Savcı Sayan

Savcı Sayan

Son dakika Savcı Sayan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Savcı Sayan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Savcı Sayan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savcı Sayan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savcı sayan gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 savcı sayan haberi bulunmuştur. Tüm savcı sayan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalp krizi geçiren Savcı Sayan, taburcu oldu
Kalp krizi geçiren Savcı Sayan, taburcu oldu Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, tedavisinin ardından bugün sabah saatlerinde taburcu edildi.
21.05.2023 Gündem
Savcı Sayan Kalp krizi geçirmişti! Doktoru açıkladı:  Taburcu etmeyi planlıyoruz
Savcı Sayan Kalp krizi geçirmişti! Doktoru açıkladı: Taburcu etmeyi planlıyoruz Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo oldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, "Sayan’ın durumu şu an iyi, yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.
20.05.2023 Gündem
AK Parti'li Savcı Sayan kalp krizi geçirdi
AK Parti'li Savcı Sayan kalp krizi geçirdi AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan, seçim çalışmaları için gittiği Aydın'da kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Sayan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir Ağrı-Patnos yolu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı bağlantı ile katıldığı törenle açıldı. Erdoğan, yaklaşık 2,5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen bu yol sayesinde, Ağrı ile Patnos arasındaki mesafenin 1 saatten 35 dakikaya ineceğini söyledi. Erdoğan, "2022 yılı 3. çeyrek büyüme rakamları, doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir." dedi.
1.12.2022 Siyaset
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir
AK Partili Özhaseki: CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir Uşak’ta açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; “CHP’liler gibi ajanslara trilyonlar aktarmıyoruz. CHP Belediyesi denilince akla; çöp, çamur ve yolsuzluk gelir. Biz, AK Partili belediyeler olarak 20 yıldır çalışkanlığımızla ve dürüstlüğümüzle iftihar ediyoruz” dedi.
3.08.2022 Siyaset
Başkan Sayan’dan 15 Temmuz mesajı
Başkan Sayan’dan 15 Temmuz mesajı Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
15.07.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Orman yangınları her bir vatandaşımızı derinden üzmektedir. Cezaların yeniden ele alınmasında fayda görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın konuşmaları, bizim için ayrıca talimattır. Bakanlık olarak çalışmaya başladık. Çalışmalar somutlaşınca Cumhurbaşkanı'mız ve kamuoyuna açıklayacağız" dedi.
25.06.2022 Siyaset
Türk Yıldızları'ndan Ağrı'nın kurtuluş yıl dönümünde gösteri uçuşu
Türk Yıldızları'ndan Ağrı'nın kurtuluş yıl dönümünde gösteri uçuşu Türk Hava Kuvvetleri akrobesi timi Türk Yıldızları, Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümünde gösteri uçuşu yaptı. Halk, gökyüzünde şov yapan Türk Yıldızları'nı cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı.
15.04.2022 Gündem
Bulduğu 70 bin lira değerindeki altınları teslim etti!
Bulduğu 70 bin lira değerindeki altınları teslim etti! Ağrı'da Cesim Karakurt, gelin almaya gittiği evin önünde bulduğu 70 bin lira değerindeki ziynet eşyasını sahibine teslim etti.
27.09.2021 Yaşam
Karaismailoğlu: 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptık
Karaismailoğlu: 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptıklarını söyledi.
24.09.2021 Ekonomi
Bakan Soylu'nun amcası Hüseyin Soylu son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Soylu'nun amcası Hüseyin Soylu son yolculuğuna uğurlandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, kanser tedavisi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden amcası Hüseyin Soylu, son yolculuğuna uğurlandı.
8.08.2021 Siyaset
AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı'na saldırı girişimi: 6 gözaltı
AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı'na saldırı girişimi: 6 gözaltı Ağrı'da, AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı binasına molotofkokteyli atmak isteyen 3 zanlının da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.
20.06.2021 Gündem
Fatma Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına yeniden seçildi
Fatma Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına yeniden seçildi Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeniden seçildi.
31.05.2021 Siyaset
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan yeni haber!
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan yeni haber! Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yakalandığı koronavirüsü atlattı. Taburcu edilen Sayan Twitter hesabından yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçtiğini belirtti.
13.05.2021 Gündem
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan kötü haber!
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan kötü haber! Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını bildirdi.
6.05.2021 Gündem
Doğu buz kesti! Ağrı eksi 32.7 derece
Doğu buz kesti! Ağrı eksi 32.7 derece Doğu Anadolu Bölgesi'nde en soğuk yerleşim birimi, sıfırın altında 32.7 derece ile Ağrı'nın Hamur ilçesi oldu. Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü bölgede, birçok yerleşim biriminde gece hava sıcaklığı eksi 30 dereceyi aştı.
22.01.2021 Yaşam
Savcı Sayan'ı tehdit eden kişi belirlendi!
Savcı Sayan'ı tehdit eden kişi belirlendi! Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyada ölümle tehdit edilmesiyle ilgili olarak, “AB’ye ve İsviçreli yetkililere mektup yazacağım. Bu, HDP’li birinin başına gelmiş olsaydı dünyayı ayağa kaldırırlardı. Seçilmiş belediye başkanıyım, üstelik Kürdüm ama tık yok” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla harekete geçen emniyet güçleri, Sayan’ı tehdit eden kişinin İsviçre’de yaşayan Abdülkadir Aktürk olduğunu saptadı.
23.12.2020 Siyaset
Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı
Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci yazar Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı. Yakalandığı koronavirüse nedeniyle yaşamını yitiren Kekeç için Eyüpsultan Camii'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazede taziyeleri Kekeç'in ağabeyi Nusret Kekeç, kardeşi Hüseyin Kekeç ve amcası Derviş Kekeç kabul etti.
16.11.2020 Yaşam
Şehit Teğmen Aslan, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Aslan, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde düzenlenen Pençe- Kaplan operasyonunda, PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Harun Aslan (27), memleketi Ağrı'da gözyaşları arasında toprağa verildi.
18.09.2020 Gündem
Üs bölgesine roketatarlı saldırı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var
Üs bölgesine roketatarlı saldırı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var Milli Savunma Bakanlığınca, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde iki askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı bildirildi.
18.09.2020 Gündem
3 belediye başkanı AK Parti'ye geçti
3 belediye başkanı AK Parti'ye geçti Ağrı'nın Eleşkirt İlçe Belediye Başkanı Saadet Partili (SP) Ramazan Yakut, Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Demokrat Partili (DP) Selami Demirtaş ve aynı partiden Yücekapı Belde Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.
14.07.2020 Siyaset
Bakan Soylu, İran sınırında incelemelerde bulundu
Bakan Soylu, İran sınırında incelemelerde bulundu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı-İran sınırında yapımı tamamlanmak üzere olan sınır duvarında incelemelerde bulundu.
6.06.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan sert tepki! 'Siyasete en büyük darbe terördür'
Bakan Soylu'dan sert tepki! 'Siyasete en büyük darbe terördür' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Birkaç gündür Meclis'teki milletvekillerinin hukukun gereği milletvekili statüsünün üzerinden alınması sebebiyle 'darbe' sözü üretmeye çalışıyorlar. Allah’ınızı severseniz, siyasete en büyük darbe terördür. Ülkeye en büyük darbe terördür. Terörü, darbeyi meşrulaştırmak için hukukun, demokrasinin, kardeşliğin yolunu tıkamakla eş tutmayınız." açıklamasında bulundu.
6.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savcı Sayan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savcı sayan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.