Sarp Sınır Kapısı

Sarp Sınır Kapısı

Son dakika Sarp Sınır Kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarp Sınır Kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarp Sınır Kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarp Sınır Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarp sınır kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 sarp sınır kapısı haberi bulunmuştur. Tüm sarp sınır kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranıyordu! Yakup Doğan Türkiye'ye getirildi
Kırmızı bültenle aranıyordu! Yakup Doğan Türkiye'ye getirildi Şili'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında öldürülen Sırp suç örgütü lideri Juvan Vukotic’e silahlı saldırıda motosikleti kullandığı belirlenen ve hakkında kırmızı bülten bulunan Yakup Doğan, Gürcistan’da yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
13.07.2023 Gündem
Telefon harç parası arttı, Sarp Sınır Kapısı'na akın başladı
Telefon harç parası arttı, Sarp Sınır Kapısı'na akın başladı Artvin'in Sarp Sınır Kapısı'nda yurt dışından getirilen cep telefonların kaydedilmesi için gereken harcın 20 bin TL'ye çıkarılması sonrası; Gürcistan'a akın edenler, yoğunluğa neden oldu. Karadeniz Sahil Yolu'nda 15 kilometreyi bulan kuyruk, Kemalpaşa'yı geçerek, Hopa'ya kadar uzandı.
7.07.2023 Yaşam
Sarp Sınır Kapısı'nda Kurban Bayramı tatili yoğunluğu
Sarp Sınır Kapısı'nda Kurban Bayramı tatili yoğunluğu Türkiye´nin Gürcistan üzerinden Kafkaslar ile Orta Asya ülkelerine, Gürcistan´ın da Türkiye üzerinden Avrupa´ya açılan kapısı olan Sarp Sınır Kapısı´ndaki yolcu ve araç yoğunluğu her geçen gün artarken, bu yoğunluk Kurban Bayramı dolayısıyla yaklaşık 2 katına çıktı.
26.06.2023 Gündem
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı Cep telefonu almayı düşünen herkes ilgilendiren gelişme! Yılın son aylarında üst segment akıllı telefon turizmi patlama yaptı. Kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak isteyenler, IMEI alabilmek için sınırlara akın etti. Konuyla ilgili ise uzmanlardan önemli uyarılar geldi.
27.12.2022 Ekonomi
Yine aynı yer yine heyelan! Karayolu ulaşıma kapandı
Yine aynı yer yine heyelan! Karayolu ulaşıma kapandı Karadeniz Sahil Yolu'nun Artvin'in Hopa-Kemalpaşa ilçeleri arasındaki bölümünde 3,5 ay aradan sonra yine aynı yerde heyelan meydana geldi. Heyelanda bir tır zarar görürken, heyelan anı güvenlik kamerasına yansıdı.
13.10.2022 Yaşam
İki kişiyi öldürdü, yurt dışına kaçtığı sırada yakalanacağını anlayınca intihar etti
İki kişiyi öldürdü, yurt dışına kaçtığı sırada yakalanacağını anlayınca intihar etti Artvin’in Arhavi ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kişi, biri kadın iki kişiyi silahla öldürdükten sonra yurt dışına kaçmak isterken Sarp Sınır Kapısı yakınlarında aynı silahla intihar etti.
25.08.2022 Yaşam
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar Artvin'in Kemalpaşa ilçesine günübirlik gelen Gürcüler, zincir marketlerin önünde uzun kuyruklar oluşturup, özellikle koli koli sıvı yağ alarak kendi ülkelerine dönüyor. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, "Bu yoğunluğun asıl sebebi; Gürcistan tarafının alım gücünün yükselmiş olması, bizim ürünlerimizin fiyatlarının onlara daha cazip gelmesi. Ağırlıklı olarak sıvı yağ ve toz şekere talep çok dikkat çekiyor. Karınca ticareti yapıyorlar" dedi.
21.08.2022 Ekonomi
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’yı yurtdışına kaçıran ismin kimliği belli oldu. Kaçışı ayarlayan ismin FETÖ bağlantısı nedeniyle ihraç edilen ve hakkında soruşturma başlatılan eski bir kaymakam olduğu ortaya çıktı.
19.07.2022 Gündem
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı?
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı? Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yurtdışına kaçışını FETÖ’den tutuklanan Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun sağladığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.07.2022 Gündem
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi!
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi! Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule ve Sarp sınır kapılarında yapılan 2 operasyonda, yasa dışı yollarla ülkeye sokulmak istenen 120 gelincik kürkü, 85 çinçilla postu, 20 sansar postu, 3 vaşak postu ile 3 işlenmiş vizon kürkünden manto ele geçirildi.
30.03.2022 Gündem
Gürcistan’a girişlerde PCR test zorunluluğu kalkıyor! 1 Mart'tan itibaren...
Gürcistan’a girişlerde PCR test zorunluluğu kalkıyor! 1 Mart'tan itibaren... Artvin'de Türkiye'nin Kafkaslara açılan Sarp Sınır Kapısı'nda, 1 Mart itibariyle PCR testi zorunluluğu kaldırılıyor.
25.02.2022 Gündem
Sarp Sınır Kapısı'nda 29 kilometrelik TIR kuyruğu
Sarp Sınır Kapısı'nda 29 kilometrelik TIR kuyruğu Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkaslara açılan Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı'nda ihracattaki artış ile uluslararası taşımacılık yapılan TIR'lar, Türk tarafında uzun kuyruk oluşturdu. Kuyruk, aralıklarla 29 kilometre uzaklıktaki Kemalpaşa ve Hopa ilçelerini geçerek Arhavi ilçesine kadar uzadı.
