Şampiyonluk Kupası

Şampiyonluk Kupası

Son dakika Şampiyonluk Kupası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şampiyonluk Kupası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şampiyonluk Kupası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şampiyonluk Kupası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şampiyonluk kupası gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.724 şampiyonluk kupası haberi bulunmuştur. Tüm şampiyonluk kupası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig kupası altın mı? İşte Süper Lig şampiyonluk kupasının özellikleri
Süper Lig kupası altın mı? İşte Süper Lig şampiyonluk kupasının özellikleri Süper Lig kupası altın mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonu olmasından sonra şampiyonluk kupasının özellikleri de mercek altına alındı. İşte Süper Lig şampiyonluk kupasının özellikleri...
4.06.2023 Futbol
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? TFF resmen açıkladı...
Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? TFF resmen açıkladı... Süper Lig'de şampiyon olarak mutlu sona ulaşan Galatasaray, Fenerbahçe derbisine hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların şampiyonluk kupasını ne zaman alacağını Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı.
2.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan TFF'ye şampiyonluk kupası başvurusu!
Galatasaray'dan TFF'ye şampiyonluk kupası başvurusu! Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Süper Lig'in 37'nci haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk kupasını kaldırmak için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu.
31.05.2023 Galatasaray
Adem Kılıçcı'dan şaşırtan hamle! Gelmiş geçmiş en olaylı Survivor oldu!
Adem Kılıçcı'dan şaşırtan hamle! Gelmiş geçmiş en olaylı Survivor oldu! Survivor 2022 All Star, geçen gün final bölümüyle ekranlara geldi. Şampiyonluk kupası Nisa Bölükbaşı'nın oldu. Finalin ardından gerginlikler başladı. Önce Batuhan'ın annesi, "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun" dedi. Ardından Nisa ile finale kalan Adem, Nisa şampiyon olunca şok bir hamle yaptı.
4.07.2022 Magazin
Roma - Feyenoord: 1-0 - UEFA Konferans Ligi'nde şampiyon Roma
Roma - Feyenoord: 1-0 - UEFA Konferans Ligi'nde şampiyon Roma UEFA Avrupa Konferans Ligi final maçında İtalyan Roma ekibi Hollanda temsilcisi Feyenoord'u Zaniolo'nun attığı tek golle 1-0 mağlup etti ve kupaya uzanan taraf oldu.
25.05.2022 UEFA Avrupa Ligi
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı!
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı! Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un kupa töreni taraftarın gündeminde yer alıyor. Trabzonspor şampiyonluğu planlanan büyük bir etkinlikle kutlanacak. Pek çok ünlü sanatçı sahne alacağı ve gösterilerin yapılacağı Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarının detayları araştırılıyor. Peki, Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? Trabzonspor kutlamaları hangi kanalda? İşte Trabzonspor kutlama programı!
14.05.2022 Futbol
Masterchef kim kazandı? Masterchef birincisine ne ödül verildi, araba mı? Masterchef şampiyonunun ödülü!
Masterchef kim kazandı? Masterchef birincisine ne ödül verildi, araba mı? Masterchef şampiyonunun ödülü! Masterchef kim şampiyon oldu, Masterchef’i kim kazandı? MasterChef Türkiye macerası dün akşam yapılan finalle son buldu. Yemekleri en çok beğenilen Eren, şeflerden en yüksek puanı aldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk kupası yanında Masterchef birincisine bir de lüks bir ödül verildi. İşte Masterchef şampiyonu...
15.01.2022 Magazin
Masterchef birinci ödülü 2022! Masterchef’te kazananın ödülü nedir, Masterchef şampiyonu ödülü ne kadar?
Masterchef birinci ödülü 2022! Masterchef’te kazananın ödülü nedir, Masterchef şampiyonu ödülü ne kadar? Masterchef şampiyonu ödülü nedir, Masterchef ödülü 2022 ne kadar? 2022 MasterChef büyük ödül finale saatler kala araştırılıyor. MasterChef 2022 finalistlerinin belli olmasıyla MasterChef şampiyonuna verilecek ödül de arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. İşte detaylar…
14.01.2022 Televizyon
İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı dünya şampiyonu oldu
İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı dünya şampiyonu oldu İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı, Dünya Şampiyonası finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek altın madalya kazandı.
