Sarı Lacivert

Sarı Lacivert

Son dakika sarı lacivert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarı lacivert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarı lacivert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarı Lacivert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarı lacivert gelişmeleri de dahil olmak üzere 890 sarı lacivert haberi bulunmuştur. Tüm sarı lacivert haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Tugay Kerimoğlu'ndan Fred vurgusu! 'Eksikliği doldurulamıyor'
Tugay Kerimoğlu'ndan Fred vurgusu! 'Eksikliği doldurulamıyor' Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği maçı Tugay Kerimoğlu yorumladı. Tugay Kerimoğlu, sarı-lacivertlilerde Fred'in eksikliğinin hissedildiğini belirtti.
27.11.2023 Şampiy10
Semih Şentürk Fenerbahçe'ye geri döndü
Semih Şentürk Fenerbahçe'ye geri döndü Fenerbahçe'nin eski gol kralı Semih Şentürk, Sarı Lacivertli kulüpte U19 takımının başına getirildi.
26.07.2023 Fenerbahçe
Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı
Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı Fenerbahçe'de gösterdiği inişli çıkışı performansla zaman zaman eleştiri konusu olan İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci'nin paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı.
13.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç: Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde Türk milleti neler yaptığını göstermiştir
Ali Koç: Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde Türk milleti neler yaptığını göstermiştir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sarı-Lacivertli kulübün yaptığı konteyner bağışının imza töreninde açıklamalarda bulundu.
25.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan 'ayrılık' sorusuna yanıt
Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan 'ayrılık' sorusuna yanıt Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de golleri atan Enner Valencia ile Ferdi Kadıoğlu ve kaptan Altay Bayındır maç sonrası açıklamalar yaptı.
4.03.2023 Fenerbahçe
Ümraniyespor 'Dedeye sahip çıkalım' paylaşımı yaptı sosyal medya yıkıldı
Ümraniyespor 'Dedeye sahip çıkalım' paylaşımı yaptı sosyal medya yıkıldı Bu hafta Fenerbahçe ile son derece kritik bir maça çıkacak olan Ümraniyespor'da 'Jorge Jesus' paylaşımı sosyal medyada olay yarattı.
20.01.2023 Fenerbahçe
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu Fenerbahçe genç oyuncularından Muhammed Gümüşkaya'yı 500 bin euro bonservis karşılığında Belçika takımlarından Westerlo'ya gönderdi.
24.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe, yeni sezon formalarını tanıttı
Fenerbahçe, yeni sezon formalarını tanıttı Fenerbahçe Kulübü, yeni sezon formalarını düzenlenen lansmanla tanıttı. Tanıtımda konuşan başkan Ali Koç, “Yeni formalarımızla buradaki enerjiyi sahaya yansıttığımızda işimiz daha kolay olacak. Her sene çubuklu formamız var. Her sene yapılan formaya değişik bir yorum getirmek de kolay değil" dedi.
19.07.2022 Fenerbahçe
Dünya Fenerbahçeliler Günü sözleri ile en güzel, anlamlı resimli 19.07 Fenerbahçeliler Günü mesajları, görselleri! Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun
Dünya Fenerbahçeliler Günü sözleri ile en güzel, anlamlı resimli 19.07 Fenerbahçeliler Günü mesajları, görselleri! Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun Fenerbahçe, her yıl 19.07 tarihinde Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutluyor. 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü taraftarlar tarafından coşkuyla kutlanırken, Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel en güzel, anlamlı, resimli sözler ve mesajlar da araştırılıyor. 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler günü sözleri, mesajları ve görselleri...
19.07.2022 Gündem
Ece Seçkin annesiyle pozunu paylaştı! 'İkizim'
Ece Seçkin annesiyle pozunu paylaştı! 'İkizim' Şarkıcı Ece Seçkin iddialı tarzıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Ece Seçkin son olarak annesiyle pozunu paylaşınca olay oldu. Ece Seçkin kendisine çok benzeyen annesini "İkizim" notuyla paylaştı.
9.05.2022 Magazin
Ece Seçkin sarı lacivert elbise diktirdi!
Ece Seçkin sarı lacivert elbise diktirdi! Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ece Seçkin bu çarşamba Fenerbahçeli İş Adamları Derneği’nin Kıbrıs’ta düzenleyeceği baloda sahne alacak.
28.03.2022 Magazin
Emre Karayel baba oldu!
Emre Karayel baba oldu! Ünlü oyuncu Emre Karayel, eşi Gizem Demirci ile ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, oğullarına Can adını verdi.
26.01.2022 Magazin
'İnanmayan otobüse binmesin' motivasyonu!
'İnanmayan otobüse binmesin' motivasyonu! Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesi yoğun bir motivasyon uygulandı. Özellikle ‘İnanmayan otobüse binmesin’ mesajıyla galibiyet isteği net olarak ortaya kondu.
23.11.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe resmen açıkladı! Mergim Berisha ve Max Meyer ile anlaşma sağlandı
Fenerbahçe resmen açıkladı! Mergim Berisha ve Max Meyer ile anlaşma sağlandı Fenerbahçe kulübü uzun süredir beklenen forvet transferini resmen bitirdi. Sarı-lacivertli kulüp Mergim Berisha'yı açıkladı. Bu transferin ardından Max Meyer'i de kadrosuna kattı.
2.09.2021 Futbol
Yıldız yok! İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları
Yıldız yok! İşte Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları Puma'yla anlaşmaya varan Fenerbahçe yeni sezon formalarını tanıttı.
9.07.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkan seçildi!
Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkan seçildi! Fenerbahçe'de Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimi kazandı ve yeniden başkanlığa seçildi. 1 saat 15 dakika içinde kesin sonuçlar elde edildi ve 38 sandıkta 6 bin 459 oy alan Ali Koç, bir kez daha başkan oldu. Resmi sonuçların ardından kürsüye gelerek camiaya seslenen Koç, yeni tesis müjdesi verirken futbol takımının yeni sezon için yüzde 70 hazır olduğunu belirtti.
26.06.2021 Futbol
Brigh-Osayi-Samuel İstanbul'da
Brigh-Osayi-Samuel İstanbul'da Fenerbahçe'nin QPR'dan transfer ettiği Brigh-Osayi-Samuel İstanbul'a geldi.
26.01.2021 Fenerbahçe
Mesut Özil imza töreni ne zaman? Mesut Özil'in maliyeti açıklandı!
Mesut Özil imza töreni ne zaman? Mesut Özil'in maliyeti açıklandı! Fenerbahçe Mesut Özil ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandığını resmen duyurmasının ardından sarı-lacivertliler Mesut Özil ile ilgili her detayı araştırıyor. Mesut Özil yeni takımı Fenerbahçe ile ilk antrenmenına çıktı. Gözler Mesut Özil'in oynayağacağı ilk maçta. Peki, Mesut Özil imza töreni ne zaman? Mesut Özil maça çıkacak mı? Mesut Özil ne kadar alacak? Mesut Özil maliyeti ne? Mesut Özil şampiyonlar ligi kazandı mı? Mesut Özil oynayacak mı? İşte Fenerbahçe taraftarının Mesut Özil ile ilgili merak ettiği detaylar...
25.01.2021 Gündem
Fenerbahçe, Mesut Özil'i KAP'a bildirdi!
Fenerbahçe, Mesut Özil'i KAP'a bildirdi! Fenerbahçe, Mesut Özil için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Mesut Özil'in uçağı saat 00.15'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacak. İlk açıklamasını yapan Mesut Özil, "Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını" ifadelerini kullandı.
17.01.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sarı Lacivert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarı lacivert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.