Sas

Sas

Son dakika SAS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SAS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SAS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sas gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.474 sas haberi bulunmuştur. Tüm sas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Şimdi yeni bir yarış başlıyor. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız. Sandık başında görevlilerimiz var. İlk sayım büyükşehir sayımlarıyla başlıyor. Daha sandık sonuçlarına bağlanmadan bizim arkadaşlarımız not alıyor ve SAS'a giriyor. 1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiğini sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur?
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur? Sela ne zaman, saat kaçta okunur? Sorusunun yanıtı bir Cuma günü daha gündem oldu. Cuma namazına katılmak için hazırlıklarını tamamlayan Müslümanlar, ibadetlerini yerine getirmek için heyecanla minarelerden yükselen ezanı bekliyor. Ezanın ardından minarelerden yükselen salavatlar, Hz. Muhammed (sas) ve diğer peygamberler için yapılan dualarla dolu olacak.
15.03.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Şile'de sahil boşaltıldı: Denizde 28 adet top mermisi bulundu!
Şile'de sahil boşaltıldı: Denizde 28 adet top mermisi bulundu! İstanbul Şile'de denizde görülen 28 top mermisi nedeniyle Sofular sahili boşaltıldı. Valilik, mühimmatların kontrollü olarak imha edileceğini açıkladı.
31.07.2023 Gündem
SAS Holding vurgunu olayında yeni görüntüler ortaya çıktı
SAS Holding vurgunu olayında yeni görüntüler ortaya çıktı İki yıl önce gaspçılar Sibel Koçan’ı öldürmüş, Süleyman Aydın ise 32. kattan atlayarak intihar etmişti. Çiftin başında olduğu saadet zincirinde operasyon sürüyor. Kardeş Sema Koçan’ın, vurgun parası 143 milyon TL’yi valiz ve kolilerle kaçırttığı görüntüler ortaya çıktı.
10.06.2023 Gündem
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı SAS Holding'in sahibi Süleyman Aydın'ın intiharı ve Sibel Koçan'ın öldürülmesinin ardından binlerce kişinin dolandırıldıkları iddiasıyla başlatılan soruşturmada, 71 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 11 ilde operasyon başlatıldı. Baskınlarda 50 şüpheli yakalandı.
2.06.2023 Gündem
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Japonya Hırvatistan'a penaltılarla elendi Hasan Şaş Galatasaray'ın eski yıldızı için 'Adamlığından gurur duydum' dedi
Japonya Hırvatistan'a penaltılarla elendi Hasan Şaş Galatasaray'ın eski yıldızı için 'Adamlığından gurur duydum' dedi Galatasaray'ın eski futbolcularından ve hocalarından biri olan Hasan Şaş, Hırvatistan-Japonya maçından sonra Yuto Nagatomo paylaşımında bulundu.
6.12.2022 Galatasaray
Güneş tutulması duası! Güneş tutulması sırasında hangi dualar okunur, Güneş tutulduğunda nasıl dua edilir?
Güneş tutulması duası! Güneş tutulması sırasında hangi dualar okunur, Güneş tutulduğunda nasıl dua edilir? Güneş tutulması duaları hakkında yapılan aramalar arttı. Resûlllah Güneş tutulmasında Küsûf namazı kıldırmış, Güneş açıldıktan sonra da ashabına şöyle buyurmuştur: "Şüphesiz güneş ve ay Allahu Teala'nın ayetlerinden iki ayettir. Bir kimsenin ölümü veya doğması yüzünden tutulmazlar. Bunu görünce Allah'a dua edin, Namaz kılın ve Sadaka verin!”  Peki, Güneş tutulması sırasında hangi dualar okunur, Güneş tutulduğunda nasıl dua edilir?
25.10.2022 Gündem
Cuma günü kandil mi, 7 Ekim Cuma günü ne kandili? Diyanet takvimine göre Mevlid Kandili 2022 ne zaman?
Cuma günü kandil mi, 7 Ekim Cuma günü ne kandili? Diyanet takvimine göre Mevlid Kandili 2022 ne zaman? Mevlid Kandili ne zaman, cuma günü kandil mi? Hz. Muhammed’in doğum günü nedeniyle İslam aleminde önemli olan Mevlid Kandili’nin ne zaman olacağı merak ediliyor. Rebiülevvel ayının 12. gecesine denk gelen kandil, Hz. Muhammed'in doğumu olara kutlanıyor. Peki, Cuma günü kandil mi, 7 Ekim Cuma günü ne kandili?
3.10.2022 Gündem
Hasan Şaş'a bomba teklif! 'Hakemler VAR'a gitmiyor sana ihtiyacımız var'
Hasan Şaş'a bomba teklif! 'Hakemler VAR'a gitmiyor sana ihtiyacımız var' Süper Lig'de 7 haftada 16 puan toplayan ve ezeli rakiplerine şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in Hasan Şaş'a teklifte bulunduğu öğrenildi. Okan Buruk'la birlikte Florya'da mesai harcamasını isteyen Özbek, hakem kararları konusunda da endişeye kapılırken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin konuyla ilgili Şaş'a "İlk 5 haftada VAR'a gitmediler eğer kenarda olursan bize güç katarsın' önerisini sunduğu bildirildi.
21.09.2022 Galatasaray
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi!
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi! En son Fatih Terim'in teknik heyeti arasında yer alan ve daha sonra görevinden ayrılan Hasan Şaş ile Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Okan Buruk'u ziyaret etmek için Florya'ya geldi.
