Sarı Saç

Sarı Saç

Son dakika sarı saç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarı saç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarı saç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarı Saç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarı saç gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 sarı saç haberi bulunmuştur. Tüm sarı saç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mor Şampuan Nasıl Kullanılır? Mor Şampuan Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Mor Şampuan Nasıl Kullanılır? Mor Şampuan Kullanırken Yapılması Gerekenler... Daha çok saç rengini korumak için evde kullanılabilecek şampuan türlerinden biri olarak mor şampuan öne çıkmaktadır. Mor şampuanın içerisinde bulunan menekşe tonları ile beraber pigmentler saçların sıcaklığını koruma özelliği sağlar. Aslında bu durum diğer bir ifadeyle turunculuğunu dengeleme olarak ifade edilebilir.
4.07.2023 Sağlık
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam Mustafa Ceceli, 2. Sayfa programına konuk oldu. Hepsi adlı müzik grubunun 2007 yılında çektiği 'Hepsi 1' adlı dizideki sarı saçlı haliyle ilgili konuşan şarkıcı, eşi Selin İmer'in sarı saçlı halinden nefret ettiğini söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan İmer ise çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
8.05.2023 Magazin
Ayça Bingöl'den imaj değişikliği! Sarışın oldu
Ayça Bingöl'den imaj değişikliği! Sarışın oldu 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizinde Cemile karakteriyle hafızalara kazınan, 'Cennet'in Çocukları dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, imaj değişikliğine gitti.
25.08.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay: Esmerlerin sarışın olması yasaklanmalı
Nurgül Yeşilçay: Esmerlerin sarışın olması yasaklanmalı En son Kefaret dizisinde izleyicinin karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, dizinin final yapmasının ardından soluğu kuaförde alarak imaj değiştirdi.
12.08.2021 Magazin
Kuaförden çıktıktan sonra evine gelen avukata şok! 420 TL ödedi, saçları...
Kuaförden çıktıktan sonra evine gelen avukata şok! 420 TL ödedi, saçları... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan Avukat Bahar'ın gittiği kuaför salonunda 420 TL karşısında boyattığı saçları, eve döndüğü dökülünce büyük şok yaşadı. Saçlarının dökülmesi karşısında büyük hüzün yaşayan Ekinci, kuaför salonu işletmecisi hakkında şikayetçi olacağını söyledi.
7.01.2021 Gündem
Irmak Ünal'dan imaj değişikliği!
Irmak Ünal'dan imaj değişikliği! Spor salonlarında uzun saatler geçiren Irmak Ünal, bu defa kasları ile değil sarı saçları ile konuşuldu.
23.06.2020 Magazin
Kadınlar akın etti! Koronavirüs, sarı saça veda ettirdi
Kadınlar akın etti! Koronavirüs, sarı saça veda ettirdi Corona virüs tedbirleri kapsamında kuaförlerin kapalı olması nedeniyle saçlarını evde boyamaya başlayan kadınlar, saç boyası reyonlarını boşalttı. Saçlarını sarıya boyatan kadınların çoğu ise renk tonunu tutturmada sorun yaşayınca koyu renge dönerek, sarı saça veda etmek zorunda kaldı.
17.04.2020 Gündem
Edis: “En büyük sorunum dip boyası”
Edis: “En büyük sorunum dip boyası” Pop dünyasının stil ikonları arasında yer alan Edis tıpkı Mabel Matiz gibi saçlarını civciv sarısına boyattı ve takipçilerine “Olmuş mu?” diye sordu.
2.12.2019 Magazin
Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdi
Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdi Oyuncu Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdiğini Instagram hesabından duyurdu.
13.01.2019 Magazin
Penaltı  nasıl atılır?
Penaltı nasıl atılır? ‘Bir kalecinin penaltı anındaki endişesi’ kitaplara konu olsa da, bu altın vuruşu gole çevirmenin sırrı nedir, iyi penaltı nasıl atılır? Araştırdık..
