Şehirler Arası Yolculuk

Şehirler Arası Yolculuk

Son dakika şehirler arası yolculuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehirler arası yolculuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehirler arası yolculuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehirler Arası Yolculuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehirler arası yolculuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 şehirler arası yolculuk haberi bulunmuştur. Tüm şehirler arası yolculuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre işçiler için şehirler arası yolculuktan barınmaya kadar birçok önemli karara imza atıldı. İşte detaylar...
27.04.2024 Çalışma Hayatı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni zam ve...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni zam ve... Sıfır araba fiyatları ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Otomobil piyasasında sıfır araç arz sıkıntısı sürüyor. Buna bağlı olarak sıfır otomobil fiyatlarındaki artış ikinci el arabalara da yansıyor. Araba fiyatlarındaki artış otomobili yatırım aracına dönüştürdü. Araba almak isteyenler ise sıfır ve ikinci el araba fiyatlarındaki değişiklikleri yakından takip ediyor. Araba fiyatları artık haftalık olarak değişmeye başladı. Oto galerici Yılmaz Kebapçı, araba fiyatları ile ilgili “Sıfır araçlara bağlı olarak ikinci el araç fiyatları yükseliyor. Sıfır araçlara artık haftalık zam geliyor. Sıfır araçlarda tedarik sıkıntısı da yaşanınca ikinci ele talep oldukça arttı. İkinci el araç fiyatları da sürekli tırmanış içerisinde" dedi. Peki sıfır ve ikinci el arabadaki fiyat artışları sürecek mi? İşte araba piyasası ile ilgili son dakika gelişmeleri, uzman görüşleri ve piyasasının geleceğine yönelik kritik açıklamalar...
21.06.2022 Ekonomi
Otobüs biletlerine yüzde 70, uçak biletlerine yüzde 50 zam! Yarı fiyatına şehirler arası yolculuk
Otobüs biletlerine yüzde 70, uçak biletlerine yüzde 50 zam! Yarı fiyatına şehirler arası yolculuk Akaryakıta art arda gelen zamlar otobüs bileti fiyatlarının hızla artmasına neden oldu. Yaklaşan bayram nedeniyle ise hem otobüs hem de uçak biletlerinin fiyatları yeniden yükseldi. İki ay içerisinde otobüs biletlerine yüzde 70, uçak biletlerine yüzde 50 zam geldi. Yaz aylarının başlaması ve yaklaşan bayram nedeniyle vatandaşlar ucuz ulaşımın yollarını arıyor. Bu noktada paylaşımlı araçlara olan talebin artmsı dikkat çekiyor. Şehirler arası yolcuğu yarı fiyatına yapmaya olanak sağlayan paylaşımlı araç platrofmları ise güvenlik riski barındırıyor. İşte paylaşımlı araç kullanımı ile ilgili merak edilen detaylar...
21.06.2022 Ekonomi
PCR testinde skandal olay! 300 TL’ye negatif PCR
PCR testinde skandal olay! 300 TL’ye negatif PCR Türkiye’de birçok alanda PCR testinin zorunlu hale gelmesiyle birlikte sahte PCR testi iddiaları artmaya başladı. Biz de müşteri gibi PCR sahteciliği yapanlarla ‘negatif test’ pazarlığı yaptık. Kovid-19 hastasıyla temaslı olduğumuzu belirtmemize rağmen 300 TL karşılığında bize negatif PCR testi vereceklerini söyleyen sahtekârlar, ‘Pozitif de çıksanız negatif sonucunuz elinizde olacak’ garantisi verdi.
9.09.2021 Gündem
'HES kodu' olmayanlar dikkat! Bunu yapanlara hapis cezası var
'HES kodu' olmayanlar dikkat! Bunu yapanlara hapis cezası var Koronavirüsle mücadele aşı süreciyle güçlü bir şekilde devam ediyor. Fakat Delta ve Mu varyantlara karşı yetkililerden art arda uyarılar gelirken, tedbirler de giderek artırılıyor. Son olarak İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile artık birçok alanda ‘PCR Testi’ zorunlu kılındı. Tedbirler kapsamında mekanlara artık HES kodu olmadan girmek de zaten imkansız. Bu durum da farklı sahtekarlık yöntemlerini artırdı. Çoğu kişinin kendisine ait olmayan kodla mekanlara girdiği ortaya çıktı. Avukat Onur Ayhan, HES kodu hilekarlığına dikkati çekerek önemli uyarılarda bulundu.
