Scarlett Johansson Film

Scarlett Johansson Film

Son dakika Scarlett Johansson film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Scarlett Johansson film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Scarlett Johansson film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Scarlett Johansson Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan scarlett johansson film gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 scarlett johansson film haberi bulunmuştur. Tüm scarlett johansson film haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki hafta arayla iki farklı erkekle yakalandı!
İki hafta arayla iki farklı erkekle yakalandı! 17 Haziran’da ünlülerin avukatlığını yapan Kevin Yorn ile el ele yürüyen Scarlett Johansson, önceki gün 'Saturday Night Live' oyuncusu Colin Jost'la samimi halde objektiflere yakalandı.
6.07.2017 Magazin
Scarlett Johansson avukatı Kevin Yorn ile el ele
Scarlett Johansson avukatı Kevin Yorn ile el ele Boşanma aşamasında olan; BAFTA ödüllü Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson, avukatı Kevin Yorn ile el ele görüntülendi.
22.06.2017 Magazin
Scarlett Johansson: Emzirmek benim için önemliydi!
Scarlett Johansson: Emzirmek benim için önemliydi! Dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson, eşi Romain Dauriac'in kendisi hakkında ortaya attığı iddialara cevap verdi.
30.03.2017 Magazin
Scarlett Johansson'a büyük ilgi
Scarlett Johansson'a büyük ilgi Scarlett Johansson, önceki gün yeni filmi 'Ghost in the Shell'in Paris'teki galasına katıldı.
23.03.2017 Magazin
Scarlett Johansson boşanıyor!
Scarlett Johansson boşanıyor! Scarlett Johansson, Fransız eşi Romain Dauriac'a boşanma davası açtı.
8.03.2017 Magazin
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı Peaky Blinders dizisinde Thomas Selby karakterini canlandıran Cillian Murphy internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı...
10.05.2020 Gündem
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri?
2020 Oscar adayları belli oldu! 2020 Oscar adayları kimler? En film adaylar hangileri? Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılında Los Angeles’ta verilmeye başlanan Oscar ödülleri, bu yıl 92. Kez düzenlenecek.
13.01.2020 Gündem
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İlk fragman geldi!
Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İlk fragman geldi! Marvel'ın Yenilmezler (Avengers) ekibinin yetenekli casusu Natasha Romanoff, nam-ı diğer Black Widow'un (Kara Dul) solo filminin fragmanı merak ediliyordu. Güzel oyuncu Scarlett Johansson’un başrolünü üstlendiği Black Widow (Kara Dul) filminden ilk fragman paylaşıldı. Scarlett Johansson başrolde olduğu film 1 Mayıs 2020'de seyirciyle buluşacak. Peki, Black Widow filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
3.12.2019 Gündem
Bu yıl çok ses getirdiler
Bu yıl çok ses getirdiler 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nde Hollywood’un ses getiren yapımları ödüllerine kavuştu
13.08.2018 Magazin
'Lucy 2' filmi geliyor...
'Lucy 2' filmi geliyor... 'Lucy' filminin ikincisi için hazırlıklara başlandı.
4.10.2017 Kültür Sanat
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi Atv’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah saatlerinde Atv’de Hafta Sonu programı ile birlikte başlayacak. Daha sonra, Atv yayın akışı sabah kuşağı Kertenkele, Aşk ve Mavi ve Kanatsız Kuşlar gibi dizilerle devam edecek. Akşam kuşağında ise Hafta Sonu Atv Ana Haber sonrası Yenilmezler ve Şu An Muhteşem adlı iki yabancı sinema ekranlara geliyor olacak.
29.09.2021 Gündem
Yeni filminin ismi belli
Yeni filminin ismi belli Wes Anderson, yeni animasyon filmini açıkladı...
21.12.2016 Magazin
İstanbul Film Festivali başlıyor
İstanbul Film Festivali başlıyor İKSV tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan “İstanbul Film Festivali”, 7-17 Nisan arasında sinemaseverlerle buluşacak. 221 filmin gösterileceği festivalde öne çıkanları seçtik.
1.04.2016 Arşiv
Hem ‘Yenilmezler’ hem ‘durdurulamaz’
Hem ‘Yenilmezler’ hem ‘durdurulamaz’ Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren...
4.05.2015 Magazin
Avustralya’nın Oscar’ında kahkaha sesleri
Avustralya’nın Oscar’ında kahkaha sesleri Avustralya’nın Oscar töreni olarak adlandırılan Sydney Akademi Ödülleri’nin Amerika ayağı için yapılan gala gecesine Russell Crowe ve yakın arkadaşı Avustralyalı yıldız Nicole Kidman’ın arasında geçen espriler damgasını vurdu...
1.02.2015 Magazin
Steve Jobs filmine sürpriz oyuncu
Steve Jobs filmine sürpriz oyuncu Ünlü yönetmen Danny Boyle’un Apple’ın kurucusu ve CEO’su Steve Jobs’un hayatını beyaz perdeye taşıyacağı yeni filminden detaylar medyaya sızmaya başladı...
27.11.2014 Magazin
Erkekler onu seçti!
Erkekler onu seçti! En seksi kadın...
2.05.2014 Magazin
Scarlett Johansson'lı 'Lucy' filmi geliyor..
Scarlett Johansson'lı 'Lucy' filmi geliyor.. Scarlett Johansson'lı 'Lucy' filmi 8 Ağustos'ta vizyona girecek...
3.04.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Scarlett Johansson Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki scarlett johansson film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.