Seçil Özkan

Seçil Özkan

Son dakika Seçil Özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seçil Özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seçil Özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçil Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçil özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 seçil özkan haberi bulunmuştur. Tüm seçil özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biontech hatırlatma dozu ne zaman yapılmalı, Biontech’te 3 doz gerekli mi? Tam aşı ne demek
Biontech hatırlatma dozu ne zaman yapılmalı, Biontech’te 3 doz gerekli mi? Tam aşı ne demek Sağlık Bakanı Koca, ‘Hatırlatma dozu zamanı gelen yaklaşık 6 milyon vatandaşımız bulunmaktadır. Tam bağışıklık sağlanana kadar aşılarımızı olalım' dedi. Bakan ayrıca Hatırlatma dozu zamanı gelen yaklaşık 6 milyon vatandaşımız bulunmaktadır. Tam bağışıklık sağlanana kadar aşılarımızı olarak kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım." İfadelerini kullandı. Peki, Biontech hatırlatma dozu ne zaman yapılmalı, Biontech’te 3 doz gerekli mi? Tam aşı ne demek?
9.09.2021 Gündem
Bilim Kurulu üyesinden velilere semptom uyarısı!
Bilim Kurulu üyesinden velilere semptom uyarısı! Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, yüz yüze eğitim öncesi velileri uyararak "Çocuklara yüksek ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı gibi bir şikayeti var mı diyerek sabah ve akşam sormak gerekiyor" dedi. Semptom takibinin de önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Özkan "Velilerin ve yaşı gelen çocukların aşılanmasını, ayrıca mutlaka semptom takibi yapılmasını öneriyorum. Bu konuda duyarlı olmalıyız" diye konuştu.
5.09.2021 Sağlık
Bilim Kurulu üyesi Özkan: Yan etkiler abartılarak anlatılıyor
Bilim Kurulu üyesi Özkan: Yan etkiler abartılarak anlatılıyor Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, aşı karşıtlarıyla ilgili kendi gözlemini anlatarak, "Sinovac ile ilgili 'etkisiz' imajı oluştu insanlarda; bu doğru değil. BioNTech ile ilgili de hep bir yan etki peşindeler. İnsanlar abartarak anlatıyor, çevresindeki kişiler aşıdan korkuyor" dedi.
28.07.2021 Gündem
Bilim Kurulu üyesinden korkutan uyarı! Zirvenin...
Bilim Kurulu üyesinden korkutan uyarı! Zirvenin... Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, vaka sayılarındaki artışın devam edeceği uyarısında bulunarak "Rakam 14 bindeyken, koronavirüs pozitif olan kişiler ile karşılaşma ihtimalimiz daha çok olacak. Daha çok vaka oldukça daha çok kişi ile temas edince hızlı artış görebiliriz, gidişat öyle görünüyor. Bunu engellemenin tek yolu, aşı" dedi.
27.07.2021 Gündem
Bayram tatili dönüşü kritik uyarı! Memlekete gidenler...
Bayram tatili dönüşü kritik uyarı! Memlekete gidenler... Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, Biontech aşısında iki doz arasındaki sürenin 3 haftaya çekilmesinde bayram tatili etkisinin olduğunu söyledi. Özkan, "Bayramda seyahate, memlekete gidenler oldu. Riski biraz daha azaltmak, hastalanırsak da hastalığı hafif geçirmek amacıyla isteyenler, 3'üncü haftada 2'nci doz Biontech'lerini olsunlar" şeklinde konuştu.
20.07.2021 Gündem
Bilim Kurulu üyesinden flaş uyarı! Bayramda yeni varyant- yeni pik tehlikesi
Bilim Kurulu üyesinden flaş uyarı! Bayramda yeni varyant- yeni pik tehlikesi Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde ziyaretlerin azaltılmasını, beraber yemek yenilmesi durumunda farklı hanelerin farklı masalarda oturmasını istedi. Özkan, "Bayramda kurallara uymaz ve aşımızı da olmazsak virüs, dönem dönem değişime uğruyor; yeni varyantla yeni pik yapabiliriz" dedi.
15.07.2021 Sağlık
Kurban Bayramı'nda yasak var mı? Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı? Bilim Kurulu üyesi Özkan uyardı!
