Şebnem Ferah

Şebnem Ferah

Son dakika şebnem ferah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şebnem ferah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şebnem ferah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şebnem Ferah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şebnem ferah gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 şebnem ferah haberi bulunmuştur. Tüm şebnem ferah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teoman'dan evlilik açıklaması! Şebnem Ferah ile ilgili sözleri çok konuşulmuştu
Teoman'dan evlilik açıklaması! Şebnem Ferah ile ilgili sözleri çok konuşulmuştu Bir süredir yalnızca konser veren Teoman, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarının röportaj isteğini geri çevirmeyen ünlü isim, "Kendimi yarı emekli sayıyorum" diyerek kariyer planlamasından bahsetti. Geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı Şebnem Ferah için "Yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız" açıklamasını yapan ünlü şarkıcı, bu sözlerine de açıklık getirdi.
30.09.2022 Magazin
Teoman’ın Şebnem Ferah'la evlilik açıklaması kafaları karıştırdı!
Teoman’ın Şebnem Ferah'la evlilik açıklaması kafaları karıştırdı! Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Şebnem Ferah ve Teoman yıllardır hayranları tarafından birbirlerine yakıştırılıyordu. Bütün açıklamalarında arkadaş olduklarını vurgulayan ikiliden Teoman, yıllar sonra kafaları karıştıran bir açıklama yaptı.
24.09.2022 Magazin
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı!
Cem Adrian hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı! Ünlü sanatçı Cem Adrian, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesindeydi. Adrian, iki saatlik performansı boyunca seslendirdiği şarkılarla etkinlik alanını dolduran yüzlerce hayranına unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.
18.07.2022 Magazin
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Şebnem Ferah aylar sonra ortaya çıktı!
Şebnem Ferah aylar sonra ortaya çıktı! Pandemi dönemini evinde geçiren Şebnem Ferah, uzun bir sürenin ardından ilk kez görüntülendi. Kendine has giyim tarzı ve elindeki çiçeklerle dikkatleri üzerinde toplayan şarkıcı, muhabirlerin albüm sorusuna yanıt verdi.
23.10.2021 Magazin
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Melisa Sözen evlilik sorularından kaçtı!
Melisa Sözen evlilik sorularından kaçtı! Ünlü oyuncu Melisa Sözen, sokağa çıkma kısıtlamasında Cihangir’de görüntülendi. Sözen'e, Harun Tekin ile ne zaman evleneceği sorulunca kaçamak cevaplar verdi.
1.03.2021 Magazin
Şebnem Ferah şok etti! Bir yıldır...
Şebnem Ferah şok etti! Bir yıldır... Şebnem Ferah, koronavirüsün ilk görüldüğü mart ayından bu yana evinden çıkmıyor. 49 yaşındaki Ferah, misafir de kabul etmiyor
8.02.2021 Magazin
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
Şebnem Ferah duygulandırdı!
Şebnem Ferah duygulandırdı! Şarkıcı Şebnem Ferah, Elazığ'da yaşanan deprem sonrasında yaptığı paylaşım ve yazdığı duygusal satırlarla dikkat çekti.
26.01.2020 Magazin
Şebnem Ferah'tan yılın ilk konseri!
Şebnem Ferah'tan yılın ilk konseri! New York’ta verdiği bir seri konser sonrası ayağının tozu ile Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan Şebnem Ferah, şarkılarıyla 4000 kişiye unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.
13.01.2020 Kültür Sanat
Şebnem Ferah: Bu yıl aldığım en güzel hediye!
Şebnem Ferah: Bu yıl aldığım en güzel hediye! Şebnem Ferah, Bostancı Gösteri Merkezi’nde 4 bin kişinin karşısına çıktı.
13.01.2020 Magazin
Kapanışı Şebnem Ferah yaptı!
Kapanışı Şebnem Ferah yaptı! Harbiye Açıkhava konserleri 27 Ekim Pazar akşamı Şebnem Ferah konseri ile sona erdi
28.10.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali sona erdi
Zeytinli Rock Festivali sona erdi 6’ncısı düzenlenen Zeytinli Rock Festivali sona erdi.
4.09.2019 Kültür Sanat
Kadın cinayetlerine dikkat çekti
Kadın cinayetlerine dikkat çekti Şebnem Ferah, Milyon Yapım Organizasyon tarafından altıncısı düzenlenen Zeytinli Rock Festivali’nin finalini yaptı.
2.09.2019 Magazin
Erdemli'de Teoman rüzgarı!
Erdemli'de Teoman rüzgarı! Ünlü rockçı Teoman sevenleriyle Erdemli'de buluştu.
16.08.2019 Kültür Sanat
Festival 15 Ağustos başlıyor
Festival 15 Ağustos başlıyor Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının sahne alacağı MilyonFest Mersin / Erdemli 15-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.
14.08.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
1.08.2019 Kültür Sanat
"Şekerle mi yıkandınız?"
"Şekerle mi yıkandınız?" Milyon Yapım organizasyonuyla Hatay’ın Arsuz ilçesinde düzenlenen 4 günlük müzik festivali ‘MilyonFest Arsuz’da üçüncü günün kapanışını Şebnem Ferah yaptı.
29.07.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İstanbul başlıyor!
MilyonFest İstanbul başlıyor! Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenerek İstanbul'daki en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan MilyonFest İstanbul bu yıl 18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta başlıyor Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
2.07.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İstanbul  18 - 21 Temmuz'da
MilyonFest İstanbul 18 - 21 Temmuz'da Geçen yıl ilki düzenlenen, İstanbul'daki en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan MilyonFest İstanbul bu yıl 18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında yine Milyon Beach Kilyos'da düzenlenecek.
31.05.2019 Kültür Sanat
Sahnede doğum günü
Sahnede doğum günü Şebnem Ferah, 47’nci yaşını Ankara Milyon Performance Hall’deki konserinde kutladı.
14.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şebnem Ferah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şebnem ferah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.