Şaşırtan Durum

Şaşırtan Durum

Son dakika şaşırtan durum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şaşırtan durum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şaşırtan durum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaşırtan Durum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaşırtan durum gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 şaşırtan durum haberi bulunmuştur. Tüm şaşırtan durum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Berkay ile ilgili şaşırtan durum! İki yıl men edildi
Şarkıcı Berkay ile ilgili şaşırtan durum! İki yıl men edildi 2018 senesinde eğlencenin dozunu kaçırarak, aracıyla trafiği birbirine katan Berkay Şahin, 2023'ün ilk günlerinde alkollü bir şekilde trafik çevirmesine takıldı. Alkolmetreyi üflememek için polisle tartıştığı iddia edilen Berkay'ın, iki yıl trafikten men edildiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Ada Şahin'in aracı olay yerinde bırakarak uzaklaştığı da konuşulanlar arasında.
6.01.2023 Magazin
12 gün boyunca dönen koyunların gizemi çözüldü
12 gün boyunca dönen koyunların gizemi çözüldü Çin'de meydana gelen olay dünyayı şaşkına çevirdi. Çin’in İç Moğalistan Özerk Bölgesi’ne bağlı Baotou’daki bir çiftlikte onlarca koyun bir daire oluşturarak 12 gün boyunca hiç durmadan dönmeye devam etti. Dünya manşetlerinde yerini alan görüntünün ardından koyunların aralıksız dönerek çember oluşturmasının nedeni ortaya çıktı.
25.11.2022 Dünya
10 dakikada 12 enerji içeceği içti sonrası kabus!
10 dakikada 12 enerji içeceği içti sonrası kabus! Arkadaşlarına şov yapmak için 10 dakikada 12 enerji içeceği içen adam ölümle burun buruna geldi. Hastanede yapılan testler doktorları bile şaşırtan durumu ortaya çıkardı.
18.11.2022 Dünya
21 yaşındaki üniversite öğrencisinden kahreden haber!
21 yaşındaki üniversite öğrencisinden kahreden haber! Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı'na arkadaşlarıyla birlikte gelen Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi İsa Yiğit (21) yüzmek için girdiği Köprüçay Irmağı'nda boğularak hayatını kaybetti.
6.06.2022 Yaşam
Yılanın ısırdığı hemşireden kötü haber! Entübe edildi
Yılanın ısırdığı hemşireden kötü haber! Entübe edildi Antalya'nın Manavgat ilçesinde hemşire Ayşegül Özünal, evinin bahçesinde yılan ısırması sonucu kaldırıldığı hastanede entübe edildi.
6.06.2022 Yaşam
Hırsızların girdiği iş yerinin kamera görüntülerinde şaşırtan durum!
Hırsızların girdiği iş yerinin kamera görüntülerinde şaşırtan durum! Nevşehir bir iş yerine aynı gece 5 defa giren 3 maskeli hırsız, 45 dakika boyunca hırsızlık yaptı. Güvenlik kamerasını izleyen iş yeri sahibi şüphelilerin kameraya karşı el sallayarak oynadıklarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
6.06.2022 Yaşam
Ankara'da akıl almaz olay!
Ankara'da akıl almaz olay! Ankara'da küçük yaşta bir çocuğun iş makinesi kullandığı anlar pes dedirtti.
20.05.2022 Yaşam
Dün akşamdan beri kayıp olan gençten acı haber! Otomobilde ölü bulundu
Dün akşamdan beri kayıp olan gençten acı haber! Otomobilde ölü bulundu Diyarbakır'da dün akşam saatlerinden itibaren haber alınamayan 23 yaşındaki Süleyman Karaboğa, otomobil içerisinde ölü olarak bulundu. Vücudunda silah yarası ile darp izine rastlanılmayan Karaboğa'nın ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.
9.05.2022 Yaşam
Hatay'da görenleri şaşırtan durum! Sahil kenarında bulundu
Hatay'da görenleri şaşırtan durum! Sahil kenarında bulundu Hatay'ın Samandağ ilçesinde sahile kenarında telef olmuş bir inek bulundu.
9.05.2022 Yaşam
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şaşırtan durum! Bir anda ağlamaya başladı!
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şaşırtan durum! Bir anda ağlamaya başladı! 'Kim Milyoner Olmak İster'e katılan genç yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'yla konuşmaya başlayınca ağlamaya başladı. Durum karşısında şaşıran İmirzalıoğlu, yarışmacı Melisa Şimşek'i sakinleştirmek için "Heyecan seni güzelleştiriyor" dedi.
21.02.2022 Magazin
Galatasaray, Pasquale Sensibile ile anlaşma sağladı!