Kurban Bayramı'nda yasak var mı? Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı? Bilim Kurulu üyesi Özkan uyardı! Koronavirüs vaka sayısının son günlerde yükselmesi tedirginliği artırıyorken, vatandaş da Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı olacak mı, sorusuna yanıt arıyor. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan'dan Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı gelebileceği uyarısı geldi. Prof. Dr. Özkan, "Rakamlar böyle devam ederse yasaklar yeniden gelebilir. Çünkü biz sarılmadan, öpüşmeden duramıyoruz." dedi.
2.07.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi uyardı: Toplu taşımada yüz yüze gelmeyin
Bilim Kurulu Üyesi uyardı: Toplu taşımada yüz yüze gelmeyin Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, günlük vaka sayılarına ilişkin, "Şu anda yaklaşık bin 500'lü rakamlara geldik. Eğer bu rakam daha da ilerlerse, bulaşıcılık artarsa, ikinci bir pik yaşarız. Onun için biraz daha dişimizi sıkmalıyız. Toplu taşıma çok kalabalık ve mesafeye uyulamıyor. Mümkün olduğunca mesafeye uymaya çalışmak, arkamızı dönmek ve kişilerle yüz yüze gelmemek gerekiyor." dedi.
27.06.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi uyardı: 'Önlem yorgunluğuna' dikkat!
Bilim Kurulu Üyesi uyardı: 'Önlem yorgunluğuna' dikkat! Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, salgınla mücadelede artık gücün toplumun elinde olduğunu belirtirken, 'önlem yorgunluğu'na dikkat çekti. Prof. Dr. Özkan, "Almanya kurallara çok iyi uyabiliyor. Biz de genel olarak bunları yapmayı biliyoruz; ama yapmıyoruz. Burada çeşitli kültürel farklılıklar, önemsememe, 'önlem yorgunluğu' dediğimiz önlem almaktan yorulma ve tükenmişliğe girme olabiliyor" dedi.
18.06.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi 'Yeniden önlemler alabiliriz' dedi ve açıkladı!
Bilim Kurulu Üyesi 'Yeniden önlemler alabiliriz' dedi ve açıkladı! Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, corona virüste vaka sayılarındaki artışa ilişkin, "Önemsemezsek, 'bana bir şey olmaz, oğlumun düğününü yapayım, gün sırası bendeydi günümü de yapayım' gibi düşüncelere kapılırsak, tekrar ikinci bir pik noktası yaşayabiliriz" dedi.
16.06.2020 Corona Virüsü
Antikor testi nedir, nasıl yapılır? Antikor testi kimlere yapılacak?
Antikor testi nedir, nasıl yapılır? Antikor testi kimlere yapılacak? Sağlık Bakanlığı Türkiye genelinde 153 bin haneye antikor testi yapmaya hazırlanıyor. Antikor testi ile kişilerin corona virüs geçirip geçirmediği, virüse karşı bağışıklık kazanıp kazanmadığına bakılacak. Peki, Antikor testi nedir? Covid antikor testi nasıl yapılır? Antikor testi kimlere yapılacak? Antikor testi nerede yapılır? Antikor testi yapılacak haneler nasıl seçilecek? İşte antikor testi ile ilgili merak edilen her şey...
10.06.2020 Sağlık
Bilim Kurulu Üyesi açıkladı: Antikor testleri 81 ilde pazartesi günü başlayacak
Bilim Kurulu Üyesi açıkladı: Antikor testleri 81 ilde pazartesi günü başlayacak Sağlık Bakanlığı Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, corona virüse karşı bağışıklık oranlarını verecek antikor testlerinin 81 ilde pazartesi günü yapılmaya başlanacağını söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Sağlık personelimiz 81 ilde 153 bin kadar haneye giderek haneden bir kişiyi örnek seçecek. Kişiye PSR testi yapacak. Biraz da kan örneği alıp antikor bakılacak. Bu antikor da bize hastalık geçirip geçirmediğini, bağışıklık kazanıp kazanmadığını gösterecek. Bu, bize bu hastalıkla mücadelede yeni bilgiler sağlayacak" dedi.
10.06.2020 Gündem
Bilim Kurulu üyesi Özkan'dan kritik uyarı! 'Bu 2 uç nokta çok tehlikeli'
Bilim Kurulu üyesi Özkan'dan kritik uyarı! 'Bu 2 uç nokta çok tehlikeli' Sağlık Bakanlığı Coronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, salgın döneminde toplumda 'Masayı sildim mi', 'Kapı kolunu sildim mi' diye obsesif kompulsif bozukluk (OKB) göstermeye başlayan ve önlemlerden yorulduğu için umursamaz davranan 2 uç noktanın oluştuğunu belirtti. Özkan, "Bu 2 uç nokta çok tehlikeli. Bundan sonra yeni normale geçtiğimizde bu 2 uç noktada kalırsak tekrar 2'nci bir dalga yaşayabiliriz" dedi.