2.09.2021 Gündem
'Toplumda yüzde 10 asemptomatik vaka görülüyor'
'Toplumda yüzde 10 asemptomatik vaka görülüyor' Dr. Ahmet İnal, asemptomatik vakaların devam ettiğini belirterek, "Toplumda halen yüzde 10 civarında asemptomatik vaka görülüyor. Sadece başka amaçla gelen hastaya test yapıyorsunuz ve bu pozitifliği görüyorsunuz" dedi.
28.05.2021 Sağlık
Şehirlerarası seyahat yasağı var mı, sokağa çıkma yasağında seyahat edilir mi? Yasak gün ve saatlerde şehirler arası yolculuk!
Şehirlerarası seyahat yasağı var mı, sokağa çıkma yasağında seyahat edilir mi? Yasak gün ve saatlerde şehirler arası yolculuk! Şehirlerarası seyahat yasağı var mı, sokağa çıkma yasağında seyahat edilir mi? Kademeli normalleşme adımlarından sonra şehirlerarası seyahat yasağı uygulamasında değişiklik yapıldı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı süre ve günlerde vatandaşlar, uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla şehirlerarası seyahat yapıp yapmayacaklarını merak ediliyor. Yasağın olduğu saatlerde seyahat izni alınmasına gerek olmadan, şehirlerarası seyahat edilebilecek. Bilet, rezervasyon kodu ibraz etmek şehir dışı yolculuk için yeterli olacak.
27.05.2021 Gündem
65 yaş üstü vatandaşlar seyahat izin belgesi almalı mı?
65 yaş üstü vatandaşlar seyahat izin belgesi almalı mı? 65 yaş üstü vatandaşların şehirler arası yolculuk yapmak için Seyahat İzin Belgesi alma zorunluluğu kaldırılmıştı. Uçak ya da otobüs bileti alacak 65 yaş üstü yolcuların Seyahat İzin Belgesi alma zorunluluğu bulunmuyor. Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu 65 yaş üstü vatandaşlar seyahat izin belgesi ile ilgili merak edilenleri anlattı.
24.05.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı hafta sonu var mı? Cumartesi pazar uçakla, otobüsle, trenle ve özel araçla şehirler arası yolculuk serbest mi?
Şehirler arası seyahat yasağı hafta sonu var mı? Cumartesi pazar uçakla, otobüsle, trenle ve özel araçla şehirler arası yolculuk serbest mi? Türkiye’de kademeli normalleşme dönemi başladı. Kademeli normalleşmede yarın ilk hafta sonu. Kademeli normalleşme sonrası ilk hafta sonuna saatler kala, hafta sonu kısıtlamaları özellikle de şehirler arası seyahat yasağının olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Cumartesi Pazar şehirler arası seyahat yasak mı? Hafta sonu şehirler arası yasak var mı? Şehirler arası seyahat için izin belgesi gerekli mi?
21.05.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla şehirler arası yolculuk, serbest mi? Cumhurbaşkanı açıkladı!
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla şehirler arası yolculuk, serbest mi? Cumhurbaşkanı açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı sona erdi. Pandemi sürecinde atılacak normalleşme adımlarına ilişkin kritik kararların alınacağı toplantıda ayrıca tam kapanmanın bitmesiyle vatandaşla seyahat yasağı kalktı mı, sorusuna yanıt arama başladı.
17.05.2021 Gündem
Şehirler arası yasak kalktı mı? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi?
Şehirler arası yasak kalktı mı? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi? Kademeli normalleşme dönemi başladı. Ülke genelinde uygulanan tam kapanma sonrası bugünden geçerli olmak üzere kademeli normalleşme sürecine geçildi. Milyonlar hafta içi ve hafta sonu şehirler arası seyahat kısıtlaması olup olmadığını merak ediyor. İçişleri Bakanlığı Kademeli Normalleşme Genelgesi'nde detayları tek tek açıkladı. Milyonlar sıklıkla "Kendi aracımla şehirler arası yolculuk yapabilir miyim? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi?" sorularını araştırırken 81 İl valiliğine gönderilen genelge de şehirler arası seyahat ile ilgili detaylar yer aldı. Peki, Şehirler arası yasak kalktı mı? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi? Şehirler arası yasak özel araçla yasak mı? İşte normalleşmede şehirler arası seyahat ile ilgili merak edilenler...