10.11.2021 Voleybol
Göztepe'den TFF'ye flaş şampiyonluk başvurusu!
Göztepe'den TFF'ye flaş şampiyonluk başvurusu! Göztepe, 1950 şampiyonluğu için resmen Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı
12.04.2021 Göztepe
Fatih Terim olmadan daha önce 27 maça çıktılar!
Fatih Terim olmadan daha önce 27 maça çıktılar! Kasımpaşa maçına bugün Fatih Terim’den yoksun çıkacak olan Galatasaray, bu deneyimi daha önce 27 kez yaşadı. Aslan bu maçlarda 16 galibiyet elde ederken, 7 beraberlik, 4 yenilgi yaşadı, ama hep şampiyon oldu.
13.09.2019 Galatasaray
Şampiyonluk kupası İstanbul'a geliyor
Şampiyonluk kupası İstanbul'a geliyor Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonluk Kupası İstanbul'a uğurlandı.
20.05.2019 Galatasaray
Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası tanıtıldı
Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası tanıtıldı Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonluk Kupası Ankara’da tanıtıldı.
14.05.2019 Süper Lig
Fatih Terim'in heykeli dikiliyor!
Fatih Terim'in heykeli dikiliyor! Galatasaray'ın başında 8. şampiyonluğuna yürüyen Fatih Terim'in heykeli Türk Telekom Stadı'na dikilecek.
8.05.2019 Galatasaray
Galatasaray'da Metin Oktay anıldı...
Galatasaray'da Metin Oktay anıldı... Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Metin Oktay, vefatının 27. yıl dönümünde kabri başında anıldı.
13.09.2018 Galatasaray
Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı
Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kupasını aldı.
27.06.2018 Basketbol
"Galatasaray Türkiye'nin çimentosudur"
"Galatasaray Türkiye'nin çimentosudur" Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın şampiyonluk kupası Konya'ya getirildi.
22.06.2018 Süper Lig
Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması
Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA'nın Sarı Kırmızılı ekiple ilgili kararını bu akşam saatlerinde açıklayacağını duyurdu.
13.06.2018 Galatasaray
Nagatomo transferinde son dakika!
Nagatomo transferinde son dakika! Japon futbolcu Yuto Nagatomo'nun ısrarı meyvesini verdi, Galatasaray çok istediği oyuncusunun transferini halletti.
13.06.2018 Galatasaray
Başbakan Yıldırım: Arkamızda 81 milyonun desteği, duası var
Başbakan Yıldırım: Arkamızda 81 milyonun desteği, duası var AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Biz dün olduğu gibi, bugün de bir çok zorluğa göğüs gererek bu günlere geldik. Milletçe 15 yılda büyük badireler atlattık ama yılmadık, yorulmadık. Biliyoruz ki arkamızda 81 milyonun desteği, duası var." dedi.
26.05.2018 Siyaset
Erzurum'da Süper Lig sevinci
Erzurum'da Süper Lig sevinci Spor Toto 1. Lig play-off finalinde karşılaştığı Gazişehir Gaziantep'i penaltılarda yenerek Süper Lig'e yükselen ve son 3 sezonda üst üste lig atlayarak Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Büyükşehir Belediye Erzurumspor kafilesi, Erzurum'a döndü.
20.05.2018 Süper Lig
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı Süper Lig'i şampiyon bitiren Galatasaray, TT Stadyumu'nda 19:05 itibariyle kutlamalara başladı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kupasını Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst'ün elinden aldı.
20.05.2018 Galatasaray
Süper Lig şampiyonluk kupası tanıtıldı
Süper Lig şampiyonluk kupası tanıtıldı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda düzenlenen organizasyonda, şampiyonluk kupasının tanıtımı, teşkilat başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapıldı.
9.05.2018 Süper Lig
Beşiktaş Mogaz, şampiyonluk kupasına kavuştu
Beşiktaş Mogaz, şampiyonluk kupasına kavuştu Hentbol Erkekler Süper Lig'de şampiyonluğunu daha önce ilan eden Beşiktaş Mogaz, kupasını aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Şampiyonluk Kupası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şampiyonluk kupası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.