Seda Bakan

Seda Bakan

Son dakika Seda Bakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Bakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Bakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Bakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda bakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 347 seda bakan haberi bulunmuştur. Tüm seda bakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Bakan en doğal halini paylaştı! Fotoğrafa filtre de uygulamadı
Seda Bakan en doğal halini paylaştı! Fotoğrafa filtre de uygulamadı İki çocuk annesi Seda Bakan hafta sonunu kendine ayırdı. Yürüyüşe çıkan oyuncu makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
4.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Seda Bakan'ın bindiği uçakta kedi krizi!
Seda Bakan'ın bindiği uçakta kedi krizi! Oyuncu Seda Bakan, bu kez Atina yolculuğu sırasında uçakta yaşanan ve rötara sebep olan 'kaçak kedi' krizini takipçileriyle paylaştı.
5.01.2024 Magazin
Hadise yakın arkadaşı Seda Bakan'ın kızının doğum gününü bu sözlerle kutladı!
Hadise yakın arkadaşı Seda Bakan'ın kızının doğum gününü bu sözlerle kutladı! Hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, yakın arkadaşı Seda Bakan'ın küçük kızının doğum gününü kutladı.
4.09.2023 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Seda Bakan'dan 'Anneler Günü' paylaşımı!
Seda Bakan'dan 'Anneler Günü' paylaşımı! 2014 yılında nikah masasına oturduğu Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncunun kızları Leyla ve Ela ile olan karelerine beğeni yağdı.
13.05.2023 Magazin
Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum!
Seda Bakan: Depremin ne demek olduğunu biliyorum! Seda Bakan, önceki gün mutfak alışverişine çıktı. Bebek’te görüntülenen ünlü isim, alışveriş sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası geceleri uyuyamadığını söyleyen iki çocuk annesi oyuncu, çok eski olmamasına rağmen oturduğu apartmanda deprem için gerekli önlemleri almaya çalıştıklarını açıkladı.
11.03.2023 Magazin
Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor'
Selin Demiratar oyunculuğu bıraktı, emekli oldu! 'Zaten teklif gelmiyor' Oyunculuk serüvenine henüz 16 yaşında 'Koçum Benim' dizisiyle adım atan Selin Demiratar, 1999 yılında düzenlenen Miss Globe Türkiye yarışmasında birinci seçildi. 'Feyza' karakterini canlandırdığı, başrolünde şarkıcı Kutsi ile yer aldığı 'Huzur Sokağı' (2012-2014) dizisinden bu yana ekranlarda uzak olan tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.01.2023 Magazin
Seda Bakan: Her şeyi yiyip içiyorum
Seda Bakan: Her şeyi yiyip içiyorum Seda Bakan önceki gün bir kozmetik markasının tanıtım davetine ev sahipliği yaptı.
21.10.2022 Magazin
Seda Bakan'dan kızı Ela'ya: 40'ımız uçuyor!
Seda Bakan'dan kızı Ela'ya: 40'ımız uçuyor! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Seda Bakan, 'Ela' adını verdiği ikinci kızını 2 Eylül 2022 tarihinde dünyaya getirmişti. Şimdilerde vaktinin tamamını kızlarıyla geçiren güzel oyuncu, 40 günlük olan Ela için evinde mevlit okuttu. Bakan, bu özel günden kareleri sosyal medya hesabından 'Çok şükür' diyerek paylaştı.
9.10.2022 Magazin
Seda Bakan: Uykusuz geceler tekrar başladı
Seda Bakan: Uykusuz geceler tekrar başladı Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evliliği olan Seda Bakan, 'Ela' adını verdikleri ikinci kızını 2 Eylül'de kucağına aldı. Geçtiğimiz gün Emirgan’da kameralara yansıyan ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuşarak; uykusuz geçirdiği gecelerden yakındı.
6.10.2022 Magazin
Seda Bakan kızlarını paylaştı!
Seda Bakan kızlarını paylaştı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
18.09.2022 Magazin
Seda Bakan: Hediyelere her zaman açığım!
