Şehirler Arası Seyahat Yasağı

Şehirler Arası Seyahat Yasağı

Son dakika şehirler arası seyahat yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehirler arası seyahat yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehirler Arası Seyahat Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehirler arası seyahat yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 şehirler arası seyahat yasağı haberi bulunmuştur. Tüm şehirler arası seyahat yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurban Bayramı'nda şehirler arası seyahat yasağı var mı? İşte Kurban Bayramı kararları!
Kurban Bayramı'nda şehirler arası seyahat yasağı var mı? İşte Kurban Bayramı kararları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Kurban Bayramı tatili ve gündeme ilişkin konular Kabine'de görüşüldü. Milyonlarca kişinin gözü Kabine'de alınan kararlara çevrilmişti. Özellikle de Kurban Bayramı'nda şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni bir kararın alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı ile ilgili alınan yeni kararları duyurdu. Peki, Kurban Bayramı'nda seyahat yasağı var mı? İşte detaylar...
12.07.2021 Gündem
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları!
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında geçen hafta toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine'sinden 1 Temmuz normalleşme kararları çıkmıştı. İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz ve sonrasında geçerli olacak Kademeli Normalleşme Tedbirleri'ne ilişkin genelgeyi yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen 1 Temmuz genelgesinin detayları araştırılıyor. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları!
28.06.2021 Gündem
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı?
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı? 65 yaş üstü şehirler arası seyahat yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı. Genelgeyle birlikte 65 yaş üstü sokağa çıkma ve seyahat yasağı ile ilgili detaylar vatandaşlarla paylaşıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma saatleri kısıtlanan 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı, 65 yaş üstü izinsiz şehirler arası seyahat yapabilir mi?
1.06.2021 Gündem
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi?
Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? Türkiye genelinde Kademeli Normalleşme Tedbirleri uygulanmaya devam ediyor. 1 Haziran'da sona erecek kademeli normalleşme döneminin ardından tam normalleşme sürecine geçilip geçilmeyeceği de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısının ardından netlik kazanacak. Kademeli Normalleşmenin 2 haftası sona ererken binlerce kişi şehirler arası seyahat yasağının bu hafta sonu da uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Peki, Hafta sonu seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Cumartesi Pazar seyahat yasağı saat kaçta başlıyor? Seyahat izni gerekli mi? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı seyahat yasağı var mı? İşte seyahat yasağı ile ilgili detaylar...
28.05.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı hafta sonu var mı? Cumartesi pazar uçakla, otobüsle, trenle ve özel araçla şehirler arası yolculuk serbest mi?
Şehirler arası seyahat yasağı hafta sonu var mı? Cumartesi pazar uçakla, otobüsle, trenle ve özel araçla şehirler arası yolculuk serbest mi? Türkiye’de kademeli normalleşme dönemi başladı. Kademeli normalleşmede yarın ilk hafta sonu. Kademeli normalleşme sonrası ilk hafta sonuna saatler kala, hafta sonu kısıtlamaları özellikle de şehirler arası seyahat yasağının olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Cumartesi Pazar şehirler arası seyahat yasak mı? Hafta sonu şehirler arası yasak var mı? Şehirler arası seyahat için izin belgesi gerekli mi?
21.05.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi?
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi? Türkiye kademeli normalleşme dönemine geçti. İçişleri Bakanlığı da yeni dönemin ayrıntılarını daha önce paylaşmıştı. Kademeli normalleşmede ilk hafta sonuna yaklaşılırken hafta sonu yasakları ve kısıtlamaları özellikle de şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hafta sonu yasak var mı? Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi? İşte iller arası seyahat ile ilgili merak edilenler...
20.05.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla şehirler arası yolculuk, serbest mi? Cumhurbaşkanı açıkladı!
Seyahat yasağı kalktı mı? Özel araçla şehirler arası yolculuk, serbest mi? Cumhurbaşkanı açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı sona erdi. Pandemi sürecinde atılacak normalleşme adımlarına ilişkin kritik kararların alınacağı toplantıda ayrıca tam kapanmanın bitmesiyle vatandaşla seyahat yasağı kalktı mı, sorusuna yanıt arama başladı.
17.05.2021 Gündem
Seyahat izin belgesi alma| e-devlet seyahat izin belgesi nasıl alınır? e-devlet üzerinden seyahat izin belgesi alma
Seyahat izin belgesi alma| e-devlet seyahat izin belgesi nasıl alınır? e-devlet üzerinden seyahat izin belgesi alma Şehirler arası seyahat izin belgesi sorgulaması devam ediyor. Seyahat izin belgesi nasıl alınır? sorusu günün en çok sorulan sorularından biri oldu. Telefon, e-Devlet ile seyahat izin belgesi alma işlemi yasağın başlamasına saatler merak ediliyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan 'Tam Kapanma' kararı şehirler arası seyahat yasağını da içine aldı. Tüm illere seyahat yasağı getirildi. Peki, seyahat izin belgesi nasıl alınır? Telefon ve e-devlet üzerinden seyahat izin belgesi alma…
29.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor, bitecek? Genelge yayımlandı, seyahat yasağı izin şartları (muaf olanlar) belli oldu!
Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor, bitecek? Genelge yayımlandı, seyahat yasağı izin şartları (muaf olanlar) belli oldu! Seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Dün yapılan Kabine toplantısı ardından corona virüsü salgınıyla mücadele edilmesi amacıyla tam kapanma kararı alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00'dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'e kadar tam kapanma uygulanacağını duyurdu. Otel rezervasyonu ve seyahat planı olanları ilgilendiren seyahat yasağı kararı alındı. Peki, Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Seyahat yasağından muaf olanlar…
27.04.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı var mı? Seyahat yasağı genelgesi ve saatleri…
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı var mı? Seyahat yasağı genelgesi ve saatleri… Şehirler arası seyahat yasağı aramaları hafta sonu nedeniyle arttı. Vatandaşlar, genelgede seyahat yasağı ile ilgili detayları araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısının ardından açıklama yaparak, yeni yasakları duyurdu. Hafta içi 19:00-05:00 arasında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı saatlerinde ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı günlerinde özel araçla şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecek. Seyahat yasağı genelgesi ve saatleri…
16.04.2021 Gündem
Seyahat izin belgesi nasıl-nereden alınır? ALO 199 ve e-devletten yol izin belgesi alma/şehirler arası seyahat izin belgesi başvurusu
Seyahat izin belgesi nasıl-nereden alınır? ALO 199 ve e-devletten yol izin belgesi alma/şehirler arası seyahat izin belgesi başvurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de artan koronavirüs vakalarının ele alındığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından, "Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz" açıklamasında bulundu. Ardından İçişleri Bakanlığı'nın 81 şehrin valiliklerine gönderdiği 'Kısmi Kapanma' konulu genelge gönderdi. Yasaklara ilişkin detaylar ise genelgeyle netleşti yer aldı. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan zamanlarda, zorunlu haller dışında toplu ulaşım vasıtaları dışında şehirler arası seyahate izin verilmeyecek. Zorunlu haller dışında seyahat yasağı nasıl olacak? Şehirler arası seyahat izni nasıl, nereden alınır?
14.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı detayları! Seyahat yasağı ne zaman başlıyor, özel araç ve otobüsle seyahat yasağı var mı?
Şehirler arası seyahat yasağı detayları! Seyahat yasağı ne zaman başlıyor, özel araç ve otobüsle seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Özel araçla şehirler arası yolculuk yasak mı? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Genelgede, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirildiği belirtildi. Genelgede, mutasyona uğrayan Covid-19 virüsünün dünya genelinde hastalığın yayılımını artırdığı, Türkiye’de de özellikle İngiltere varyantı sebebiyle günlük vaka, yoğun bakım ve entübe hasta sayılarında hızlı bir artış yaşandığı ifade edilerek, yeni yasaklar sıralandı. Alınan kararlardan biri de şehirler arası seyahat yasağı oldu. Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman başlıyor? Şehirler arası seyahat yasağı genelge detayları...
14.04.2021 Gündem
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan’da alınacak tedbirleri açıklayarak, “Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına geçiyoruz” dedi. Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
13.04.2021 Gündem
Seyahat yasağı geldi mi 2021? Ramazan Bayramı’nda şehirler arası yasak-kısıtlama var mı?
