Sebze-Meyve Fiyatları

Sebze-Meyve Fiyatları

Son dakika sebze-meyve fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sebze-meyve fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sebze-meyve fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sebze-Meyve Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sebze-meyve fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 sebze-meyve fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm sebze-meyve fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatı 20 liradan 60 liraya çıktı! Kavanozlar boş kaldı
Fiyatı 20 liradan 60 liraya çıktı! Kavanozlar boş kaldı Sebze meyve fiyatlarındaki artışla birlikte evlerde yapılan konserveler yapılmamaya başlandı Ev yapımı bir domates konservesinin maliyeti 20 liraya kadar çıkarken, bu oran salçada 60 lirayı buluyor.
14.08.2022 Ekonomi
Fiyatlar yarıya düştü! Patlıcan 3, domates 5 lira...
Fiyatlar yarıya düştü! Patlıcan 3, domates 5 lira... Kurban Bayramı sonrasında Aydın’da kurulan semt pazarlarında sebze ve meyve fiyatlarında yarı yarıya düşüş yaşandı.
20.07.2022 Ekonomi
Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Beklenen oldu
Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Beklenen oldu Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, sebze fiyatlarından sonra meyve fiyatlarının da düşmeye başladığını belirterek “Ürün bol, telaş yapmaya lüzum yok. Fiyatlar rayına oturuyor” dedi.
7.06.2022 Ekonomi
Fiyatlar düşecek! Milyonlara güzel haber! Yasaklandı
Fiyatlar düşecek! Milyonlara güzel haber! Yasaklandı Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşecek. Uzun bir süredir üzerinde çalışılan hal yasasında artık geri sayım başladı. Tekelleşmeyi sonlandıracak ve aracıları da azaltacak düzenlemeyle birlikte sebze-meyve ticareti büyük bir değişim yaşayacak. Fiyatların artmasına neden olan etkinlerden birinin de hal esnafının birbirine ürün satması olduğu değerlendiriliyor. Ürünlerin el değiştirmesinin fiyat artışını da beraberinde getirdiği belirtilirken, bunun önlenmesine yönelik bir adım atılabileceğine dikkat çekiliyor.
4.06.2022 Ekonomi
Fiyatlar düştü! Kilosu 1, 3, ve 4 TL'den satılıyor! İki hafta içerisinde...
Fiyatlar düştü! Kilosu 1, 3, ve 4 TL'den satılıyor! İki hafta içerisinde... Kış ayları boyunca sebze ve meyve fiyatlarındaki artış vatandaşın gündemindeydi. Havaların ısınmasıyla pazarlarda fiyatlar düştü. Sebze ve meyve vatandaşlar için ulaşılabilir hale geldi. Salatalığın kilosu1 kabak 3, patlıcan 4, domates 6 liradan tezgahlardaki yerini aldı. Fiyat düşüşü marketlere de yansımaya başladı. Sektör temsilcileri iki hafta içerisinde fiyatların yarı yarıya düşeceğini duyurudu.
25.05.2022 Ekonomi
Pendik'te feci kaza! 2'si ağır 5 kişi yaralandı
Pendik'te feci kaza! 2'si ağır 5 kişi yaralandı Pendik''te D-100 karayolu üzerinde 2 otomobilin çarpıştığı kazaya müdahale eden itfaiye aracına yoldan geçen bir otomobil çarptı. Her iki kazada da 2'si ağır 5 kişi yaralanırken, yaralılara ilk müdahaleyi itfaiye erleri yaptı.
3.05.2022 Yaşam
Sebze meyve fiyatları düşüyor! Flaş gelişme
Sebze meyve fiyatları düşüyor! Flaş gelişme Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. AK Parti'nin, tarım ürünlerinin fiyatlarının beklentilerin çok üzerinde artmasını engellemek ve vatandaşın daha ucuz, sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak için yapacağı hal düzenlemesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Düzenleme kapsamında illerdeki hallerin sayısı ve buna bağlı olarak da rekabet artırılacak. Fiyatları istediği gibi belirleyen mafyatik yapılanmalara son verilecek.
