DAEŞ unsurlarının öğle saatlerinde saldırısı sonucu 1 astsubay şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan şehit cenazesinde
Erdoğan şehit cenazesinde İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Haşim Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Şehit polis memurunu 10 bin kişi uğurladı
Şehit polis memurunu 10 bin kişi uğurladı DİYARBAKIR’da, PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru 27 yaşındaki Nazif Kaplan, memleketi Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde 10 bin kişi tarafından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Cenazesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit cenazesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.