Sanat Galerisi

Sanat Galerisi

Son dakika sanat galerisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sanat galerisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sanat galerisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanat Galerisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanat galerisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 476 sanat galerisi haberi bulunmuştur. Tüm sanat galerisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var?
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var? Keçiören’de yapımı tamamlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kulenin Keçiörenlilerin sahip çıkması sayesinde ayakta kaldığını söyleyerek, “Kulemiz aslında başlı başına bir azim abidesidir” dedi. Peki, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti ne kadar, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş nerede, içinde neler var?
20.03.2024 Gündem
23 Çağdaş Sanat Galerisi Art Show sergisinde buluşuyor
23 Çağdaş Sanat Galerisi Art Show sergisinde buluşuyor 20-25 Şubat 2024 tarihleri arasında, 23 çağdaş sanat galerisi Ritz Carlton Residences'da toplamda 4.800m2’lik 6 katlı bir alanda Art Show adı altında bir sergi gerçekleştiriyor.
15.02.2024 Yaşam
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında sanatseverlerle aralıksız buluşmaya devam ediyor.
5.11.2023 Kültür Sanat
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Çelik atıklar 'ileri dönüşüm' tekniği ile sanat eseri oldu
Çelik atıklar 'ileri dönüşüm' tekniği ile sanat eseri oldu Contemporary İstanbul bu yıl 18. kez kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanıyor. 22 farklı ülkeden gelen 67 çağdaş sanat galerisi, 4 inisiyatif ve 4 sanat kurumuna ev sahipliği yapacak olan Contemporary İstanbul'da 21 çağdaş sanat galerisi de ilk kez katılımcılar arasında yer alacak. Heykeltıraş Varol Topaç’ın çelik üretim atıklarından 'ileri dönüşüm' tekniği ile yarattığı eser de Contemporary İstanbul'da ilgiyle takip edilecek eserler arasında yer alıyor.
12.09.2023 Kültür Sanat
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı?
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı? Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bolat, "Pilot alım programı devam ediyor. Başka alanlara da alıyoruz. Deprem bölgesine pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Özellikle son sınıfta olan arkadaşlarımız Take Off programımıza başvursunlar, her yıl 300 öğrenci alıyoruz. Web sitemizi takip etsinler" dedi.
29.04.2023 Ekonomi
81 ilde 811 bin mülteci çocuğa eğitim verildi
81 ilde 811 bin mülteci çocuğa eğitim verildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve UNICEF ile çeşitli kurumların iş birliğinde yürütülen 'Mülteciler İçin Şartlı Eğitim Yardımı' programıyla, 81 ilde 811 binden fazla çocuğa eğitime erişim, 15 ilde 170 binden fazla çocuğa da koruma hizmetlerine erişim imkanı sağlandı.
12.12.2022 Eğitim
Falcı Faladdin'e 'çalıntı isim' davası!
Falcı Faladdin'e 'çalıntı isim' davası! 'Faladdin' ve 'Binnaz Abla' isimli falcılık uygulamalarının sahibi olan Sertaç Taşdelen’in, 2022 yılında kurduğu Vision Art Initiative markasının çalıntı olduğu belirtildi.
9.12.2022 Magazin
Emel Müftüoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: 'Bu çok yanlış anlaşılır' demiştim
Emel Müftüoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: 'Bu çok yanlış anlaşılır' demiştim Altan Erkekli ve Veysel Diker'in "Şifa Niyetine" adlı gösterisine katılan Emel Müftüoğlu, oyun öncesi muhabirlerin sorularına yanıt verdi. "Pandemi dönemiyle darmaduman" olduk diyen Emel Müftüoğlu, "İki ay çok korktum. Yurt dışına da çıktım o süreçte iki kez fakat hiç bu kadar ülkemi kısa sürede özleyeceğimi tahmin etmezdim" dedi.
20.11.2022 Magazin
QUA Granite, Contemporary İstanbul’un partneri oldu
QUA Granite, Contemporary İstanbul’un partneri oldu Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, dünyanın önde gelen sanat fuarlarından Contemporary İstanbul’un partneri olarak çağdaş sanatı destekliyor.
13.09.2022 Advertorial
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Türk Mitolojisi, Mitler ve İmgeler Sergisi sanatseverlerle buluşuyor
Türk Mitolojisi, Mitler ve İmgeler Sergisi sanatseverlerle buluşuyor Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli ve Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde Doç. Dr. Mehmet Emin Kahraman’ın yürüttüğü sanat projesi kapsamında düzenlenen “Türk Mitolojisi, Mitler ve İmgeler” Sergisi Küratör İrem Yücel önderliğinde 9 Eylül’de İKÜ Sanat Galerisi’nde açılıyor.
2.09.2022 Kültür Sanat
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor...
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor... 27 yaşındaki Kanadalı ressam Anna Weyant'ın Instagram'ında sergilediği ve plajda 400 dolara sattığı tablolarının değeri üç yıl sonunda 1,6 milyon dolara ulaştı. Konuyla ilgili konuşan Weyant, "İnsanlar beni tebrik etmeyi sürdürüyor ama bu satış beni rahatlatmak bir yana üzerimdeki baskıyı daha da arttırdı” ifadelerini kullandı. Peki ama dudak uçuklatan bu başarı nasıl geldi? İşte film gibi bir hikâye...