3.05.2022 Ekonomi
Fiyat farkı 15 kat arttı! Kilosu 2 lira ile 30 lira arasında değişiyor
Fiyat farkı 15 kat arttı! Kilosu 2 lira ile 30 lira arasında değişiyor Gıda fiyatlarındaki fahiş fiyat artışları vatandaşın gündemindeki yerini koruyor. Özellikle sebze- meyve fiyatları el yakıyor. Halde aynı cins ürünlerde fiyat farkı 15 katı buldu. Domatesin en ucuzu 2.5 TL, en pahalısı 17 TL. Biberde fiyat 2 ila 30 TL arasında değişiyor. Keza salatalıkta da durum aynı. Üreticiler, “İhracat arttıkça makas açılıyor” diyor
6.04.2022 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 50 düştü! İndirim sürecek, domates, biber, patlıcan, kabak...
Fiyatlar yüzde 50 düştü! İndirim sürecek, domates, biber, patlıcan, kabak... Sebze-meyve fiyatları geçen yıllara göre arttık. Fiyatlar katlandı. Kış sebze ve meyveleri bile vatandaşın alım gücünü zorlar hale geldi. Salatalığın kilosu 40 liraya kadar çıktı. Domatesin kilo fiyatı ise 30 lirayı gördü. Ancak Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ihracat durunca domates, biber, patlıcan, kabak gibi ürünlerin fiyatı yüzde 50 düştü. Sektör, yeni ihracat kanalı açılmazsa fiyatın daha da düşeceğini söylüyor.
4.03.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti! Sebze-meyve fiyatları...
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti! Sebze-meyve fiyatları... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ta yaptığı konuşmada, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Bugün denetimler eş zamanlı başladı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un talimatı ile Bakanlık Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, üreticiden tüketiciye tedarik kanallarının takip edilmesi, kayıt dışı işlemlerin tespiti, tarımsal ürün piyasalarında gerçekleşen aşırı fiyat artış iddialarını soruşturmak üzere denetimlere başlandı.
13.09.2021 Ekonomi
Sebze-meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Ucuzlayacak
Sebze-meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Ucuzlayacak Sebze-meyve fiyatlarıyla ilgili düğmeye basılıyor. Tarladan sofraya sistemi kurulacak. Böylece fiyatların yükselmesine neden olan komisyoncular aradan çıkarılarak vatandaşın ucuz sebze-meyve ihtiyacı karşılanacak. Hal Yasası’nda yapılacak değişikliklerle de ‘hal komisyonculuğu’ kaldırılacak. Yeni haller kurularak satıcı sayısının ve rekabetin artırılması, üretici ve üretici örgütlerinin satış imkanlarının artırılması öncelikli hedef olacak. Ürünlerin bozulmasını engellemek için depolama, ambalaj, nakliyat konularında yeni standartlar uygulamaya konulacak. Hallerdeki ürün çeşitliliği artırılacak, hallerin modernizasyonu yapılacak ve alt yapısı yenilenecek.
21.05.2021 Ekonomi
Türk-İş, aralık ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı
Türk-İş, aralık ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı Türk-İş'in araştırmasına göre, aralık ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 590, yoksulluk sınırı 8 bin 436 lira oldu.
29.12.2020 Ekonomi
Sebze meyve fiyatları düştü!
Sebze meyve fiyatları düştü! Yeni tip corona virüs nedeniyle sınır kapılarının kapalı olması yüzünden ihracat yapılamayınca sebze meyve ucuzladı. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Ali Batman, “Ürün bol olduğu için fiyatlarda düştü" dedi.
15.04.2020 Ekonomi
Sebze meyve fiyatları dibi gördü!
Sebze meyve fiyatları dibi gördü! Enflasyonun tek hanelere düşmesi sebze ve meyve fiyatlarına da yansıdı. Market tezgahlarından da destek gelmesiyle sebze ve meyve fiyatları dibi gördü.
9.10.2019 Ekonomi
Kışa büyük hazırlık... Fiyatları düşürecek!
Kışa büyük hazırlık... Fiyatları düşürecek! Kış aylarında yükselen sebze ve meyve fiyatları ile üretici ve tüketici arasında açılan fiyat makasına karşı ‘kooperatif satış’ için çalışmalar devam ediyor. Belediyeler satışları desteklemek için atağa kalktı.
