Nokia

Nokia

Son dakika Nokia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nokia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nokia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nokia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nokia gelişmeleri de dahil olmak üzere 977 nokia haberi bulunmuştur. Tüm nokia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli ürünler kullanılarak oluşturulan uçtan uca 5G şebekesi üzerinden ticari 5G telefonlar aracılığıyla çeşitli 5G arama ve veri aktarımı senaryolarının test edildiğini belirterek, piyasaya yerli ve milli 5G ürün arz edeceklerini söyledi.
23.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Almanya'dan otomotiv devine son dakika yasak kararı!
Almanya'dan otomotiv devine son dakika yasak kararı! Almanya, internet bağlantısı özelliği olan Ford otomobillerine ülke çapında satış ve üretim yasağı getirdi.
21.05.2022 Dünya
Cezaevi aramasında yakalanmamak için cep telefonu yuttu
Cezaevi aramasında yakalanmamak için cep telefonu yuttu Hindistan'da yakalanmaktan korkan tutuklu, cep telefonunu yuttu. Adı açıklanmayan adam yapılan operasyonla kurtarıldı. Endoskopiyi yapan Dr. Siddharth Srivastava, şimdiye kadar 10 benzer vaka gördüğünü söyledi.
20.01.2022 Dünya
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
"5G ve artırılmış gerçeklik ile "uzaktan teknik destek"
"5G ve artırılmış gerçeklik ile "uzaktan teknik destek" 5G üzerinden uzaktan bakım ve teknik destek hizmetlerini, artırılmış gerçeklik teknolojisini testi yapıldı. Bu kapsamda sahadaki teknisyene, merkezdeki uzman tarafından uzaktan bakım ve teknik destek platformu üzerinden artırılmış gerçeklik destekli, gerçek zamanlı, yüksek çözünürlüklü, destek sağlandı.
2.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Doktorlar şok oldu! En son versiyonu hastanın midesinden çıktı
Doktorlar şok oldu! En son versiyonu hastanın midesinden çıktı Dünyayı şaşırtan olay Kosova'nın başkenti Piriştine'de yaşandı. 33 yaşındaki bir hastayı ameliyata alan doktorlar, gördükleri manzara karşısında adeta şok yaşadı. Hastanın midesinden, Nokia 3310'un yenilenmiş versiyonu çıktı. Uzmanlar, telefonunun bataryasından kaynaklanan kimyasallar nedeniyle telefonun yutulmasının ölümcül sonuçlar doğurabileceğini söyledi.
5.09.2021 Dünya
Nokia 6310 efsanesi kaldığı yerden devam edecek
Nokia 6310 efsanesi kaldığı yerden devam edecek Nokia 6310 yenilenmiş haliyle satışa çıkıyor. Cazip fiyatı ile beğeniye sunulan cihaz, üç farklı renk seçeneği ile geliyor. En önemli yenilik ise pili. İşte detaylar...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Hazirandan itibaren geçerli olacak. Avrupa’da 5 mobil operatör daha sürdürülebilir özelliğe sahip cep telefonlarını belirlemek için yeni tüketici etiketini duyurdu. İlk olarak 12 tedarikçinin telefonlarını değerlendirecek olan Çevresel Derecelendirme (Eco Rating) etiketi, 2021 Haziran'dan itibaren Türkiye dahil Avrupa genelinde kullanılmaya başlanacak
25.05.2021 Ekonomi
5G’de yeni dünya rekoru!
5G’de yeni dünya rekoru! Türk Telekom, yeni teknolojileri deneyen, üreten ve ihraç eden ülkeler arasında olma hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor. 5G test şebekesi üzerinde Nokia ile gerçekleştirdiği denemede operatör, 4.5 Gbps üzeri hızlara ulaşarak dünya rekoru kırdı.
21.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple, akıllı telefon satışında Samsung'u geçti
Apple, akıllı telefon satışında Samsung'u geçti Küresel bazda 2020’nin son çeyreğinde 16 milyon daha çok akıllı telefon satılırken, Apple yüzde 23,4 pazar payı ile Samsung'u geçmeyi başardı.
