Samimi Açıklamalar

Samimi Açıklamalar

Son dakika samimi açıklamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samimi açıklamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samimi açıklamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samimi Açıklamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samimi açıklamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 719 samimi açıklamalar haberi bulunmuştur. Tüm samimi açıklamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, “Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım.” diyerek, karakteri “Umut” ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor Her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelen “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” isimli YouTube kanalına konuk oldu. Başarılı oyuncu Taş Kağıt Makas dizisi, canlandırdığı Alzheimer hastası Rıza Tanrıkulu karakteri ve kariyeri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Alev’i Serra Arıtürk’den samimi açıklamalar: Alev adı gibi bir avukat
Taş Kağıt Makas’ın Alev’i Serra Arıtürk’den samimi açıklamalar: Alev adı gibi bir avukat Kanal D’nin dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile yeniden seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Serra Arıtürk, dizide hayat verdiği Avukat Alev’i ilk kez anlattı. Hikâyenin kendisi kadar karakterlerin de enteresan olduğunu söyleyen Arıtürk, “Taş Kağıt Makas konusu, karakterleri ve yazım dili ile beni çok cezbetti. Senaryoyu okurken karakterlerin arasındaki diyalogların natürelliği, gerçek hayattaki akışı ve benzerliği benim çok hoşuma gitti. Ayrıca hikayemiz kadar karakterler de çok enteresan. O yüzden bu dizinin içinde olmak istedim.” dedi.
24.03.2024 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan samimi açıklamalar: Cesur davrandım
Nilperi Şahinkaya'dan samimi açıklamalar: Cesur davrandım Kanal D’nin yeni dizisi “Senden Önce” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Nilperi Şahinkaya, iyi projelerde yer almasının şans olup olmadığı sorusunu şöyle yanıtladı: “İnsan kendi şansını yaratıyor. Ben hep disiplinli, titizlikle çalışan, en iyisini yapmak için gecesini gündüzüne katan bir oyuncu oldum.”
5.01.2024 Magazin
Hande Yener şöhret olmadan önce yaşadığı zor günleri anlattı! Otobüs beklerken ayaklarım donardı
Hande Yener şöhret olmadan önce yaşadığı zor günleri anlattı! Otobüs beklerken ayaklarım donardı Hande Yener katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalar yaptı. Şöhret olmadan önceki yaşamından bahseden Yener çok zor günler yaşadığından bahsetti. İşe otobüsle gidip geldiğini bahseden Hande Yener, “Otobüsle gidip geliyorum işe. Ayağımda botlarım, kışın otobüs durağında otobüsü beklerken botlarım şuraya kadar ıslanırdı bak, su çekerdi içine. Sırılsıklam ayaklarım donmuş parmaklarımı hissetmiyordum” dedi.
21.12.2023 Magazin
Wanda Nara’dan samimi açıklamalar! 'Tanıştığımızda çok gençti, eskiden Mauro'yu çok kıskanıyordum!'
Wanda Nara’dan samimi açıklamalar! 'Tanıştığımızda çok gençti, eskiden Mauro'yu çok kıskanıyordum!' Galatasaray'da forma giyen futbolcu Mauro Icardi ile 2014'te aşk yaşamaya başlayan Wanda Nara, ilişkilerine dair samimi açıklamalarda bulundu. Icardi ile tanıştıklarında Arjantinli futbolcunun henüz 17-18 yaşlarında olduğunu söyleyen Nara, ilişkilerinin nasıl ciddileştiğini de anlattı.
19.12.2023 Magazin
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek Ünlü oyuncu Oyunculuk Vogue dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Samim açıklamalarda bulundu.
18.12.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim 2000’lerin başında 'Asmalı Konak' dizisiyle şöhrete kavuşan Nurgül Yeşilçay, , katıldığı programda samimi açıklamalar yaptı. Bir dizi yapımcısının "Asmalı Konak’tan ne aldıysan 10 katını vereceğim" teklifinde bulunduğunu söyleyen oyuncu, hangi proje olduğunu da açıkladı.