Seyahat yasağı geldi mi 2021? Ramazan Bayramı’nda şehirler arası yasak-kısıtlama var mı? Seyahat yasağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından araştırılan konuların başında yer alıyor. Koronavirüs vaka sayıları ile ilgili açıklamaların ardından gözler Kabine Toplantısı’na çevrilmiş. Toplantıda şehirler arası seyahat yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Saat 15.00'te yapılan kritik toplantı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Seyahat yasağı geldi mi 2021? Ramazan Bayramı’nda şehirler yasağı-kısıtlama var mı?
13.04.2021 Gündem
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor Şehirler arası seyahat yasağı bugün toplanacak kabine öncesi gündemde tartışılan konular arasına girdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında seyahat yasağının yeniden gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Bilim Kurulu toplantısının ardından bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında, Bilim Kurulu'nun aldığı tavsiye kararları Kabine üyelerine sunulacak.
13.04.2021 Gündem
Seyahat yasağı gelecek mi? Şehirler arası seyahat kısıtlaması gündemde! Karadeniz’e seyahat yasağı var mı?
Seyahat yasağı gelecek mi? Şehirler arası seyahat kısıtlaması gündemde! Karadeniz’e seyahat yasağı var mı? Karadeniz’e seyahat yasağı mı geliyor? Şehirler arası seyahat kısıtlaması gündemde konuşulan konular arsına girdi. Türkiye'de günlük Kovid-19 vaka sayısı yeniden 20 bini aştı. Son 24 saatte 184 bin 452 Kovid-19 testi yapıldı, 20 bin 49 kişinin testi pozitif çıktı, 81 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı güncel verilere göre nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü 'Çok yüksek riskli' kategorisindeki illerin yer aldığı Karadeniz'de ise seyahat kısıtlaması ve araç denetimleri gündeme geldi. Uzmanlar, bölgede Covid-19 vakalarında düşüş gözlenmemesi halinde, şehir içi ve şehirler arası ulaşımda kısıtlama ve ek denetim seçenekleri masaya yatırılabileceğini söyledi.
19.03.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı, seyahat kısıtlaması kalkan iller
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı, seyahat kısıtlaması kalkan iller İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine "Risk Gruplarına Göre Alınacak Tedbirler" konulu genelge gönderdi. Gönderilen genelge ile kısıtlama detaylarına yer verildi. Genelgeye göre, risk grubuna göre il bazında alınması gereken Kovid-19 tedbirleri ile uyulacak kurallar valiliklerce belirlenecek. Risk gruplarına göre değişiklik gösterecek sokağa çıkma kısıtlamaları sırasında şehirler arası seyahatlere ilişkin uygulamalara aynen devam edilecek. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı? İşte Seyahat kısıtlaması kalkan iller ve devam eden iller…
2.03.2021 Gündem
Öğretmenler 13-14 Şubat sokağa çıkma yasağından muaf mı? Öğretmenler hafta sonu şehir dışına çıkabilir mi?
Öğretmenler 13-14 Şubat sokağa çıkma yasağından muaf mı? Öğretmenler hafta sonu şehir dışına çıkabilir mi? İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine seyahat yasağı ile ilgili yeni genelge gönderildi. Yeni genelge ile öğretmenlerin ve eğitim personellerin seyahat yasağından 13-14 Şubat tarihlerinde muaf olacakları bildirildi.
12.02.2021 Gündem
Seyahat izin belgesi nasıl alınır? 199 no ile E-devlet üzerinden seyahat izin belgesi alma…
Seyahat izin belgesi nasıl alınır? 199 no ile E-devlet üzerinden seyahat izin belgesi alma… Seyahat İzin Belgesi nasıl alınır? sorusuna yanıt aranıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan yasaklardan biri de şehirlerarası seyahat kısıtlaması oldu. Şehirler arası yolculuk yapmak zorunda olanlara da Seyahat İzin Belgesi şartı getirildi. Şehirlerarası yasak getirilince, şehir değiştirmek zorunda olanlar, şehirler arası yolculuk için gerekli olan Seyahat İzin Belgesi’nin nasıl alınacağını araştırıyor. Seyahat İzin Belgesi başvuruları e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Peki Seyahat İzin Belgesi nasıl alınır? 2020 E-Devlet seyahat izin belgesi başvurusu ekranı
5.12.2020 Gündem
Mevsimlik işçi izin belgesi nasıl alınır? Mevsimlik işçi seyahat izin belgesi (HES Kodu) nasıl ve nereden alınır?