17.05.2021 Gündem
Seyahat izin belgesi nasıl-nereden alınır? ALO 199 ve e-devletten yol izin belgesi alma/şehirler arası seyahat izin belgesi başvurusu
Seyahat izin belgesi nasıl-nereden alınır? ALO 199 ve e-devletten yol izin belgesi alma/şehirler arası seyahat izin belgesi başvurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de artan koronavirüs vakalarının ele alındığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından, "Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz" açıklamasında bulundu. Ardından İçişleri Bakanlığı'nın 81 şehrin valiliklerine gönderdiği 'Kısmi Kapanma' konulu genelge gönderdi. Yasaklara ilişkin detaylar ise genelgeyle netleşti yer aldı. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan zamanlarda, zorunlu haller dışında toplu ulaşım vasıtaları dışında şehirler arası seyahate izin verilmeyecek. Zorunlu haller dışında seyahat yasağı nasıl olacak? Şehirler arası seyahat izni nasıl, nereden alınır?
14.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı detayları! Seyahat yasağı ne zaman başlıyor, özel araç ve otobüsle seyahat yasağı var mı?
Şehirler arası seyahat yasağı detayları! Seyahat yasağı ne zaman başlıyor, özel araç ve otobüsle seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Özel araçla şehirler arası yolculuk yasak mı? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Genelgede, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirildiği belirtildi. Genelgede, mutasyona uğrayan Covid-19 virüsünün dünya genelinde hastalığın yayılımını artırdığı, Türkiye’de de özellikle İngiltere varyantı sebebiyle günlük vaka, yoğun bakım ve entübe hasta sayılarında hızlı bir artış yaşandığı ifade edilerek, yeni yasaklar sıralandı. Alınan kararlardan biri de şehirler arası seyahat yasağı oldu. Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Şehirler arası seyahat yasağı genelge detayları...
14.04.2021 Gündem
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan’da alınacak tedbirleri açıklayarak, “Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına geçiyoruz” dedi. Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
13.04.2021 Gündem
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor Şehirler arası seyahat yasağı bugün toplanacak kabine öncesi gündemde tartışılan konular arasına girdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında seyahat yasağının yeniden gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Bilim Kurulu toplantısının ardından bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında, Bilim Kurulu'nun aldığı tavsiye kararları Kabine üyelerine sunulacak.
13.04.2021 Gündem
65 yaş üstü şehirler arası yolculuk yapabilir mi? Araba ile şehir içi seyahat edebilir mi?
65 yaş üstü şehirler arası yolculuk yapabilir mi? Araba ile şehir içi seyahat edebilir mi? İstanbul'da Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ile 20 yaş altındaki vatandaşların toplu taşıma araçlarına binmeleri 15 Ocak'tan itibaren yasaklandı. İstanbul’da 65 yaş üstü ve 20 yaş altının toplu taşıma araçlarına binmelerinin yasaklanmasının ardından şehirler arası yolculuk ile ilgili yapılan araştırmalar da arttı. 65 yaş üstü şehirler arası yolculuk yapabilir mi?
11.01.2021 Gündem
Restoranlar kaça kadar paket servis yapıyor? Saatler genişletildi! Lokanta, restoran, pastane ve tatlıcıların servis saati…
Restoranlar kaça kadar paket servis yapıyor? Saatler genişletildi! Lokanta, restoran, pastane ve tatlıcıların servis saati… Restoranlar kaça kadar paket servis yapıyor? Paket servis saat kaça kadar açık? İçişleri Bakanlığı yeni bir karar aldı. Aldığı karara göre lokanta, restoran, pastane ve tatlıcılar hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ila 24.00 arası paket servis yapabilecek. Vatandaşların dışarıya çıkma ihtiyacını/zorunluluğunu azaltması açısından önemli bir role sahip olan online satış firmaları, hafta içi ve hafta sonu 10.00 - 24.00 saatleri arasında servis/dağıtım yapabilecek. Lokanta, restoran, pastane, tatlıcı gibi yerler de hafta içi ve hafta sonları 10.00 - 24.00 saatleri arasında paket servis hizmeti verebilecek.