24.06.2022 Kültür Sanat
Cereverse dünyaya açıldı
Cereverse dünyaya açıldı Cerebrum Tech, dijital dönüşüm konusunda etkili ve sürdürülebilir çözümler ile öncü olmaya devam ediyor. Cerebrum Tech, ekonomiden sağlığa, eğitimden eğlenceye kadar pek çok alandaki ihtiyacı dijital dünyadaki üretim ile desteklemeyi mümkün kılan Cereverse ekosistemini tanıttı.
26.05.2022 Ekonomi
İslam Medeniyetleri Müzesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meydanı onlara bırakmayacağız!
İslam Medeniyetleri Müzesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meydanı onlara bırakmayacağız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam Medeniyetleri Müzesi açılışında konuştu. Erdoğan, "Milletimizi küresel rüzgarların önünde savurmak isteyenlere inşallah meydanı bırakmayacağız." dedi.
8.04.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop Dolmabahçe'de sergi açılışına katıldı
TBMM Başkanı Şentop Dolmabahçe'de sergi açılışına katıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sıtkı Kütahya Koleksiyonu Nida Olçar Sergisi'nin açılış törenine katıldı.
14.02.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop sergi açılışına katıldı
TBMM Başkanı Şentop sergi açılışına katıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'miz 1950'li yıllarda uhdesine aldığı sanatçıları, yerli ve milli sanatlar üzere tefriş işleri için yetiştirmiştir. Akabinde Anadolu'nun her şehrine bir sanatçıyı görevli olarak göndermiş ve o şehre ait sanat unsurlarını öğrenerek yeni eserler üretmelerini sağlamıştır" dedi.
4.02.2022 Siyaset
Yeditepe Bianeli'nin 2'ncisine İstanbul'un 4 önemli mekanı ev sahipliği yapacak
Yeditepe Bianeli'nin 2'ncisine İstanbul'un 4 önemli mekanı ev sahipliği yapacak Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Fatih Belediyesi ve Klasik Türk Sanatları Vakfının iş birliği ile düzenlenen Yeditepe Bienalinin ikincisi başlıyor. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbulla özdeşleşmiş 4 önemli mekânda 282 sanat eserine ev sahipliği yapacağız dedi. 
4.01.2022 Kültür Sanat
Turgut Toplusoy kimdir, nereli? İşte Turgut Toplusoy biyografisi…
Turgut Toplusoy kimdir, nereli? İşte Turgut Toplusoy biyografisi… İş insanı Turgut Toplusoy’un evinden 6.5 milyon lira değerindeki tarihi eser tablolar çalındı. Toplusoy’un arkadaşı Habip A., Toplusoy ve eşi evde yokken çalışanları kandırıp tabloları aldı. Polis, Habip A.'yı arıyor. Söz konusu gelişmenin ardından Turgut Toplusoy hakkında yapılan aramalar arttı.
28.12.2021 Gündem
Bige Önal ve Aras Bulut İynemli sessiz sedasız barıştı! Amsterdam'da aşk tazeliyorlar...
Bige Önal ve Aras Bulut İynemli sessiz sedasız barıştı! Amsterdam'da aşk tazeliyorlar... 6 yıllık ilişkilerini noktaladıktan sonra sessiz sedasız barışan Bige Önal ve Aras Bulut İynemli, 1 aylığına Amsterdam’a giderek İstanbul’un kaosuna kısa bir mola verdi.
22.11.2021 Magazin
Atatürk Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir? Taksim Yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) saat kaçta açılacak?
Atatürk Kültür Merkezi nerede, nasıl gidilir? Taksim Yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) saat kaçta açılacak? İstanbul Taksim AKM nerede, nasıl gidilir? Yeni Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışı için beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, 10 Şubat 2019'da temeli atılan Yeni Atatürk Kültür Merkezi'nin ne zaman açılacağı merak ediliyordu. Peki, Taksim Yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ne zaman açılacak?
29.10.2021 Gündem
Yedikule Hisarı kültür ve sanatın merkezi olacak
Yedikule Hisarı kültür ve sanatın merkezi olacak Fatih Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat Sezonu açılış programı, dün tarihi Yedikule Hisarı’nda gerçekleşti. Yedikule Hisarı’nın yıllardır kapalı olduğunu ve belediye tarafından restore edildiğini belirten Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Hisar’ın bundan sonra nitelikli kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacağını söyledi.
23.10.2021 Kültür Sanat
Türk heykeltraşın ‘Camdan Kadınları’ ABD’de sergileniyor
Türk heykeltraşın ‘Camdan Kadınları’ ABD’de sergileniyor Pandemi döneminde durma noktasına gelen hayat sanat dünyasını da derinden etkiledi. Bu süreçte üretmeye devam eden sanatçılardan biri olan heykeltraş Emel Vardar, uluslararası etkinliklerde Türkiye’yi temsil etti. Vardar’ın cam kadın heykelleri, Amerika’nın en önemli galerilerinden biri olarak gösterilen Hababat Gallery’de ‘Glass 49 International Virtual’de sergilenmeye başladı. Sergide dünyanın başta gelen cam sanatçılarının eserleri de sergileniyor.
9.07.2021 Kültür Sanat
Emine Erdoğan, Beyoğlu'nda atıktan dönüştürülen ürünlerin yer aldığı serginin açılışını yaptı
Emine Erdoğan, Beyoğlu'nda atıktan dönüştürülen ürünlerin yer aldığı serginin açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Beyoğlu Belediyesince 5 Haziran Dünya Çevre Günü'ne özel olarak düzenlenen Sıfır Atık etkinliği kapsamında, toplanan atık malzemelerden üretilen ürünlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi.
6.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sanat Galerisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanat galerisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.