30.11.2023 Magazin
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sından samimi açıklamalar
Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sından samimi açıklamalar Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
24.08.2023 Magazin
Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin’den samimyeni sezon üzerine samimi açıklamalar!
Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin’den samimyeni sezon üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin, sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, çok izlenen, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta 6’ncı sezonu ile 31 Temmuz Pazartesi ekrana geliyor. Yeni sezona hızlı giriş yapmaya hazırlanan Nursel Ergin, samimi açıklamalarda bulundu.
18.07.2023 Televizyon
Selin Şekerci'den samimi açıklamalar: Hiçbir konuda eyvallahım yok!
Selin Şekerci'den samimi açıklamalar: Hiçbir konuda eyvallahım yok! 'Kraliçe' dizisinde 'Zeynep' karakterine hayat veren Selin Şekerci, önceki gün bir arkadaşıyla Arnavutköy’de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde basın yansıyan "Zeynep de benim gibi dimdik" şeklindeki açıklamasıyla ilgili konuşan Şekerci, tiyatro sahnesinde yaşadığı heyecanı da paylaştı.
3.05.2023 Magazin
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programı “Yıldız De Bana” 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
12.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melisa Berberoğlu'ndan samimi açıklamalar!
Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melisa Berberoğlu'ndan samimi açıklamalar! Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melis Berberoğlu Kanal D ekibine diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
11.04.2023 Televizyon
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'den, Ayvalık'ta samimi açıklamalar!
Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'den, Ayvalık'ta samimi açıklamalar! Kanal D’nin izlenme rekorları kıran Üç Kız Kardeş dizisinin Somer'i Berker Güven diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu!
28.03.2023 Televizyon
Arda Türkmen’in mutfağına bu kez Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay konuk oldu!
Arda Türkmen’in mutfağına bu kez Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay konuk oldu!   Kanal D’nin, her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteri ile herkesin bir kez daha dikkatini çeken oyuncu Nurgül Yeşilçay bu hafta sevilen şef Arda Türkmen mutfağına konuk oldu. Çekimler öncesi Magazin D’den Asiye Acar’ın sorularını cevaplayan ünlü oyuncu samimi açıklamalar yaptı.  
10.03.2023 Televizyon
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam izleyici ile buluştu. Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Türkan ve Somer arasındaki hesaplaşma damga vurdu.
8.03.2023 Magazin
Aslı ve Mehmet kaçıyor! Veda Mektubu 2. bölümde neler oldu?
Aslı ve Mehmet kaçıyor! Veda Mektubu 2. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni başlayan iddialı dizisi Veda Mektubu'nun ikinci bölümü 6 Mart Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu'nda olanlar...
7.03.2023 Magazin
Ekranın Üç Kız Kardeş'inden samimi açıklamalar!
Ekranın Üç Kız Kardeş'inden samimi açıklamalar! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş reyting rekorları kırmaya devam ediyor.
7.03.2023 Magazin
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar!
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
25.01.2023 Magazin
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar!
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar! Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Türkan karakteri ile herkesin gönlünde taht kuran oyuncu Özgü Kaya, bu hafta sevilen şef Arda Türkmen’in mutfağına konuk oldu. Çekimler sonrası Set Ekstra programından Asiye Acar’ın sorularını cevaplayan ikili samimi açıklamalarda bulundu.
16.01.2023 Televizyon
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı!
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine müziği bıraktığını duyurmuştu."Maneviyatım ağır basıyor" diyen Tayfur sosyal medya fotoğraflarının da çoğunu sildi. Tuğçe Tayfur'dan sürpriz bir hamle daha geldi. Bir süredir birlikte olduğu nişanlısı Burak Kalfa ile yollarını ayırdı.
8.01.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan samimi açıklamalar: Mutlu evlilik yok
Nilperi Şahinkaya'dan samimi açıklamalar: Mutlu evlilik yok Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya önceki akşam Bebek'te görüntülendi ve evlilikle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
8.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Samimi Açıklamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samimi açıklamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.