Galatasaray, Pasquale Sensibile ile anlaşma sağladı! Galatasaray Spor Kulübü'nde sportif direktörlük görevi için Pasquale Sensibile ile anlaşma sağlandı.
16.02.2022 Galatasaray
Altay'da Paixao sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti!
Altay'da Paixao sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti! Altay'ın tecrübeli golcüsü Marco Paixao, sözleşmesini tek taraflı feshetti. Portekizli oyuncu siyah-beyazlı formayla 1'inci Lig'de üst üste 3 kez gol kralı olarak tarih yazmıştı.
13.01.2022 Altay Spor
Türk futbolunda şaşırtan durum! Takım çalıştırmıyorlar! Fatih Terim, Şenol Güneş, Aykut Kocaman...
Türk futbolunda şaşırtan durum! Takım çalıştırmıyorlar! Fatih Terim, Şenol Güneş, Aykut Kocaman... Fatih Terim, Şenol Güneş, Sergen Yalçın, Aykut Kocaman, Okan Buruk ve Ersun Yanal gibi teknik direktörler şu an kulüpsüz. Şenol Güneş Milli Takım kariyeri sonrasında herhangi bir takım çalıştırmıyor.
13.01.2022 Şampiy10
Bağcılar'da yeni doğmuş bebek bulundu!
Bağcılar'da yeni doğmuş bebek bulundu! Bağcılar’da bir apartmanın arka bahçesinden ağlama sesleri duyan vatandaşlar, yeni doğmuş bir bebek buldu. Bebek sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülürken, polis ekipleri bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.
9.12.2021 Yaşam
Ev yangınında şaşırtan durum! 'Fotoğrafa ne lazımdı'
Ev yangınında şaşırtan durum! 'Fotoğrafa ne lazımdı' Kahramanmaraş'ta, bir dairede elektrikli battaniyeden çıkan yangında maddi zarar meydana geldi. Yangını haber alıp eve gelen Hacı Nariç, gülerek gazetecilere, "Fotoğrafa ne lazımdı?" diye sordu.
16.11.2021 Yaşam
Sivas'ta zeminden yükselen duman heyecanlandırdı!
Sivas'ta zeminden yükselen duman heyecanlandırdı! Sivas’ın Kangal ilçesinde zeminden yükseler yoğun duman yanar dağları andırsa da durum aslında hiç de görüldüğü gibi değil...
24.01.2021 Gündem
Görenleri şaşırtan durum! Dev balina kıyıya vurdu!
Görenleri şaşırtan durum! Dev balina kıyıya vurdu! 70 tonluk olduğu belirtilen bir balina İtalya’nın Sorrento limanı kıyısına vurdu. O anlar kameralara anbean yansıdı.
21.01.2021 Dünya
Polis aramasında şaşırtan durum! Oyuncak ayı içinden çıktı!
Polis aramasında şaşırtan durum! Oyuncak ayı içinden çıktı! Ataşehir'de şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde oyuncak ayı içine gizlenmiş ruhsatsız tabanca bulundu.
20.01.2021 Haber
İstanbul trafiğinde şaşırtan durum!
İstanbul trafiğinde şaşırtan durum! E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde seyir halinde olan lüks bir otomobil kapısı açık halde ilerledi. Otomobilde bir kişinin ayağını sarkıtarak yolculuk yapması ise görenleri şaşkına çevirdi.
18.10.2020 Yaşam
Görenleri şaşırtan durum! Tabutun içinden çıktı...
Görenleri şaşırtan durum! Tabutun içinden çıktı... Kastamonu'da meydana gelen hırsızlık olayları sonrası jandarma ekiplerince yapılan takipte, çalıntı olduğu düşünülen 2 silah camide bulunan tabuttan çıktı. Silahları tabuta gizleyen şahıs ise, uyuşturucu komasına girmiş halde bulundu.
4.03.2020 Gündem
Şaşırtan durum! Türkiye’nin en hızlı akan nehri...
Şaşırtan durum! Türkiye’nin en hızlı akan nehri... Türkiye’nin en hızlı akan nehri unvanına sahip olan Çoruh Nehri buz tuttu.
24.01.2020 Yaşam
Hollanda'da şaşırtan durum! Ülkeye gidemedi
Hollanda'da şaşırtan durum! Ülkeye gidemedi PSV Eindhoven forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma, yaşadığı pasaport krizi nedeniyle takımının Katar kampına gidemedi.
5.01.2020 Futbol
ABD'de şaşırtan durum! Çaldığı paraları etrafa saçtı
ABD'de şaşırtan durum! Çaldığı paraları etrafa saçtı ABD'de banka soyguncusu "Mutlu Noeller" diye bağırarak paraları etrafa saçtı.
25.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şaşırtan Durum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaşırtan durum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.