7.07.2018 Arşiv
Türk kadınları sarı saçlı olmak istiyor
Türk kadınları sarı saçlı olmak istiyor Türk Henkel Saç Boyası Kategorisi Marka Müdürü Ekin Veral’in verdiği bilgiye göre, Türk kadınları en çok sarı saçı seviyor. Veral, “Türk kadını saçlarını özellikle sarının koyu tonlarına boyamayı tercih ediyor. Kahverengi ve açık kumral diğer tercih edilen renkler arasında” dedi
13.05.2017 Ekonomi
Nilperi'nin sarışın halleri!
Nilperi'nin sarışın halleri! 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' dizisinin Aslı'sı Nilperi Şahinkaya, önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi.
7.03.2017 Magazin
Aleyna Tilki: 'Keşke alsam ama...'
Aleyna Tilki: 'Keşke alsam ama...' Annesine 750 bin liraya İstanbul Pendik'ten ev aldığı öne sürülen Aleyna Tilki iddiaları yalanladı.
19.01.2017 Magazin
Emenike'nin yeni saçları ilgi odağı oldu
Emenike'nin yeni saçları ilgi odağı oldu Fenerbahçe'nin golcüsü Emmanuel Emenike'nin yeni saçları ilgi odağı oldu
24.09.2021 Fenerbahçe
Deniz Akkaya saç rengini değiştirdi!
Deniz Akkaya saç rengini değiştirdi! Model Deniz Akkaya, kumraldan sarıya boyattığı saçlarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.
30.06.2016 Magazin
Sarı saç mağduru öğretmen adayı Van'a atandı
Sarı saç mağduru öğretmen adayı Van'a atandı ADANA'da, 2014 yılındaki Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) saç rengi sınav giriş belgesindeki fotoğrafından farklı olunca, başkasının yerine sınava girdiği şüphesiyle gözaltına alınan ve sınava giremeyen 26 yaşındaki Pelin Derya Çetinkaya, 2015 yılında tekrar girdiği sınavda aldığı puanla Van'a atandı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır operasyonunda dikkat çeken detaylar
Diyarbakır operasyonunda dikkat çeken detaylar Diyarbakır’da IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonların ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
KPSS sınavı için saçını boyattı!
KPSS sınavı için saçını boyattı! Adana'da geçtiğimiz yıl Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) sınav giriş belgesindeki fotoğrafındaki sarı saç rengi nedeniyle başkasının yerine sınava girdiği şüphesiyle gözaltına alınıp, kimliğine el konulması sonucu ikinci oturuma katılamayan Pelin Derya Çetinkaya, saçını sarıya boyatıp sınava girebildi.
12.07.2015 Yaşam
3 gözetmen için takipsizlik kararı verildi
3 gözetmen için takipsizlik kararı verildi 24 yaşındaki Pelin'in ‘sarı saçlı’ fotoğrafı nedeniyle sınava katılımını engelledikleri iddia edilmişti
29.09.2021 Gündem
"Hepimiz sarışınız"
"Hepimiz sarışınız" Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili Marie Harf’a twitter üzerinden ‘Hadi sarışın cevap versene. Come on blonde answer now’ yazmasını ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass’dan ilginç bir tepki geldi.
29.09.2021 Gündem
Gökçek, John Bass'a yanıt verdi
Gökçek, John Bass'a yanıt verdi Amerika'nın Ankara Büyükelçisi John Bass Instagram hesabından 'sarı saçlı' bir fotoğrafını paylaşmasına Gökçek esprili bir dille yanıt verdi...
29.09.2021 Gündem
'Nisan 1' şakası yapmış
'Nisan 1' şakası yapmış Magazin gündemine oturmuştu...
1.04.2015 Magazin
'Önce aşk sonra iş'
'Önce aşk sonra iş' Bir süredir New York’ta yaşayan Didem Uzel, oyunculuğa ara verdi ve takı koleksiyonu yapma kararı aldı. Tasarımları çok beğenilen Uzel: “Bir takıyı tasarlamam ruh halime göre değişiyor; bazen uzun uzun taşlarla bakışıyoruz “ diyor.
2.03.2015 Magazin
Kerem Bursin sorulunca...
Kerem Bursin sorulunca... Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Arap kanalına röportaj verdi.
2.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sarı Saç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarı saç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.