Gazete Vatan Logo

Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları…

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları…

Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları…

ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Yeni bölümde Ertuğrul Bey'in hastalandığı haberi Kayı Obası'nda büyük bir şok etkisi yaratacak. Peki Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 8. bölüm fragmanları…

KURULUŞ OSMAN 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Bey'in hastalandığı haberi Kayı Obası'nda büyük bir şok etkisi yaratmıştır. Abdurrahman Gazi bu haberin yanı sıra Dündar Bey'e kayı obasının idaresi için vekalet mührünü de getirmiştir. Osman Bey ise Salvador'un kurduğu pusu neticesiyle yakalanmıştır. Dündar Bey, vekaleti alır almaz karşısına çıkan bu engel karşısında ne yapacaktır? Osman'ın yakalanmış olması ve bazı Alplerinin şehit edilmesi Bala Hatun'u nasıl etkileyecektir? Osman'ın kurtulması için Edebalı ne yapacaktır?

ERTUĞRUL GAZİ KARAKTERİ DÖNECEK Mİ?

Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz günlerde söz konusu iddialarla ilgili yaptığı açıklamada, "Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN 8. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KURULUŞ OSMAN 8. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KURULUŞ OSMAN KONUSU NEDİR?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman’ın çekimleri Beykoz’a bağlı Riva’da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Burak Özçivit- Osman

Saruhan Hünel- Alişar

İsmail Hakkı Ürün-Samsa

Özge Törer-Bala Hatun

Abdül Süsler- Kalanoz

Ragıp Savaş- Dündar

Alma Terziç- İsodora

Ayşegül Günay Demir- Zöhre

Nurettin Sönmez- Bamsı

Seda Yıldız- Şeyh Edebali