Saruhan Hünel

Saruhan Hünel

Son dakika Saruhan Hünel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Saruhan Hünel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Saruhan Hünel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saruhan Hünel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saruhan hünel gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 saruhan hünel haberi bulunmuştur. Tüm saruhan hünel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
Saruhan Hünel, 1 milyon TL'lik yüzükle sevgilisine evlilik teklifi etmişti! Tatile çıktılar
Saruhan Hünel, 1 milyon TL'lik yüzükle sevgilisine evlilik teklifi etmişti! Tatile çıktılar Ünlü oyuncu Saruhan Hünel, sevgilisine 1 milyon liralık yüzükle evlenme teklif etmişti. Rabia Öztürk ile tatile çıkan Saruhan Hünel, bir Beach'te görüntülendi.
19.08.2022 Magazin
Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı? Yalnız Kurt’un konusu nedir, dizi orijinal mi?
Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı? Yalnız Kurt’un konusu nedir, dizi orijinal mi? ATV'nin izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizisi Yalnız Kurt hakkında yapılan aramalar arttı. Osman Sınav tarafından çekilen, Türkiye'nin yakın zamanına ışık tutacağı belirtilen dizi yayın hayatına bugün başlıyor. Yalnız Kurt’un uyarlama olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı, dizinin hikayesi gerçek mi?
4.02.2022 Televizyon
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Aslı Hünel'den yürek yakan sözler... 'Sadece 10 gün...'
Aslı Hünel'den yürek yakan sözler... 'Sadece 10 gün...' Aslı Hünel, geçen ay büyük bir acıyla sarsıldı. “Hiçbir kronik hastalığı yoktu” dediği babası Mehmet Fevzi Hünel, korona yüzünden birkaç gün içinde hayatını kaybetti.
10.11.2020 Magazin
Yönetmenler Fethi Bayram ile Hazal Başlangıç evlendi
Yönetmenler Fethi Bayram ile Hazal Başlangıç evlendi Atv'nin fenomen dizisi 'Kuruluş Osman'ın yönetmeni Fethi Bayram ile meslektaşı Hazal Başlangıç, Ataşehir'de dünyaevine girdi.
16.08.2020 Magazin
Kuruluş Osman yeni fragmanı
Kuruluş Osman yeni fragmanı ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölüm tanıtım videosu yayınlandı. İşte detaylar...
18.06.2020 Televizyon
Kuruluş Osman yeni tanıtımı
Kuruluş Osman yeni tanıtımı ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte detaylar...
21.05.2020 Televizyon
Kuruluş Osman yeni fragmanı
Kuruluş Osman yeni fragmanı Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 20. bölüm tanıtımı yayınlandı...
14.05.2020 Televizyon
Kuruluş Osman yeni fragmanı!
Kuruluş Osman yeni fragmanı! ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 20. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte detaylar...
30.04.2020 Televizyon
Kuruluş Osman yeni fragmanı
Kuruluş Osman yeni fragmanı ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 18. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
18.04.2020 Televizyon
Kuruluş Osman 9. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 9. bölüm fragmanları…
Kuruluş Osman 9. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 9. bölüm fragmanları… Kuruluş Osman'ın 9. yeni bölüm izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Bundan sonra kimseye boyun eğmeyeceğini ifade eden Osman, yeryüzünde ayak bastığı tüm topraklara adaleti getireceğini belirtecek. Peki Kuruluş Osman 9. bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 9. bölüm fragmanları…
5.02.2020 Gündem
Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları…
Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları… Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları…
29.01.2020 Gündem
Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman büyük bir beğeni toplayarak, başarısını sürdürüyor. Kısa sürede dizi severlerden tam not alan Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? soruları yoğunlukla soruluyor. İşte ayrıntılar…
15.01.2020 Gündem
Kuruluş Osman bu akşam var mı? | Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok?
Kuruluş Osman bu akşam var mı? | Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? Soruları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kuruluş Osman başladığından beri büyük bir beğeni toplayarak, izleyenleri ekran başına kilitledi. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? İşte ayrıntılar…
1.01.2020 Gündem
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir?
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir? Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Atv'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizinde 3 sezon Ateş rolünü canlandıran Eren Vurdem’in Kuruluş Osman dizisine katıldığı görüldü. Peki, Eren Vurdem kimdir, nerelidir?
26.11.2019 Yaşam
Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı
Kuruluş Osman 2. bölüm fragmanı ATV'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'dan yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte tüm detaylar...
21.11.2019 Televizyon
Saruhan Hünel alışveriş turunda
Saruhan Hünel alışveriş turunda Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Saruhan Hünel, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı.
17.08.2019 Magazin
Yıllar sonra ilk kez buluştular
Yıllar sonra ilk kez buluştular Modacı Tolga Çam, Nişantaşı’ndaki mağazasını önceki gün düzenlenen törenle açtı.
29.03.2019 Magazin
Eda Sönmez’e 3 ay ceza çıktı!
Eda Sönmez’e 3 ay ceza çıktı! İstanbul Aile Mahkemesi, gazeteci Eda Sönmez hakkında eski sevgilisi Saruhan Hünel’e “şiddet tehdidi”, “hakaret” ve “küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlar”da bulunmaması yönünde karar aldı.
28.01.2019 Magazin
Saruhan Hünel 500 bin TL'lik hediyeyi reddetti
Saruhan Hünel 500 bin TL'lik hediyeyi reddetti Oyuncu Saruhan Hünel, geçen gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı
16.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Saruhan Hünel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saruhan hünel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.