25.08.2019 Ekonomi
Sebze meyve fiyatları sevindirdi
Sebze meyve fiyatları sevindirdi Antalya'daki semt pazarlarında sebze meyve fiyatlarındaki düşüş vatandaşı sevindirdi. 15 kilogramlık karpuzun tanesi 5 liradan satılırken kış aylarında 8 liraya satılan domatesin kilosu 1,50 TL'den alıcı buluyor.
21.06.2019 Ekonomi
Ekonomide kesintisiz icraat dönemi başlıyor! Yol haritasını Bakan Albayrak açıklayacak
Ekonomide kesintisiz icraat dönemi başlıyor! Yol haritasını Bakan Albayrak açıklayacak Seçimlerin ardından ekonomide kesintisiz icraat dönemi başlıyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren adımların atılacağı yeni yol haritasını 8 Nisan haftası Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklayacak.
2.04.2019 Ekonomi
Bakan Pakdemirli açıkladı! Bin tonun üzerinde bakliyat satışa hazır
Bakan Pakdemirli açıkladı! Bin tonun üzerinde bakliyat satışa hazır Tanzim satışları ile ilgili konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Dün itibarıyla 60 ton nohut, 50 ton yeşil mercimek satışı tamamlandı, 35 ton da pirinç satılmak üzere depolara arz edilmiş oldu. Bin tonun üzerinde bakliyatımız şu anda satışa hazır. Yakın zamanda marketlerin de pazarların da tanzim satış fiyatına yaklaşacağına eminiz" dedi.
28.02.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan özel ekip kurdu! Tek tek inceleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan özel ekip kurdu! Tek tek inceleniyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, piyasadaki fiyatları, kurdurduğu özel ekiple takip ediyor. Bu ekip, market market gezerek fiyatları öğreniyor ve Cumhurbaşkanı’na günlük bilgi veriyor.
22.02.2019 Ekonomi
Marketler apar topar indirime gitti
Marketler apar topar indirime gitti Tanzim satıştaki fiyatlar marketlere büyük darbe indirdi. Market zincirleri, yarı yarıya daha ucuz sebze-meyve fiyatları karşısında apar topar etiket değiştirme telaşına girdi
12.02.2019 Ekonomi
Sebze meyve fiyatları için mobil tanzim satışı başladı!
Sebze meyve fiyatları için mobil tanzim satışı başladı! Sebze meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul'daki ilk mobil tanzim satış noktası Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi.
10.02.2019 Gündem
Bakan Pekcan: Yüzde 800 artış tespit ettik!
Bakan Pekcan: Yüzde 800 artış tespit ettik! Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 5 ildeki hallerde yapılan eş zamanlı operasyonlarda sebze ve meyvelerin alış ve satış fiyatlarında yüzde 800'lere varan fahiş fiyat artışları tespit ettiklerini belirterek, "İlk verilere göre, fahiş fiyat uygulayan 88 firma hakkında 2 milyon liranın üzerinde idari para cezası uygulanması için Bakanlığımızca idari işlem başlattık." ifadesini kullandı.
10.02.2019 Gündem
Fiyatlar yüzde 50 düştü!
Fiyatlar yüzde 50 düştü! Belediyelerin ‘tanzim satış’ işine gireceğinin açıklanması ile sebze meyve fiyatları yüzde 50’ye yakın düştü. 4 liralık portakal elma 3 liraya, 18 liralık biber 12 liraya indi. .
10.02.2019 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 25 düştü!
Fiyatlar yüzde 25 düştü! Belediyelerin ‘tanzim satış’ işine gireceğinin açıklanması ile sebze meyve fiyatları düştü. Tanzim satış noktalarına ürünleri Tarım Kredi Kooperatifleri gönderecek.
9.02.2019 Ekonomi
Ucuz yemeğin formülü! Bu önerilerle mutfak masrafınız azalacak
Ucuz yemeğin formülü! Bu önerilerle mutfak masrafınız azalacak Özellikle son günlerde sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan fiyat artışı mutfak masraflarını bir hayli arttırdı. Vatandaşlar da mutfaklarında tasarruf yapmanın yollarını aramaya başladı. Size vereceğimiz öneriler ile daha ucuza yemek yapabilirsiniz....
3.02.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sebze-Meyve Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sebze-meyve fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.