8.12.2020 Gündem
Seyahat izin belgesi nasıl alınır? 199 no ile E-devlet üzerinden seyahat izin belgesi alma…
Seyahat izin belgesi nasıl alınır? 199 no ile E-devlet üzerinden seyahat izin belgesi alma… Seyahat İzin Belgesi nasıl alınır? sorusuna yanıt aranıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan yasaklardan biri de şehirlerarası seyahat kısıtlaması oldu. Şehirler arası yolculuk yapmak zorunda olanlara da Seyahat İzin Belgesi şartı getirildi. Şehirlerarası yasak getirilince, şehir değiştirmek zorunda olanlar, şehirler arası yolculuk için gerekli olan Seyahat İzin Belgesi’nin nasıl alınacağını araştırıyor. Seyahat İzin Belgesi başvuruları e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Peki Seyahat İzin Belgesi nasıl alınır? 2020 E-Devlet seyahat izin belgesi başvurusu ekranı
5.12.2020 Gündem
Özel şahsi araçlarla hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Kısıtlama kapsamında şehirler arası yolculuk yasak mı?
Özel şahsi araçlarla hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Kısıtlama kapsamında şehirler arası yolculuk yasak mı? Koronavirüs salgını engellenemeyince nisan ayında hayata geçirilen tedbirleri yeniden başladı. İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı tarafından yayımlanan genelgeye göre kısıtlamalar bugün başlıyor. Hafta sonları 10.00-20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması sonrası şehirler arası seyahat konusu gündem oldu. Vatandaşlar özel araçlarla hafta sonu şehirler arası yolculuk yasak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, hafta sonu şehirler arası yolculuk yasak mı?
20.11.2020 Gündem
HES kodu nasıl alınır? SMS ile HES seyahat kodu nasıl alınır?
HES kodu nasıl alınır? SMS ile HES seyahat kodu nasıl alınır? Kurban Bayramı tatili nedeniyle şehirler arası yolculuk yapmak isteyen pek çok kişinin HES kodu alması gerekiyor. Corona virüs riski taşıyıp taşımadığının bilinmesi amacıyla geliştirilen HES kodu virüsün yayılmasını engellemek ve riskli olanların seyahat engellemek amacıyla uygulamaya konuldu. HES kodu olmayanlara şehirler arası yolculuk yapmalarına izin verilmiyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? SMS ile HES seyahat kodu nasıl alınır? İşte HES kodu almak için yapmanız gerekenler…
2.08.2020 Gündem
Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramı tedbirleri Genelgesi!
Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramı tedbirleri Genelgesi! İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine "2020 Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri" konulu talimat gönderildi. Peki, Kurban Bayramı'nda yasak var mı? Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramı tedbirleri Genelgesi!
25.07.2020 Gündem
Nurgül Yeşilçay: Denize girmek sevaptır
Nurgül Yeşilçay: Denize girmek sevaptır Oğlu ve sevgilisiyle birlikte normalleşme sürecinin başlamasının ardından soluğu tatilde alan Nurgül Yeşilçay, yaptığı paylaşımla deniz sezonunu açtığını gösterdi.
17.06.2020 Magazin
65 yaş üstü şehirler arası gidebilir mi? Yolculuk yapabilecek mi? 65 yaş üstü araba ile çıkabilir mi?
65 yaş üstü şehirler arası gidebilir mi? Yolculuk yapabilecek mi? 65 yaş üstü araba ile çıkabilir mi? 65 yaş üstü seyahat yapabilir mi? 65 yaş üstü şehirler arası yolculuk yapabilir mi? soruları yaz mevsimin gelmesiyle yazlığına, memleketine gitmek isteyen 65 yaş üstü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının her gün saat 10.00 ile 20.00 arasına izin verildiğini açıklamasının ardından, 65 yaş üstü için seyahat yasağının kaldırılıp, kaldırılmadığı da araştırılmaya başlandı. Peki, 65 yaş üstü şehirler arası gidebilir mi? 65 yaş üstüne seyahat yasağı var mı, yolculuk yapabilecek mi?
10.06.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri!
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından corona virüs önlemleri kapsamında alınan kısıtlamalara ilişkin yeni kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Toplantının ana gündem maddelerinden biri de 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma yasağıydı. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 65 yaş üstü arabayla dışarı çıkabilir mi? 65 yaş üstü şehirler arası seyahat edebilir mi? İşte 65 yaş üstüne izin ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri ile ilgili yeni karar...
10.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehirler Arası Yolculuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehirler arası yolculuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.