Sedefnur Çağlar

Sedefnur Çağlar

Son dakika Sedefnur Çağlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sedefnur Çağlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sedefnur Çağlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedefnur Çağlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedefnur çağlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 sedefnur çağlar haberi bulunmuştur. Tüm sedefnur çağlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor Dijital değişim ve dönüşüm alanında ortaya koyduğu atılımla Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmeti sunan kurum unvanına sahip İnegöl Belediyesi, e-devlet üzerinden hayvan sahiplenme hizmetini devreye aldı. İnegöl Belediyesi barınağındaki sahipsiz hayvanlar, e-devlet üzerinden sahiplenilebilecek.
12.12.2022 Gündem
Sedefnur Çağlar ilk kez konuştu! Polis memuru erkek arkadaşı ile kaldığı evin yedinci katından düşmüştü
Sedefnur Çağlar ilk kez konuştu! Polis memuru erkek arkadaşı ile kaldığı evin yedinci katından düşmüştü Sedefnur Çağlar’ın hayatını kabusa çeviren olay Kocaeli’de yaşandı. Çağlar, polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği 7. kattaki evin balkonundan düşüp yaralandı. O günden sonra ilk kez gözlerini açan 23 yaşındaki genç kız, daha önce intihar girişiminde bulunduğunu ifade etti. Olay günü ile ilgili sözleri ise şoke etti.
12.12.2022 Yaşam
Genç kızın ifadesi 11 ay sonra alınabildi! Arkadaşının 7. kattaki dairesinden düşmüştü
Genç kızın ifadesi 11 ay sonra alınabildi! Arkadaşının 7. kattaki dairesinden düşmüştü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde polis memuru olan arkadaşının 7. kattaki dairesinden düşerek ağır yaralanan 23 yaşındaki genç kızın ifadesi 11 ay sonra tedavi gördüğü hastanede alınabildi.
9.12.2022 Yaşam
Sedefnur'un evinde mahkeme kurulacak
Sedefnur'un evinde mahkeme kurulacak Kocaeli’de, Sedefnur Çağlar'ın (23), polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralandığı olayda mahkeme heyeti, sağlık problemleri nedeniyle duruşma salonun gelemeyen Sedefnur'un ailesinin avukatlarının 'naip hakim' atanması talebini kabul etti. Atanacak naip hakim, uzman psikolog ve her iki tarafın avukatlarından oluşacak bir heyet, Sedefnur'un ifadesini almak için Sivas'ta bulunan evine gidecek.
6.11.2022 Yaşam
Evin balkonundan düşmüştü! 'Başka kadınlarla mesajlarım ve fotoğraflarımı gördü'
Evin balkonundan düşmüştü! 'Başka kadınlarla mesajlarım ve fotoğraflarımı gördü' Kocaeli’de, Sedefnur Çağlar'ın (23), 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralandığı olayla tutuklanan polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata'nın yargılanmasına başlandı. Ahmet Ata, Sedefnur'un daha önce iki kez intihar girişiminde bulunduğunu belirterek, "Olay günü telefonumda başka kadınlarla mesajlarım ve fotoğraflarımı gördü. Bana bağırıyordu, daha sonra balkona çıkmasıyla aşağı atlaması bir oldu. Hayallerim, işim, geleceğim, ailem mahvoldu. Bu olayın mağdurları ben ve ailem" dedi.
20.10.2022 Yaşam
Sedefnur'un erkek arkadaşı polis, 'kasten öldürmeye teşebbüs'ten yargılanacak
Sedefnur'un erkek arkadaşı polis, 'kasten öldürmeye teşebbüs'ten yargılanacak Kocaeli'de, Sedefnur Çağlar'ın (23), polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralandığı olaya ilişkin hazırlanan iddianame, Kocaeli 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, Ahmet Ata hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 3 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istendi. Tedavisi devam eden Sedefnur'un ifadesi ise fiziksel ve psikolojik sağlık problemleri nedeniyle alınamadığı için iddianamede yer almadı.
21.09.2022 Yaşam
Misafirliğe gittiği evin balkonundan düşmüştü! Sedefnur'un ifadesi yine alınamadı...
Misafirliğe gittiği evin balkonundan düşmüştü! Sedefnur'un ifadesi yine alınamadı... Kocaeli'de polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşen, tedavisinin ardından ailesinin isteğiyle Sivas’taki hastaneye götürülen Sedefnur Çağlar’ın (23) ifadesi, sağlık sorunlarının devam etmesi nedeniyle henüz alınamadı. Hastaneden taburcu edilen ve fizik tedaviye başlayacak olan Sedefnur'un, sorulara başını sallayarak cevap vermeye başladığı öğrenildi. Hukuki sürecin devamı için Sedefnur'un ifadesinin alınması bekleniyor.
