Şanlı Urfa

Şanlı Urfa

Son dakika şanlı urfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şanlı urfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şanlı urfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şanlı Urfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şanlı urfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 şanlı urfa haberi bulunmuştur. Tüm şanlı urfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, iki arkadaş arasında çıkan tartışmada Furkan Yeleken (17) av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitirdi.
16.01.2024 Gündem
Şanlıurfa'da kuzenlerin arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da kuzenlerin arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı Şanıurfa'da, amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
25.12.2022 Gündem
Terör örgütünde silahlı faaliyet gösteren 6 kişi Şanlıurfa’da yakalandı
Terör örgütünde silahlı faaliyet gösteren 6 kişi Şanlıurfa’da yakalandı Suriye’de PKK/PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet yürüttükleri belirlenen 6 zanlı Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonla yakalandı.
14.08.2022 Yaşam
67 milyonluk vurgunun detayları ortaya çıktı! Ailece gelmişler
67 milyonluk vurgunun detayları ortaya çıktı! Ailece gelmişler İstanbul'da toplamda 67 milyon liralık dolandırıcılık yapan 5'i kadın 36 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin elde ettikleri geliri kadınların üzerine tarla, ev, otomobil alarak değerlendirdikleri ortaya çıktı. Öte yandan dolandırıcıların 6 ay boyunca toplamda 50 milyon lirasını çaldıkları Nevra K'ya kabusu yaşattıkları bir çok gece telefonunu açık bırakarak uyumasını istedikleri öğrenildi. Şüphelilerin kandırdıkları Nevra K.'dan para almak için Şanlıurfa'dan ailece İstanbul'a geldikleri parayı aldıktan sonra tatil yapıp tekrar memleketlerine döndükleri belirlendi.
17.06.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı
Şanlıurfa'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı Şanlıurfa'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, 10 şüpheli yakalandı.
10.05.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da, çocuklarda enfeksiyon hastalıkları arttı
Şanlıurfa'da, çocuklarda enfeksiyon hastalıkları arttı Türkiye'de doğum oranı en yüksek iller arasında yer alan Şanlıurfa'da, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çocuklarda görülen salgın enfeksiyon hastalıklarında yüzde 50 artış yaşandı. Uzm. Dr. Deniz Akça, günlük 1500 ile 2 bin arasında çocuğun ishal ve enfeksiyon hastalıkları şikayetiyle acil servise başvurduğunu belirterek, ailelere hijyen ve beslenme konusunda uyarılarda bulundu.
18.06.2021 Sağlık
Vali isyan etti! 'Önüne geçemiyoruz'
Vali isyan etti! 'Önüne geçemiyoruz' Şanlı Urfa Valisi Abdullah Erin, kentte 1,5 milyon kişinin yardım aldığını belirterek, "PTT gişelerinde 22 personel yaklaşık 5 bin işlem yapıyor. Günde 300 bin kişi kuyrukta bulunuyor. Bu yoğunluğun önüne geçemiyoruz” dedi.
14.05.2020 Yaşam
Kayıp çocuğun cesedi sulama kanalında bulundu
Kayıp çocuğun cesedi sulama kanalında bulundu Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde akıntıya kapıldığı iddiası üzerine sulama kanalında arama çalışması başlatılan çocuğun cesedine ulaşıldı.
7.06.2019 Yaşam
Sondaj kuyusunda dehşet: 2 ölü, 4 yaralı
Sondaj kuyusunda dehşet: 2 ölü, 4 yaralı Bursa'da temiz su için açılan sondaj kuyusu 2 kişiye mezar olurken 4 kişinin de zehirlenmesine sebep oldu.
5.01.2019 Yaşam
İstihbaratçılara operasyon
İstihbaratçılara operasyon Usulsüz dinlemelerle ilgili Ankara merkezli operasyonda 54 kişiye yakalama kararı çıkartıldı...
29.09.2021 Gündem
Bir ilin daha adı değişiyor!
Bir ilin daha adı değişiyor! AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Şuay Alpay ile Zülfü Demirbağ, Elazığ milletvekilleri olarak şehirlerinin adının tekrar Elaziz olarak değiştirilmesi teklifini Meclis’e sunacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
İntihar değil intihar süsü!
İntihar değil intihar süsü! Polis 'intihar' diye not etmişti ama davanın seyri birden bire değişti...
28.10.2011 Yaşam
TBMM İnsan Hakları Komisyonu İzmir'de
TBMM İnsan Hakları Komisyonu İzmir'de TBMM İnsan Hakları Komisyonu, incelemelerde bulunmak üzere 3 günlüğüne İzmir'e geldi
29.09.2021 Gündem
Türk ruleti
Türk ruleti Dün çekilen bu fotoğraflar insanın kanını donduruyor. Çocuklar hayatlarıyla kumar oynuyor, herkes izliyor
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje ve yatırımda rakibimiz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar istismarda sınır tanımıyorlar. Rabbim hepsini ıslah etsin. Biz Şanlıurfa'ya Şanlıurfalılara güveniyoruz. Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz derken birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz" dedi.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. "Türkiye'nin kendi ekonomi programına kafa yormak yerine ithal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz." diyen Erdoğan, "6'lı masa denilen paravan yapı emellerine ulaşamaz. Özellikle gençlerimiz ve kadınlarımıza ulaşmamız ve davamıza kazandırmamız önem arz ediyor." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü! Resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri!
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü! Resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri! Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Zaferin 99. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. 30 Ağustos öncesinde pek çok kişi de 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajlarını araştırıyor. Biz de bu özel gün için 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözlerini derledik. İşte resimli 30 Ağustos mesajları...
29.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Malazgirt'ten bir kez daha söz veriyoruz' diyerek duyurdu: Asla rıza göstermeyeceğiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Malazgirt'ten bir kez daha söz veriyoruz' diyerek duyurdu: Asla rıza göstermeyeceğiz... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 950. yılı dolayısıyla düzenlenen Malazgirt Fetih Programı'nda vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Anadolu'daki tarihimizin sıfır noktası Malazgirt'ten bir kez daha söz veriyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye yolunun kesilmesine rıza göstermeyeceğiz. Milletimizin başını öne eğdirmeyeceğiz, gençlerimizin umudunun kırılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.
26.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Hain teröristlerin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Hain teröristlerin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kimlere ve hangi ülkeye güvenirse güvensin son FETÖ'cüye kadar bu hain teröristlerin kökünü kazıyacağız" dedi.
15.07.2021 Gündem
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sivas'a yüksek hızlı tren gelirse göçü hızlandırır, diyebilen maalesef vizyonsuz muhalefetimiz var ama bunlara rağmen Sivas, yüksek hızlı trenine kavuşacak" dedi.
10.07.2021 Siyaset
Özel harekattan nefes kesen operasyon!
Özel harekattan nefes kesen operasyon! Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde yer alan mağaralar bölgesine düzenlenen operasyonda, 8 ruhsatsız silah, uyuşturucu madde ve çalıntı malzemeler ele geçirildi, 29 şüpheli gözaltına alındı.
6.03.2021 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı önemi nedir? 30 Ağustos’ta neler yaşandı? Büyük Zaferin 98. yılı
30 Ağustos Zafer Bayramı önemi nedir? 30 Ağustos’ta neler yaşandı? Büyük Zaferin 98. yılı Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Zaferin 98. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı önemi nedir? 30 Ağustos’ta neler yaşandı? 30 Ağustos Zafer Bayramı nerede kazanıldı? 30 Ağustos kime karşı kazanıldı? İşte Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile ilgili detaylar...
30.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şanlı Urfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şanlı urfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.