Sarp Akkaya

Sarp Akkaya

Son dakika Sarp Akkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarp Akkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarp Akkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarp Akkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarp akkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 sarp akkaya haberi bulunmuştur. Tüm sarp akkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı, bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu?
Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı, bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu? Bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu, Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı? Yılbaşı tatili, üstüne omicron varyantı nedeniyle artan vaka sayıları pek çok dizinin ara vermesine neden oldu. Akıbeti merak edilen dizlerden biri de Evlilik Hakkında Her Şey oldu. Peki Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman?
11.01.2022 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi!
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi! Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın iki yıl dört aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek olurken Mola da sessizliğini bozdu.
3.06.2021 Magazin
‘Trump’a yakıştırdım’
‘Trump’a yakıştırdım’ Sarp Akkaya, ABD Başkanı Donald Trump’ın corona virüs hastalarına ‘dezenfektan enjekte edelim’ önerisini ti’ye aldı.
26.04.2020 Magazin
Kurşun dizisi final mi yapıyor? Kurşun dizisi reyting sonuçları!
Kurşun dizisi final mi yapıyor? Kurşun dizisi reyting sonuçları! Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerini paylaştığı,yeni sezonun iddialı işlerinden olan Kurşun dizisinin final kararı aldığı iddia ediliyor. Kurşun dizisi ilk bölümüyle dikkatleri üstüne çekse de ilerleyen bölümlerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Peki, Kurşun Dizisi ne zaman final yapacak, reyting sonuçları nasıl?
28.11.2019 Gündem
Berrak Tüzünataç hangi diziyle anlaştı?
Berrak Tüzünataç hangi diziyle anlaştı? Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Berrak Tüzünataç'ın rol alacağı yeni dizi belli oldu.
29.08.2019 Magazin
'7. Koğuştaki Mucize'nin çekimleri başladı
'7. Koğuştaki Mucize'nin çekimleri başladı Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, başrolünde ise Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde Muğla’da başladı.
28.06.2019 Televizyon
Mehmet Günsür'ün acı günü
Mehmet Günsür'ün acı günü İtalya’da yaşayan ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün, bir süredir tedavi gören babası Teoman Günsür hayatını kaybetmesinin ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi
8.11.2018 Magazin
Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Söz yeni sezon fragmanı
Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Söz yeni sezon fragmanı Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Star TV ekranından yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Söz yeni sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aaral gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Söz dizisi ne zaman başlayacak?
11.09.2018 Gündem
Hande Doğandemir kimdir?
Hande Doğandemir kimdir? Hande Doğandemir kimdir? Sorusu gündemde çok sık araştırılıyor. Başarılı ve güzel oyuncu Hande Doğandemir'in hayatı merak ediliyor. İşte Hande Doğandemir hakkındaki tüm bilgiler ve yer aldığı projeler...
1.08.2018 Gündem
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri!
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri! TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Martıların Efendisi'nin Toygar Işıklı imzalı film müzikleri albümü tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
26.12.2017 Kültür Sanat
'Kimse arkamdan iş çevirmedi'
'Kimse arkamdan iş çevirmedi' 'Hadi Be'nin konuğu, 'En Yakın Arkadaşım Bir Deli' adlı kitabıyla okuyucuyla buluşan oyuncu Kerem Fırtına oldu.
23.12.2017 Kültür Sanat
'Martıların Efendisi' için geri sayım!
'Martıların Efendisi' için geri sayım! Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.
19.12.2017 Kültür Sanat
İşte 'Martıların Efendisi'nin dev kadrosu...
İşte 'Martıların Efendisi'nin dev kadrosu... Yapımını TMC Film’in, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta vizyona girecek.
1.12.2017 Kültür Sanat
İşler’e destek
İşler’e destek ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ ve ‘Martıların Efendisi’ filminin oyuncuları önceki akşam TMC Yapım’ın Etiler Zerafet’te verdiği kutlama yemeğinde bir araya geldi.
23.11.2017 Magazin
Hiçbir cana eziyet etmeyin
Hiçbir cana eziyet etmeyin 11’inci sezonuna giren Tiyatroadam, Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk’ün oynadığı ‘İntiharın Genel Provası’ oyunu önceki akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyer yaptı.
1.11.2017 Magazin
Aşkım su çok güzel
Aşkım su çok güzel Sarp Akkaya ve Sinem Yalçınkaya, Bodrum tatiline devam ediyor.
22.08.2017 Magazin
Yakışıklı oyuncular böyle yakalandı!
Yakışıklı oyuncular böyle yakalandı! Dizi sezonu bitince soluğu Çeşme'de alan Barış Arduç, Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, arkadaşlarını ünlü tatil beldesinde topladı.
6.07.2017 Magazin
Yoksa hamile mi?
Yoksa hamile mi? Sarp Akkaya, geçen ay Barselona’da evlendiği eşi Sinem Yalçınkaya’yla Bodrum’da tatile çıktı.
29.06.2017 Magazin
Çifte mutluluk
Çifte mutluluk Taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin Olympiakos’u yenerek Eurolig şampiyonu olduğu gece de nikah masasına oturan Akkaya, “Fener’e özel evleniyorum” dedi.
22.05.2017 Magazin
Emanet elbiseyle düğüne!
Emanet elbiseyle düğüne! Sinem Kobal, 1 yıl önce kendi düğününde Yasemin Özilhan’ın giydiği elbiseyle arkadaşı Sarp Akkaya’nın nikahına katılınca dillere düştü
22.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sarp Akkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarp akkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.