11.05.2022 Yaşam
Yedinci kattan düşen Sedefnur için dudak okuma uzmanları görevlendirildi
Yedinci kattan düşen Sedefnur için dudak okuma uzmanları görevlendirildi   Kocaeli'de polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği yedinci kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar, (23) yoğun bakımdan çıktı. Sedefnur’un konuşamaması nedeniyle soruşturmanın yürümesi için dudak okuma ve iletişim konusunda uzmanlar görevlendirildi. Sedefnur ile yapılan ilk görüşmeden sonuç elde edilemedi.
2.03.2022 Gündem
Yedinci kattan düşen Sedefnur ile ilgili sevindiren gelişme!
Yedinci kattan düşen Sedefnur ile ilgili sevindiren gelişme! Kocaeli'de polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7. kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar'ın (23) yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Sedefnur, kendisini görmeye gelen ailesinin konuşmalarına gözleriyle tepki vermeye başladı.
25.02.2022 Gündem
Sedefnur Çağlar olayında yeni gelişmeler! Günlüğü ortaya çıktı
Sedefnur Çağlar olayında yeni gelişmeler! Günlüğü ortaya çıktı Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7’nci kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar'ın (23) tedavisi yoğun bakımda devam ederken, arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı. Arkadaşları, Sedefnur'un, kendisiyle evlenmek isteyen Ahmet Ata’nın bu teklifini uyuşturucu kullanması nedeniyle kabul etmediğini söyledi. Sedefnur'un, incelenen günlüğünde ise Ahmet Ata'nın kendisini değersiz hissettirdiğini, bu nedenle mutsuz ve yalnız olduğunu yazdığı ortaya çıktı.
14.01.2022 Gündem
Kocaeli'nde 7’nci kattaki daireden şüpheli bir şekilde düşen Sedefnur olayında kan donduran detay! 12 dakika boyunca...
Kocaeli'nde 7’nci kattaki daireden şüpheli bir şekilde düşen Sedefnur olayında kan donduran detay! 12 dakika boyunca... Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın, polis memuru sevgilisiyle misafirliğe gittiği 7’nci kattaki daireden şüpheli bir şekilde düşerek ağır yaralandığı olayın detayları ortaya çıktı.
14.01.2022 Gündem
Sedefnur Çağlar'ın sağlık durumunda flaş gelişme! Yedinci kattan düşmüştü
Sedefnur Çağlar'ın sağlık durumunda flaş gelişme! Yedinci kattan düşmüştü Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, polis memuru arkadaşıyla birlikte misafirliğe gittiği 7’nci kattaki daireden düşerek ağır yaralanan üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın (23) tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Vücudunun birçok yerinde kırıklar bulunan ve ciğerlerindeki sorun nedeniyle entübe edilen Sedefnur’un hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
12.01.2022 Gündem
7'nci kattan düşen Sedefnur'un polis sevgilisi tutuklandı
7'nci kattan düşen Sedefnur'un polis sevgilisi tutuklandı Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın (23) 7'nci kattan düşerek ağır yaralanmasıyla ilgili polis memuru olan erkek arkadaşı Ahmet A. tutuklandı.
11.01.2022 Yaşam
7. kattan düşen Sedefnur ile aynı evde bulunan 2 polis memuru açığa alındı
7. kattan düşen Sedefnur ile aynı evde bulunan 2 polis memuru açığa alındı Kocaeli'de üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın (23), 7. kattan düşerek ağır yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 2 polis memurunun açığa alındığı öğrenildi.
10.01.2022 Gündem
Üniversiteli Sedefnur, misafirliği gittiği evde 7'nci kattaki pencereden düştü
Üniversiteli Sedefnur, misafirliği gittiği evde 7'nci kattaki pencereden düştü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, polis memuru erkek arkadaşıyla birlikte bir polis memurunun evine misafirliğe giden üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar (23), 7nci kattaki dairenin penceresinden düştü. Ağır yaralanan Sedefnur Çağlar yoğun bakımda tedavi altına alınırken, 2 polis memuru ve evde bulunan 1 genç kız gözaltına alındı.
9.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sedefnur Çağlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedefnur çağlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.