Gazete Vatan Logo
Magazin Masterchef kim kazandı? Masterchef birincisine ne ödül verildi, araba mı? Masterchef şampiyonunun ödülü!

Masterchef kim kazandı? Masterchef birincisine ne ödül verildi, araba mı? Masterchef şampiyonunun ödülü!

Masterchef kim şampiyon oldu, Masterchef’i kim kazandı? MasterChef Türkiye macerası dün akşam yapılan finalle son buldu. Yemekleri en çok beğenilen Eren, şeflerden en yüksek puanı aldı ve şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk kupası yanında Masterchef birincisine bir de lüks bir ödül verildi. İşte Masterchef şampiyonu...

Masterchef kim kazandı? Masterchef birincisine ne ödül verildi, araba mı? Masterchef şampiyonunun ödülü!

Masterchef kim kazandı, ödülü ne oldu? Jüri üyeliklerini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef Türkiye’de dün akşam final heyecanı yaşandı. Eren ve Hasan'ın mücadele ettiği yarışmanın kazananı Eren oldu. Peki, Masterchef birincisine ne ödül verildi, para ödülü mü ev ya da araba mı? Masterchef ödülü ne?

MASTERCHEF ÖDÜLÜ NE, EV Mİ ARABA MI?

Finalde şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra konuşan Eren "Verdiğim sözü tuttum şef. Ben buraya geldiğimde Maya'ya söz vermiştim. Çok uzun bir yol oldu. Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bir kupa var elimde ama iki şampiyon var" dedi.

Yarışmanın bitmesiyle en merak edilen sorulardan biri de büyük ödülün ne olduğu oldu. MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu, lüks bir arabanın sahibi olacak. Acun Ilıcalı'nın, diğer yıllardan farklı olarak şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de gündemde yer alıyor.

MasterChef Türkiye'de 2018 yılında şampiyona 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019 ve 2020 yıllarında ise yarışmayı galibiyetle bitiren isimlere lüks bir otomobil verilmişti.

Haberin Devamı