14.09.2022 Galatasaray
Slovakya’da 3 bakan istifa etti: Hükümet meclisteki çoğunluğu kaybetti!
Slovakya’da 3 bakan istifa etti: Hükümet meclisteki çoğunluğu kaybetti! Slovakya’da Dışişleri, Adalet ve Eğitim Bakanları istifası ile Özgürlük ve Dayanışma Partisi (SAS) hükümetten desteğini çekmesinin ardından Başbakan Eduard Heger hükümeti meclisteki çoğunluğu kaybetti.
5.09.2022 Dünya
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi!
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi! Müslüman alemi için büyük öneme sahip dini günlerin başında Mevlid Kandili geliyor. Hz. Peygamber’in doğumu vesilesiyle Mevlid Kandili’nin denk geldiği hafta Mevlid-i Nebi yani kutlu doğu haftası haftası olarak kutlanıyor. Peki, 2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Mevlid Kandili'nin anlamı ve önemi!
21.08.2022 Dini Bilgiler
FIBV Milletler Ligi'nde Türkiye, Belçika'yı 3-1 ile geçti!
FIBV Milletler Ligi'nde Türkiye, Belçika'yı 3-1 ile geçti! Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIBV) 2022 Milletler Ligi’nde Türkiye, Belçika ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı mücadeleden Türkiye 3-1 galip ayrıldı.
5.06.2022 Voleybol
Kadir Gecesi edilen dualar kabul olur mu? Kadir gecesinde duaların kabul olması için hangi dua okunmalı, dua nasıl edilir?
Kadir Gecesi edilen dualar kabul olur mu? Kadir gecesinde duaların kabul olması için hangi dua okunmalı, dua nasıl edilir? Kadir Gecesi duaları ve ibadetleri yoğun ilgi görüyor. Bin geceden daha hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gece'si ile ilgili araştırmalar devam ederken “Kadir Gecesi edilen dualar kabul olur mu?” sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Peki, Kadir gecesinde dua nasıl yapılır, nasıl edilir? Kadir gecesinde duaların kabul olması için okunacak dua hangisidir?
27.04.2022 Dini Bilgiler
Mübarek Kadir Gecesi'nde yapılacak ibadetler nelerdir? İşte Kadir Gecesi’nde yapılması gerekenler!
Mübarek Kadir Gecesi'nde yapılacak ibadetler nelerdir? İşte Kadir Gecesi’nde yapılması gerekenler! Ramazan’ın bitmesine az bir süre kala idrak edilecek Kadir Gecesi, ibadetler, dualar, zikirler ve tebihatla geçirilecek hayırlı bir gecedir. Bin aydan daha hayırlı gece olarak nitelendirilen Kadir Gecesi müminler için bulunmaz fırsattır. Kadir Gecesi’ni ihya etmek için, kaza namazı kılmak; yoksa nafile namaz kılmak; tespih, tehlil ve zikirde bulunmak; işlenen günahlardan pişmanlık duyarak Yüce Allah’a tövbede bulunmak; Kur’an-ı Kerim’i çokça okumak; dua etmek; fakirleri, yetimleri, yaşlıları ve çocukları sevindirmek ve mümkünse itikâfa girmek yapılabilecekler arasındadır. Peki, Kadir Gecesi'nde yapılacak ibadetler nelerdir? Kadir Gecesi nasıl ibadet edilir? Kadir Gecesi’nde ne yapılır, hangi dualar okunur? İşte Kadir Gecesi’nde yapılması gerekenler!
27.04.2022 Ramazan
SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar?
SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar? İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişinde sabah saatlerinde fark edilen mayın benzeri yabancı cisim için SAS Timleri harekete geçti. Peki, SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar?
26.03.2022 Çalışma Hayatı
Ukrayna'da İngiltere ile Rusya’yı karşı karşıya getiren iddia! Şok uyarı: Anında tespit edip vuruyor
Ukrayna'da İngiltere ile Rusya’yı karşı karşıya getiren iddia! Şok uyarı: Anında tespit edip vuruyor Rusya ile Ukrayna savaşı devam ederken, bölgede var olduğu iddia edilen gönüllü savaşçılarla ilgili dikkat çeken bir tartışma yaşanıyor. Rusya hepsini tek tek tespit etti, anında vuruyor. İngiliz resmi makamları Ukrayna topraklarında askerlerinin bulunmadığını duyurdu ama Rusya’nın hamlesi tüm gözleri, İngiliz Özel Kuvvetleri’ne çevirdi. Güvenlik uzmanları Rusya'nın bu mobil verileri kullanmasının önemli bir tehdit oluşturduğunu söyledi. Yapılan son uyarıda, “Daha önce SAS ve SBT yerleşkeleri çevresinde telefonunuz teknik takibe takıldıysa Ukrayna’da risk altındasınız. Rus ordusu bunu anında tespit edebilir” ifadelerine yer verildi.
20.03.2022 Dünya
Tribünlerde büyük sürpriz! Terim gittikten sonra geldi
Tribünlerde büyük sürpriz! Terim gittikten sonra geldi Dün akşam Ç.Rizespor'u evinde 4-2 yenen Galatasaray'da Hasan Şaş sürprizi yaşandı.
28.02.2022 Galatasaray
SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme!
SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme! Ataşehir'de SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan'ın öldürülmesiyle ilgili tetikçi olduğu belirlenen şüpheli, adliyeye gönderildi.
17.08.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.