Seda Bakan: Hediyelere her zaman açığım! Oyuncu Seda Bakan, 3 yıl önce müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturmuştu. Leyla adında kızı olan Seda Bakan, geçtiğimiz günlerde ise Ela'yı kucağına alarak ikinci kez anne olma sevincini yaşamıştı. Seda Bakan muhabirlerin sorularını yanıtladı.
17.09.2022 Magazin
Seda Bakan’ın ikinci kızı Ela’dan ilk kare geldi: Kardashian ailesine doğru gidiyoruz
Seda Bakan’ın ikinci kızı Ela’dan ilk kare geldi: Kardashian ailesine doğru gidiyoruz Ünlü oyuncu Seda Bakan, kızları Ela ve Leyla ile hastanede çekilen fotoğraflarını paylaştı. 2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturan güzel oyuncu, 2019 yılında kızı Leyla'yı dünyaya getirmişti. Bakan paylaştığı karelere “Bu arada dünya tatlısı kızlarımızla Kardashian ailesine doğru gidiyoruz” notunu düştü.
5.09.2022 Magazin
Seda Bakan ikinci kez anne oldu! Hadise duyurdu
Seda Bakan ikinci kez anne oldu! Hadise duyurdu Leyla adında bir kız çocuğu bulunan Seda Bakan ikinci kez anne oldu. Güzel haberi Seda Bakan'ın yakın arkadaşı Hadise sosyal medyadan duyurdu. Seda Bakan ve Ali Erel kızlarına 'Ela' adını verdi.
1.09.2022 Magazin
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dijital platformda yayınlanan ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı. Akalın, o paylaşımıyla olay oldu.
31.07.2022 Magazin
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
Seda Bakan'dan karnı burnunda yeni pozlar!
Seda Bakan'dan karnı burnunda yeni pozlar! Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Seda Bakan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman paylaşımlarıyla gündem olan oyuncu, karnı burnunda pozlarıyla adından söz ettirdi.
8.07.2022 Magazin
Seda Bakan karnı burnunda pozunu paylaştı!
Seda Bakan karnı burnunda pozunu paylaştı! 2014 senesinde müzisyen Ali Erel ile hayatını birleştiren Seda Bakan, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Seda Bakan, şimdi ise karnı burnunda pozunu sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
4.07.2022 Magazin
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Ünlüler tatil sezonunu açtı! Seda Bakan paylaştı...
Ünlüler tatil sezonunu açtı! Seda Bakan paylaştı... Havalar ısındı, tatil sezonu açıldı, Instagram sayfalarına bikinili ve mayolu fotoğraflar düşmeye başladı. İşte ünlü isimlerin keyifli günlerinden sosyal medyaya yansıyanlar...
6.05.2022 Magazin
Seda Bakan hamilelik sürecini anlattı!
Seda Bakan hamilelik sürecini anlattı! İkinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu Seda Bakan, dün akşam müzisyen eşi Ali Erel ile Bebek'te objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift, "Her şey yolunda. Hamilelik çok güzel geçiyor" dedi
24.04.2022 Magazin
Seda Bakan hamilelik sürecini anlattı!
Seda Bakan hamilelik sürecini anlattı! İkinci kez anne olmaya hazırlanan Seda Bakan, Bebek'te görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Seda Bakan, hamilelik süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.
21.04.2022 Magazin
Seda Bakan ikinci kez hamile olduğunu duyurdu!
Seda Bakan ikinci kez hamile olduğunu duyurdu! Ünlü oyuncu Seda Bakan 8 sene önce müzisyen Ali Erel ile dünya evine girmişti, Ağustos 2019’da kızı Leyla’yı kucağına almıştı. 34 yaşındaki oyuncu ikinci bebeğine hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.
24.03.2022 Magazin
Seda Bakan'dan Hadise ve Mehmet Dinçerler açıklaması!
Seda Bakan'dan Hadise ve Mehmet Dinçerler açıklaması! Yakın arkadaşı Hadise'ye övgüler yağdıran oyuncu Seda Bakan, iş insanı Mehmet Dinçerler ile doludizgin aşk yaşayan ünlü popçunun, 2022 yılında evlilik kararı alma ihtimali hakkında kendisine yöneltilen soruyu yanıtladı.
8.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Bakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda bakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.