21.12.2021 Gündem
Skandal! Hamile atları kesmeye götürdüler
Skandal! Hamile atları kesmeye götürdüler Kırgızistan'a kesim için götürülmek istenen 10 tanesi gebe olan 33 at, veteriner ekip tarafından özel olarak tedavi edilmeye başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, “Bu olayda hayvanlara yapılan kötü muamelenin bir başka örneğini gördük” dedi.
19.08.2021 Gündem
Ekonomiye büyük destek! 'Ticaret için bayram günü'
Ekonomiye büyük destek! 'Ticaret için bayram günü' 14 ay sonra bir ilk yaşanıyor. Ekonomiye büyük katkı sağlayacak. Ve başladı. Türkiye^nin Gürcistan üzerinden Kafkas ülkelerine açılan, koronavirüs tedbirleri kapsamında uluslararası nakliye yapan TIR'lar dışında yaya ve araç trafiğine kapatılan Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı, 14,5 ay sonra yeniden geçişlere açıldı. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, “Bölge ekonomisine önemli katkısı olan bu kapının açıldığı bu günü bayram günü olarak adlandırıyoruz” dedi.
1.06.2021 Gündem
Kobra yılanı zehri ve arı zehri ele geçirildi! Piyasa değeri 3 milyon 350 bin lira
Kobra yılanı zehri ve arı zehri ele geçirildi! Piyasa değeri 3 milyon 350 bin lira Artvin'in Sarp Sınır Kapısı'ndan, yurda yasa dışı yollardan sokulduğu belirlenen piyasa değeri 3 milyon 350 bin lira olan 110 tüp kobra yılanı zehri ve 120 tüp arı zehri ele geçirildi.
31.05.2021 Gündem
Sarp Sınır Kapısı'nda 20 kilometreyi geçen TIR kuyruğu
Sarp Sınır Kapısı'nda 20 kilometreyi geçen TIR kuyruğu Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkas ülkelerine açılan Artvin'in Sarp Sınır Kapısı'nda ihracattaki artış ve Gürcistan gümrüğünde işlemlerde yaşanan gecikme nedeniyle uluslararası taşımacılık yapılan TIR'lar, Türk tarafında uzun kuyruk oluşturdu. Kuyruk, yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Kemalpaşa ve Hopa ilçelerini geçerek Arhavi ilçesine kadar uzadı.
18.04.2021 Gündem
Sarp Sınır Kapısı'nda 498 kutu kaçak ilaç ele geçirildi
Sarp Sınır Kapısı'nda 498 kutu kaçak ilaç ele geçirildi Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı'nda, yurda yasa dışı yollardan sokulmaya çalışılan piyasa değeri 95 bin liralık 498 kutu kaçak ilaç ele geçirildi.
4.03.2021 Gündem
Yasak! Sınırda ele geçirildi, 30 bin...
Yasak! Sınırda ele geçirildi, 30 bin... Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Sarp Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonda 30 bin paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.
4.02.2021 Gündem
Sarp Sınır Kapısı'nda gülümseten görüntüler
Sarp Sınır Kapısı'nda gülümseten görüntüler Türkiye’nin Kafkasya'ya açılan en önemli sınır kapısı durumunda olan Sarp Sınır Kapısı, corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yaya ve araç giriş çıkışlarına kapatıldı. Yoğunluğun azaldığı Sarp Gümrük Kapısı önünde, bölge halkının otlaması için bıraktığı büyükbaş hayvanlar başı boş dolaşınca gülümseten görüntüleri ortaya çıkardı.
22.05.2020 Yaşam
Kapıköy sınır kapısı nerede? Kapıköy sınır kapısı açık mı? Türkiye’de kaç tane sınır kapısı var?
Kapıköy sınır kapısı nerede? Kapıköy sınır kapısı açık mı? Türkiye’de kaç tane sınır kapısı var? Van'ın İran sınırındaki Kapıköy Kara Sınır Kapısı'ndan yolcu giriş çıkışlarının dün gece saat 00.00'dan itibaren geçici durdurulacağı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, İran'da Kovid-19 pandemisinin kontrol edilemeyecek boyutlara ulaştığı, Kapıköy Kara Sınır Kapısı'nda yolcu ve ticaret işlemlerinin tamamen durma noktasına geldiği belirtildi.
25.03.2020 Gündem
Sarp Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı
Sarp Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkasya'ya açılan Sarp Sınır Kapısı, Corona Virüs tedbirleri kapsamında saat 17.00 itibarıyla karşılıklı olarak geçici süreyle yolcu trafiğine kapatıldı.
15.03.2020 Gündem
Akaryakıt deposundan kestane balı çıktı!
Akaryakıt deposundan kestane balı çıktı! Artvin Sarp Sınır Kapısı’nda düzenlenen operasyonda, otomobilin akaryakıt deposu içerisine gizlenmiş 150 kilo kaçak bal ele geçirildi. Gürcistan uyruklu 1 kişi gözaltına alındı.
17.01.2020 Gündem
O ilçeye turistler akın ediyor sebebi ise oldukça ilginç!
O ilçeye turistler akın ediyor sebebi ise oldukça ilginç! Artvin’in Borçka ilçesinde bulunan Gürcistan sınır köyü Muratlı’da açılması düşünülen Gümrük Kapısı navigasyonda alternatif geçiş olarak görününce ilçe turistlerin akınına uğradı.
21.09.2019 Yaşam
Sınır kapısında ele geçirildi! Tam 2 bin 500 adet...
Sınır kapısında ele geçirildi! Tam 2 bin 500 adet... Artvin'de Sarp Sınır Kapısı’nda Türkiye kaçak yollardan sokulmak istenen 2 bin 500 su kaplumbağası ele geçirildi.
6.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarp Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarp sınır kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.