Sarmaş Dolaş

Sarmaş Dolaş

Son dakika sarmaş dolaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarmaş dolaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarmaş dolaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarmaş Dolaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarmaş dolaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 625 sarmaş dolaş haberi bulunmuştur. Tüm sarmaş dolaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş!
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş! Çiçeği burnunda çift Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, dün öğle saatlerinde ilk kez Bebek’te görüntülendi. Sarmaş dolaş sahili gezen sevgililer, güneşli havanın tadını çıkardı.
11.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan’ın 4 yıllık evlilikleri sona erdi. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Magazin
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler'
Şeyma Subaşı Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi İzzet Antebi ile aşk mı yaşıyor? 'Gece boyu eğlendiler' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi'nin bir mekanda sarmaş dolaş eğlendiği ve yakınlaştığı iddia edildi.
19.11.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler Daha önce Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde Bebek'te yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş objektiflere takıldı. Çilingiroğlu'nu tebrik ettiğini söyleyen Hülya Avşar, eski eşinin yeni ilişkisi hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
4.08.2023 Magazin
'Daha bu takımın içine 5 yıldız girecek, o zaman G.Saray...'
'Daha bu takımın içine 5 yıldız girecek, o zaman G.Saray...' Galatasaray'a yakın gazetecilerden Osman Şenher; Zaniolo, Torreira, İcardi, Zaha ve Kerem Demirbay'a dikkat çekerek 'Bu yıldızlar takıma katıldığı zaman Okan Buruk'un oyunu daha fazla gelişecek' ifadelerini kullandı.
4.08.2023 Galatasaray
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım'
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım' 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez kendisinden yedi yaş küçük futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, önceki akşam Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülendi. Daha önce "Aşk bana iyi gelmiyor" diyen oyuncu bu kez gülerek "Demek ki hiç aşık olmamışım" diye konuştu. Dilara, Tuan Tunalı'dan boşandıktan sonra Onur Bay ve Ceyhun Mengiroğlu ile flört etmişti.
27.07.2023 Magazin
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi!
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi! Bir süre önce Miray Daner'den ayrılan Oğulcan Engin yeni bir aşka yelken açtı. İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, sarmaş dolaş halde kameralara yansıdı.
17.07.2023 Magazin
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin'den boşanma kararı sonrası ilk görüntüler! Denizde sarmaş dolaş
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin'den boşanma kararı sonrası ilk görüntüler! Denizde sarmaş dolaş ABD'li oyuncu Sylvester Stallone ile 26 yıllık eşi, eski manken Jennifer Flavin, geçtiğimiz sene boşanma kararı almalarıyla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Ancak kısa sürede sorunlarını çözerek ayrılmaktan vazgeçen ünlü çift, İtalya'da romantik bir tatil yaptı.
15.07.2023 Magazin
Murat Boz iddialar hakkında açıklamada bulundu! Elini öpüp saçını okşamıştı
Murat Boz iddialar hakkında açıklamada bulundu! Elini öpüp saçını okşamıştı Uzun süredir yalnız olan Murat Boz, Alaçatı'da gizemli kız arkadaşıyla sarmaş dolaş görüntülenmişti. Ünlü şarkıcı aşka gelip kız arkadaşının elini öpüp saçını da okşamıştı. Boz, paylaşılan görüntüler için bir açıklama yaptı.
3.07.2023 Magazin
Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya 'her şey yolunda' pozu!
Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya 'her şey yolunda' pozu! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz haftalarda İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İhanet iddialarını yalanlayan ikiliden Atagül, eşinin objektifine verdiği pozla bir kez daha 'her şey yolunda' mesajı verdi.
14.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan mutluluk pozu geldi!
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan mutluluk pozu geldi! Çeşme'de gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilmişti. Son günlerde sık sık boşanma haberleriyle gündeme gelen ikili tatile çıktı. Çift objektiflere mutluluk pozu verdi.
13.06.2023 Magazin
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na reva gören mağara milliyetçileriyle Türk milletinin işi olmaz, hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz” dedi.
27.05.2023 Gündem
Neslihan Atagül oyunculuğa nasıl başladığını anlattı
Neslihan Atagül oyunculuğa nasıl başladığını anlattı 'Gecenin Ucunda' dizisiyle eşi Kadir Doğulu ile kamera karşısına geçen Neslihan Atagül, ihanet iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Eşi Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri basına yansımıştı. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, Atagül de eşine inanmayı tercih etmişti. Neslihan Atagül, oyunculuğa nasıl adım attığını anlattı.
13.05.2023 Magazin
Nebe Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Nebe Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Nebe Suresi Kuran- ı Kerimde yetmiş sekizinci sure olarak yer almaktadır. İniş sırasına göre bakıldığında ise 80. Sırada yer almaktadır. Nebe kelimesinin anlamı haber vermektir. Mekke’de nazil olan surelerden biridir ve kırk ayetten oluşur. Nebe Suresi aynı zamanda Mu’sırat, Tesaül ve Amme isimleriyle de anılır.
9.05.2023 Sureler
Neslihan Atagül'den ilk paylaşım geldi!
Neslihan Atagül'den ilk paylaşım geldi! Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu, Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmişti. 'İhanet' ve 'imam nikâhı' iddiaları ortaya atılırken, ünlü oyuncudan "O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum" açıklaması gelmişti. Çok konuşulan görüntülere nasıl bir tepki vereceği merak konusu olan Atagül'den günler sonra ilk hamle geldi.
29.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum'' açıklamasını yapmıştı. Çift, tüm yaşananların ardından Kadıköy'de el ele ortaya çıktı.
28.04.2023 Magazin
Ayten Dönmez’in PKK kamplarındaki yeni fotoğrafları ortaya çıktı
Ayten Dönmez’in PKK kamplarındaki yeni fotoğrafları ortaya çıktı Dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin, PKK/KCK ve PYD terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında İstanbul’da yakalanan Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez'e ait olduğu ileri sürülen örgüt kamplarındaki yeni görüntülere ulaşıldı.
27.04.2023 Gündem
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı!
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı! 2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada hızla yayılan video kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun ayrı ev tuttuğu öne sürülen sevgilisinin de o gece yanında olduğu konuşuluyor. İhanet iddiasıyla ilgi ortaya çıkan detaylar ise 'yok artık' dedirtti.
26.04.2023 Magazin
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Amme (Nebe) Suresi iniş sırasına göre 80'inci ve Mushaftaki sıralamasında 78'inci suredir. Naziat Suresi'nden önce ve Mearic Suresi'nden sonra gelmektedir. Amme Suresi'nin genel olarak ölüm sonrası yaşam, kıyamet günü, hesap için toplanma konuları ele alınmıştır. Yüce Allah'ın varlığını ve birliğini gösteren delillere de sura içerisinde yer verilmiştir.
16.03.2023 Ramazan
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı Oyuncu Fırat Tanış, önceki gün Cihangir'de sarışın sevgilisiyle objektiflere yansıdı. Akşam yemeği yedikleri mekan çıkışı yüzünü saklayan sevgilinin, Tanış'a sorular sorulurken ayrı ayrı yürümesi dikkat çekti. Sekiz yıllık eşi ve çocuğunun annesinden boşanan ünlü oyuncuya, “Fırat Bey tekrardan bir evlilik düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.
28.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! 'Artık aşk belgelendi'
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! 'Artık aşk belgelendi' Yaklaşık altı yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakarak, ayrıldıklarının sinyalini vermişti. Ardından, Ulusoy'un bir mekanda meslektaşı İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin arasında neler olduğu merak edilirken, Tüfekçi'nin yaptığı bir paylaşım aşk iddialarını güçlendirdi.
21.01.2023 Magazin
Nihal Yalçın: Berker'i çok özlüyorum
Nihal Yalçın: Berker'i çok özlüyorum Kanal D'nin çok izlenen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te 'Somer' karakterini canlandıran Berker Güven ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın, önceki gün Cihangir sokaklarında sarmaş dolaş akşam gezisinde görüntülendi.
17.01.2023 Magazin
Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir: Bu halimle çekmeyin
Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir: Bu halimle çekmeyin Magazin dünyasında son yıllarından en popüler isimlerinden biri olan Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir, önceki gün City’s Nişantaşı’nda yakın arkadaşlarıyla sohbet ederken objektiflere takıldı. Yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmayan Derya Özdemir, "Bu halimle çekmeyin" dese de, görüntülenmekten kurtulamadı.
14.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sarmaş Dolaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarmaş dolaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.