11.02.2021 Bilim ve Teknoloji
STM'nin yeni Genel Müdürü Özgür Güleryüz oldu
STM'nin yeni Genel Müdürü Özgür Güleryüz oldu STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ Genel Müdürlüğüne Özgür Güleryüz atandı.
20.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Dünyada 5G hız rekoru kırdı
Dünyada 5G hız rekoru kırdı Nokia, 19 mayısta Dallas, Teksas'taki Over-the-Air (OTA) şebekesinde en yüksek 5G hızına ulaştığını duyurdu.
22.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Nokia, yeni akıllı telefonlarıyla geliyor!
Nokia, yeni akıllı telefonlarıyla geliyor! Dünyanın önde gelen telefon üreticilerinden biri olan Nokia, yeni akıllı telefonlarının duyurusu için gün sayıyor. 19 Mart tarihinde görücüye çıkması beklenen telefonlar, sektörü hareketlendireceğe benziyor.
5.03.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor WhatsApp, 1 Şubat 2020 itibarıyla destek vermeyi keseceği Android ve iOS işletim sistemi ile çalışan telefonları açıkladı.
28.01.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte dünyanın en çok satan telefonları...
İşte dünyanın en çok satan telefonları... 2019 yılının en çok satan telefonu hangisi? Bugüne dek dünyanın en çok satan telefonun hangi markanın hangi model telefonu olduğunu biliyor musunuz? İşte şaşırtan o telefonlar...
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Yeni Motorola Razr özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı
Yeni Motorola Razr özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı Efsane telefon Motorola Razr yeniden geliyor. Döneminde en çok tercih edilen markalardan biri olan Motorola telefon rekabetine katılıyor. Katlanabilir özelliği dışında, açıldığında normal dokunmatik telefona dönüşen Motorola’nın özellikleri ise şaşkın bırakıyor. İşte Motorola Razr telefonun detayları…
15.11.2019 Bilim ve Teknoloji
AB, ABD'li şirketlere karşı yeni tarifeler getirmeye hazırlanıyor
AB, ABD'li şirketlere karşı yeni tarifeler getirmeye hazırlanıyor Avrupa Birliği (AB) yetkililerinin, ABD Başkanı Donald Trump’ın ticaret savaşları politikası ve ABD merkezli teknoloji devleri Google, Apple, Amazon, Microsoft ve Facebook’a karşı alınacak önlemler hakkında 173 sayfalık bir plan hazırladığı bildirildi.
23.08.2019 Dünya
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Nokia 3 için Android Pie güncellemesi
Nokia 3 için Android Pie güncellemesi 2017’de Türkiye’de piyasaya sürülen Nokia 3 ile birlikte Android 9 Pie'da çalışan Nokia akıllı telefonların sayısı 19'a yükseldi.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Nokia 8110'e WhatsApp desteği
Nokia 8110'e WhatsApp desteği Geçtiğimiz gene tanıtılan ve büyük ilgi toplamayı başaran Nokia 8110'a WhatsApp desteği geliyor. Muz telefon olarak adlandırılan cihaz akıllı telefon gibi görünese de birçok popüler uygulamayı da beraberinde çalıştırma yeteneğine sahip.
5.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Nokia 3.2 resmi olarak tanıtıldı!
Nokia 3.2 resmi olarak tanıtıldı! HMD Global, Nokia'nın en yeni giriş seviyesi modeli Nokia 3.2’yi resmi olarak tüketicilerin beğenisine sundu.
21.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Nokia 5.1 Türkiye'de satışa çıktı!
Nokia 5.1 Türkiye'de satışa çıktı! Üst düzey performans ve tasarımı, kavisli 5.8 inç ekranıyla sunan Nokia 5.1 Plus, Turkcell satış kanallarında 1999 TL fiyatı ve 12 taksit imkanıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.
21.03.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Nokia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nokia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.