27.05.2020 Corona Virüsü
Bilim Kurulu üyesinden evleneceklere müjde! Tarih belli oldu
Bilim Kurulu üyesinden evleneceklere müjde! Tarih belli oldu Sağlık Bakanlığı tarafından corona virüsle mücadele konusunda oluşturduğu Bilim Kurulu üyesi Doktor Seçil Özkan, her şey yolunda giderse 11 Temmuz'dan sonra düğün gibi toplu organizasyonların yapılabileceğini söyledi.
26.05.2020 Gündem
Bilim Kurulu üyesi açıkladı! Ankara, İstanbul, İzmir'de yeni normale geçiş daha sonra
Bilim Kurulu üyesi açıkladı! Ankara, İstanbul, İzmir'de yeni normale geçiş daha sonra Son dakika haberine göre; Sağlık Bakanlığı Corona Virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, yeni normale geçerken önlemlerin adım adım kaldırılacağını, nüfusu yoğun şehirlerde vaka ve ölüm sayılarının bir bütün olarak değerlendirilerek karar verileceğini aktardı.
24.05.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Özkan: Sebze meyve yıkamada gümüş suyunu önermiyoruz
Bilim Kurulu Üyesi Özkan: Sebze meyve yıkamada gümüş suyunu önermiyoruz Sağlık Bakanlığı Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, "'Sebze meyvelerinizi gümüş suyuyla yıkayın' gibi söylemler kesinlikle yanlıştır. Antibakteriyel bile olsa sebze ve meyvelerde bu tür katkı maddeleriyle yıkama uygulamasının bize ne zarar vereceğini bilemeyiz. Asla ve asla önermiyoruz" dedi.
23.05.2020 Gündem
Corona virüsle savaşacak 7 profesör belli oldu
Corona virüsle savaşacak 7 profesör belli oldu Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay, corona virüs ile mücadele kapsamında oluşturulan bilim kuruluna davet edildi.
6.04.2020 Gündem
Başbakanlık'ta sürpriz istifalar!
Başbakanlık'ta sürpriz istifalar! Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başmüşavirleri Ali Sarıkaya, Ertan Aydın, Vedat Bilgin ile Emine Nur Günay'ın 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak üzere görevlerinden istifa ettiği bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Solaryum 18 yaş altına yasaklanıyor!
Solaryum 18 yaş altına yasaklanıyor! Sağlık Bakanlığı, 18 yaş altındakilerin solaryuma girmesini yasaklayan yönetmelik üzerinde çalışıyor.
29.09.2021 Gündem
Bakanlıktan kadınlara sağlıklı ‘gün tabağı’
Bakanlıktan kadınlara sağlıklı ‘gün tabağı’ Sağlık Bakanlığı obezite ile mücadele kapsamında kadınlara sağlıklı ‘gün tabağı‘ hazırladı...
9.05.2014 Sağlık
Gün tabağına devlet standardı!
Gün tabağına devlet standardı! Sağlık Bakanlığı, kadınlara sağlıklı gün tabağı hazırladı. Tabakta az kısır, bol yeşillik, çilek, domates, sarma ve birkaç kuruyemiş var. Bir ev kadınının yorumu, "Bunları misafirlerime ikram etsem küser bir daha gelmezler" oldu.
9.05.2014 Sağlık
Başbakanlık’ta canlı bomba alarmı!
Başbakanlık’ta canlı bomba alarmı! İstihbarat birimlerinin PKK'nın saldırı yapabileceği ihbarı üzerine birçok devlet kurumu alarma geçti. Canlı bomba olduğu iddia edilen bir kadının fotoğrafının asıldığı Başbakanlık’ta önlemler artırıldı.
29.09.2021 Gündem
Bu kadına dikkat!
Bu kadına dikkat! İstihbarat birimlerinin, PKK üyesi bir kadının 'canlı bomba' eylemi hazırlığında olduğunu bildirdi
29.09.2021 Gündem
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşkına çevirdi. Daha önce araç muayene ücretleri ile gündeme gelen istasyon bu defa da dolandırıcıların durağı haline geldi. Araba muayene istasyonundan internet üzerinden randevu almak isteyenler bu tuzağa düşüyor. Tüm paraları gidiyor, dolandırıldıklarını anladıklarında her şey çok geç oluyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
17.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seçil Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçil özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.