Mevsimlik işçi izin belgesi nasıl alınır? Mevsimlik işçi seyahat izin belgesi (HES Kodu) nasıl ve nereden alınır? Seyahat yasağı ile ilgili son gelişmeler özellikle çalışmak için başka bir şehirde olan mevsimlik tarım işçileri tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısının ardından şehirler arası seyahat yasağını tüm illerde kaldırıldığını söyleyerek, seyahat izin belgesi yerine HES kodu ile seyahat edileceğini söyledi. Peki, Mevsimlik işçi izin belgesi nasıl alınır? Mevsimlik fındık işçileri seyahat izin belgesi yerine uygulamaya konulan HES kodunu nasıl ve nereden alacak?
25.06.2020 Gündem
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? 18 ve altı dışarı çıkma yasağı tamamen kalktı mı?
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? 18 ve altı dışarı çıkma yasağı tamamen kalktı mı? Corona virüsü tedbirleri kapsamında atılan adımlardan biri de 18 yaş altı ile 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kısıtlamasında getirilen saat ve gün esnekliği oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı'nın ardından, 18 yaş altı sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını, 65 yaş üstü vatandaşların ise haftanın belli gün ve saatlerinde dışarı çıkabileceklerini açıklamıştı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 yaş altı hakkında yaptığı açıklama…
19.06.2020 Gündem
Bursa'ya giriş çıkış yasaklandı mı? Bursa giriş çıkışlar kapalı mı, serbest mi?
Bursa'ya giriş çıkış yasaklandı mı? Bursa giriş çıkışlar kapalı mı, serbest mi? Bursa giriş çıkış yasaklandı mı? Bursa giriş çıkış yasak mı? sorularında artış yaşanıyor. Bursa Valiliği yaptığı açıklamada, ’Demokratik Mücadele Programı” adı altında planlanan eylem/etkinlikler ile ilgili olarak; planlanan bu eylem/etkinliklerin provoke edilerek toplumsal olaylara dönüşme riskinin yüksek olması ve KORONAVİRÜS salgınının, planlanan bu eylem/etkinlikler nedeniyle başka kişilere de bulaşma riski taşıdığı gerekçesiyle Bursa’ya giriş çıkışın yasaklandığını duyurdu. Peki, Bursa giriş çıkış ne zaman açılacak?
15.06.2020 Gündem
18 yaş altı velisi ile seyahat edebilir mi? Tatile, otele gidebilir mi, 18 yaş seyahat edebilir mi?
18 yaş altı velisi ile seyahat edebilir mi? Tatile, otele gidebilir mi, 18 yaş seyahat edebilir mi? Türkiye ‘yeni normal’ sürecine girerken, 18 yaş altı çocuklar yeniden gündem oldu. Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan karardan biri olan 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz günlerde 18 yaş altına indirildi ve çocuklar ile gençlere Çarşamba ve Cuma günü olmak üzere haftada 2 gün sışarı çıkma izni verildi. 0-18 yaş arası grup, çarşamba ve cuma günleri yürüme mesafesiyle sınırlı olmak ve maske takmak şartıyla dışarı çıkabiliyor. 18 yaş altı velisi ile seyahat edebilir mi? 18 yaş seyahat edebilir mi?
5.06.2020 Gündem
0 – 18 yaş seyahat izni – 0 18 yaş yolculuk yapabilecek mi? 0 18 yaş şehirler arası yolculuk izni var mı?
0 – 18 yaş seyahat izni – 0 18 yaş yolculuk yapabilecek mi? 0 18 yaş şehirler arası yolculuk izni var mı? 1 Haziran ile birlikte yeni normalleşme adımlarının atılması 0 – 18 yaş arası çocukların durumunu yeniden gündeme getirdi. Sokağa çıkma yasağı 20 yaşından 18 yaşına indirildi ve 0-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler çarşamba ve cuma günleri yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabilecek. Peki, 0 18 yaş şehirler arası yolculuk izni var mı? İşte 0 18 yaş seyahat yasağı sorgulama…
2.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehirler Arası Seyahat Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehirler arası seyahat yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.