Sinem Yalçınkaya

Sinem Yalçınkaya

Son dakika Sinem Yalçınkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinem Yalçınkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinem Yalçınkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem Yalçınkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem yalçınkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 sinem yalçınkaya haberi bulunmuştur. Tüm sinem yalçınkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşler’e destek
İşler’e destek ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ ve ‘Martıların Efendisi’ filminin oyuncuları önceki akşam TMC Yapım’ın Etiler Zerafet’te verdiği kutlama yemeğinde bir araya geldi.
23.11.2017 Magazin
Hiçbir cana eziyet etmeyin
Hiçbir cana eziyet etmeyin 11’inci sezonuna giren Tiyatroadam, Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk’ün oynadığı ‘İntiharın Genel Provası’ oyunu önceki akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyer yaptı.
1.11.2017 Magazin
Aşkım su çok güzel
Aşkım su çok güzel Sarp Akkaya ve Sinem Yalçınkaya, Bodrum tatiline devam ediyor.
22.08.2017 Magazin
Yakışıklı oyuncular böyle yakalandı!
Yakışıklı oyuncular böyle yakalandı! Dizi sezonu bitince soluğu Çeşme'de alan Barış Arduç, Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, arkadaşlarını ünlü tatil beldesinde topladı.
6.07.2017 Magazin
Yoksa hamile mi?
Yoksa hamile mi? Sarp Akkaya, geçen ay Barselona’da evlendiği eşi Sinem Yalçınkaya’yla Bodrum’da tatile çıktı.
29.06.2017 Magazin
Çifte mutluluk
Çifte mutluluk Taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin Olympiakos’u yenerek Eurolig şampiyonu olduğu gece de nikah masasına oturan Akkaya, “Fener’e özel evleniyorum” dedi.
22.05.2017 Magazin
Eski eşiyle pişti oldu
Eski eşiyle pişti oldu Murat Boz ile 1 yıllık ilişkisini geçtiğimiz günlerde bitiren Aslı Enver düğüne tek başına katıldı.
22.05.2017 Magazin
Emanet elbiseyle düğüne!
Emanet elbiseyle düğüne! Sinem Kobal, 1 yıl önce kendi düğününde Yasemin Özilhan’ın giydiği elbiseyle arkadaşı Sarp Akkaya’nın nikahına katılınca dillere düştü
22.05.2017 Magazin
‘Ezel’den beri arkadaş
‘Ezel’den beri arkadaş Sevgilisi Sinem Yalçınkaya ile bu yaz evlilik planı yapan Sarp Akkaya önceki gün oyuncu arkadaşı Barış Falay’la Nişantaşı’nda görüntülendi.
18.05.2017 Magazin
Sarp Akkaya Amsterdam'da bekarlığa noktayı koydu!
Sarp Akkaya Amsterdam'da bekarlığa noktayı koydu! Evlenmeye hazırlanan Sarp Akkaya için yakın arkadaşları Amsterdam'da bekarlığa veda partisi organize etti.
2.05.2017 Magazin
En çılgın evlenme teklifi
En çılgın evlenme teklifi Paramparça’nın Demir’i Sarp Akkaya, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sinem Yalçınkaya’ya Fenerbahçe’nin geçtiğimiz akşam Olympiakos’la oynadığı basketbol maçında romantik bir evlenme teklifi etti
24.02.2017 Magazin
Sosyetede silahlı çatışma! Ünlü isimler firar etti
Sosyetede silahlı çatışma! Ünlü isimler firar etti 7 Nisan’da İstanbul Ortaköy’de silahlı çatışma yaşanmıştı. 3 kişinin tutuklandığı soruşturmada, 11 kişi ise firari konumda. Firari şüpheliler arasında, cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Berent Akdemir ile ünlü işletmeci Tarkan Ahmet Atabey de yer alıyor.
19.04.2021 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
‘Artık HES diyene vurmak istiyorum’
‘Artık HES diyene vurmak istiyorum’ Psikolog Sinem Demir, psikolojisi bozulan köylüleri böyle dinledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Yalçınkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem yalçınkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.