Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı

Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'a 1-0 kaybetti. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılılar, sosyal medya hesabından sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımı yaptı. Bu paylaşım sonrası protokol karıştı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, bu paylaşıma sinirlenerek, Galatasaraylı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diye bağırdı.

Tansiyonun yükselmesinin ardından karşılıklı diyaloglar, araya girenlerin sakinleştirmesiyle son buldu.

DURSUN ÖZBEK DETAYLARI ANLATTI

Derbi karşılaşması öncesi Dursun Özbek, dün ailesiyle birlikte bir mekanda yemek yedi. Yemek esnasında yanına gelerek kendisini tanıtan Beşiktaş Yöneticisi Burak Aslan, Özbek’e “Yarın sizi yeneceğiz” dedi. Özbek, bugün karşılaşma sonrası galibiyeti kutlamak için gidilen bir mekanda yaptığı açıklamada, “Burak'a selamımı söyleyin” dedi.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk de protokol tribününde yaşanan bir olayla ilgili sözlü açıklamada bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan biriyle ilgili olarak siyah-beyazlı yöneticilerle arasında geçen diyalogla ilgili konuşan Öztürk, “Maç sonu bizi güvenlik için protokolde tutuyorlardı. Protokoldeyken Hasan Arat başkan ve maça gelen tüm Galatasaray yönetim kurulu üyelerimizle sohbet ediyorduk. Sonra Beşiktaş Yöneticisi Burak Aslan yanımıza geldi, paylaşımı gösterdi. ‘Bu ne’ diye sordu, ‘Sosyal medya paylaşımı’ dedim. Hasan Arat da ‘Bunu kaldırın yoksa misliyle cevap veririz’ dedi. ‘Başkanım sosyal medya paylaşımı kalkmaz ama taraftarınız kurucu başkanımız Ali Sami Yen’e saatlerce küfür etti, asıl özür dilenecekse Ali Sami Yen’den ötürü bizden özür dilenmesi lazım’ dedim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı