Sdk

Sdk

Son dakika sdk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sdk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sdk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sdk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sdk gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 sdk haberi bulunmuştur. Tüm sdk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı?
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı? Twitch hacklendi mi, sorusuna yanıt aranıyor. Amazon’un sahibi olduğu sosyal paylaşım ve video platformu, özellikle online oyun oynayanların yoğun olarak kullandığı Twitch'in dün gece hacklendiği ortaya çıktı. Twitch gelirleri sızdırıldı mı?
7.10.2021 Gündem
BES fon tutarı 86 milyar TL
BES fon tutarı 86 milyar TL BES’te katılımcılara ait fon tutarı, devlet katkısı ile birlikte 86 milyar lirayı buldu. 2017 Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik Faaliyetleri Hakkındaki Rapora göre de fon tutarının GSYİH’ye oranı %2.5’e yükselerek son 5 yılın zirvesine ulaştı.
19.10.2018 Ekonomi
iPhone uygulamaları değişiyor! Süre verildi
iPhone uygulamaları değişiyor! Süre verildi iPhone uygulamaları değişiyor! Apple, uygulama geliştiricilerine gönderdiği e-postada yeni güncellemelerin iPhone X ve iOS 11 desteği içermesinin zorunlu hale getirildiğini açıkladı
9.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram o uygulamayı kapattı
Instagram o uygulamayı kapattı Instagram, Apple’ın akıllı saati için geliştirdiği Watch uygulamasını mağazadan kaldırdı
3.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan çok farklı bir Siri geliyor!
Apple'dan çok farklı bir Siri geliyor! Apple'ın Amazon Echo'ya rakip olacak bir ürün üzerinde çalıştığı rapor edildi...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Android'de sıkça duyduğumuz "adb" nedir?
Android'de sıkça duyduğumuz "adb" nedir? Android kaynaklarında adına sıkça rastladığımız "adb" neyin nesi; ne işe yarıyor?
9.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Microsoft Build konferansında yapay zeka teknolojilerini duyurdu
Microsoft Build konferansında yapay zeka teknolojilerini duyurdu Kurumlara ve bireylere daha fazlasını başarabilmeleri için güç katmayı misyon edinen Microsoft, ABD'de düzenlenen Build Geliştiriciler Konferansı'nda yapay zeka servislerinin ön izlemesini duyurdu.
31.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Çarpıcı araştırma! Dolandırılırsanız...
Çarpıcı araştırma! Dolandırılırsanız... Bankaların ve ödeme hizmetleri şirketlerinin 3’te 1’i dolandırıcılık için “olay gerçekleştirdiğinde ilgileniriz” eğiliminde
23.12.2015 Ekonomi
Facebook'a Apple desteği
Facebook'a Apple desteği Apple’ın yaptığı oldukça stratejik iki hamle olan watchOS ve tvOS işletim sistemleri ilk meyvelerini vermeye başladı...
17.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Android 6.0 hayatımıza giriyor
Android 6.0 hayatımıza giriyor Google, her ay Android sürümlerinin kullanım oranlarını paylaşıyor. Bu sayede hangi sürümün ne kadar kullanıldığını yüzdesel olarak görebiliyoruz. Dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android için bu önemli bir oran haline geliyor.
4.12.2015 Bilim ve Teknoloji
İşte yeni Facebook Messenger
İşte yeni Facebook Messenger Facebook F8 konferansında, Messenger Platform adını verdiği ve Facebook’un mesajlaşma uygulaması Messenger’ı bir platform haline getiren yeni hizmetlerini duyurdu.
26.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Android 5.0 Lollipop'un SDK'sı artık indirilebilir
Android 5.0 Lollipop'un SDK'sı artık indirilebilir Geliştiriciler şimdi uygulamalarını Android 5.0 ile uyumlu hale getirebilecek.
18.10.2014 Bilim ve Teknoloji
SGK'dan flaş karar!
SGK'dan flaş karar! TÜRKİYE’de, geçtiğimiz hafta SGK’nın bazı tıbbi cihaz tarifesinde indirime gitmesiyle ameliyatların durduğu iddiaları gündeme otururken, bazı tıbbi ürünlerde önemli oranlarda fiyat arttırıldığı ortaya çıktı.
14.10.2014 Ekonomi
Mobilden Facebook kullananlar dikkat!
Mobilden Facebook kullananlar dikkat! iOS ve Android için sunulmakta olan Facebook SDK'sının (yazılım geliştirme kitinin), Facebook'a oturum açma işleviyle ilgili ciddi bir güvenlik açığına sahip olduğu anlaşıldı...
8.07.2014 Bilim ve Teknoloji
Nokia, yeni Lumia''larını tanıttı
Nokia, yeni Lumia''larını tanıttı Nokia, yeni Lumia''ları ile birlikte Windows Phone 8.1''i duyurdu.
3.04.2014 Bilim ve Teknoloji
Google'ın gözlüğüne Sony meydan okuyacak
Google'ın gözlüğüne Sony meydan okuyacak Google'a akıllı gözlük konusunda meydan okuyan devlere bir yenisi daha eklendi.
12.03.2014 Bilim ve Teknoloji
Google''ın Glass gözlüğüne yeni rakip geldi!
Google''ın Glass gözlüğüne yeni rakip geldi! İşte Intel''in desteğiyle üretilen yeni akıllı gözlük Recon Jet
30.09.2013 Bilim ve Teknoloji
Panasonic''den yeni kamera
Panasonic''den yeni kamera Panasonic, yenilikçi çözümlerini IBC 2013 etkinliğinde tanıttı.
25.09.2013 Bilim ve Teknoloji
Qualcomm, yeniliklerde sınır tanımıyor
Qualcomm, yeniliklerde sınır tanımıyor Qualcomm Incorporated, bugün, bağlı şirketi olan Qualcomm Retail Solutions Inc.''ın Android ve iOS işletim sistemlerine yönelik mobil bağlam farkındalık platformu Gimbal™ geliştirmelerini yayınladığını açıkladı.
16.07.2013 Bilim ve Teknoloji
Nokia''dan büyük adım!
Nokia''dan büyük adım! Nokia Imaging SDK artık developer.nokia.com’da!
15.07.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung ve Intel tarafından geliştirilen Tizen''e ait gelişmeler yaşanıyor!
Samsung ve Intel tarafından geliştirilen Tizen''e ait gelişmeler yaşanıyor! Sitemin geliştirilmesi adına SDK ve kaynak kodları yayınlanırken ayn zamanda bazı görsellerde ortaya çıktı.
18.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Nokia cephesinden Google''a eleştiri
Nokia cephesinden Google''a eleştiri Android''e geçeceği yönde uzun süre haberler yapılan Nokia cephesinde, sisteme eleştiriler geliyor.
25.01.2013 Bilim ve Teknoloji
2013 rekorlar yılı olacak!
2013 rekorlar yılı olacak! 209.6 milyar dolarlık ciro bekleniyor
13.01.2013 Bilim ve Teknoloji
Windows Phone kazanma şansı burada
Windows Phone kazanma şansı burada LG''den Windows Phone telefon hediye!
18.11.2012 Bilim ve Teknoloji
Microsoft''tan bulut depolama SDK''ları yayınlandı
Microsoft''tan bulut depolama SDK''ları yayınlandı Windows Phone geliştiricilerine müjde!
18.11.2012 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Sdk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sdk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.